بازدید 47087
47087 بازدید
یکی دیگر از خوانندگان لس آنجلسی در تهران
اما نكته جالب اينكه، كارگردان مذكور شناختي از خواننده لسآنجلسي نداشته و اين معرفي و شناسايي توسط همراهان خواننده و برخي از حاضران دفتر توليد فيلم صورت گرفته است!
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۹ 17 July 2010
کد خبر: ۱۰۹۳۲۸
| ۲۶ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۹ 17 July 2010
| 47087 بازدید
47087 بازدید
پس از قطعي شدن حضور حبيب محبيان و اخباري ديگر مبني بر حضور دو خواننده ديگر ساكن لسآنجلس در تهران، هفته پيش خبر ورود يكي ديگر از اين خوانندگان خارج از كشور به گوش رسيد.
به گزارش بولتن، قيصر يكي از خوانندگان لسآنجلسي است كه هفته گذشته در يكي از دفاتر توليد فيلم ديده شد.
اين حضور به دليل ديدار با يكي از كارگردانان سينما بوده، اما نكته جالب اينكه، كارگردان مذكور شناختي از خواننده لسآنجلسي نداشته و اين معرفي و شناسايي توسط همراهان خواننده و برخي از حاضران دفتر توليد فيلم صورت گرفته است!
بانی فیلم درهمین زمینه نوشت: اين اخبار در حالي بار ديگر به گوش ميرسد كه چندي پيش معين و بيژن مرتضوي خبر حضور خود در تهران را تكذيب كرده بودند.