سردار کاظمی در نوجوانی؛ وی در ۲ مرداد ۱۳۳۷ در نجف آباد اصفهان به دنیا آمد.
وی در سن ۱۸ سالگی، پس از تحصیلات دوره دبیرستان در به مبارزین در جبهههای جنوب لبنان پیوست.
احمد کاظمی با پيدايش جرقه هاي انقلاب اسلامي به مبارزه عليه رژيم ستم شاهي پرداخت و در بيست و سومين بهار زندگي خود، در اوايل سال 59 به کردستان رفت تا با رزمي بي امان، دشمنان داخلي انقلاب را منکوب نمايد.
همچنین احمد کاظمی پس از اغاز جنگ تحمیلی با یک گروه ۵۰ نفره در جبهههای آبادان حضور یافت و در براب اشغالگران عراقی ایستاد.
کاظمی و دوستانش در دوران جوانی.
حضور مستقیم وی در خط مقدم جبهه باعث شد از ناحیه پا ، دست ، و کمر بارها مجروح گردیده و یک بار نیز انگشت دستش قطع شود.
کاظمی جوان در جبهه جنگ با عراق.
کاظمی در دوران مبارزه با رژیم طاغوت.
عکسی از فرماندهان سپاه ایران در جنگ با عراق ایستاده از راست : یحیی رحیم صفوی، احمد کاظمی ـ نشسته از راست حسین خرازی ، بقایی ، محسن رضایی ، حسن باقری،
عکس یادگاری کاظمی و رهبر انقلاب در جبهه.
وی پس از جنگ به تحصیل پرداخت و مدرک کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی گذراند و موفق شد دانشجوی دکتری در رشته دفاع ملی گردد.
کاظمی به علت کفایت و شجاعت از سوی آیتالله خامنهای ۳ مدال فتح دریافت کرد.
سردار کاظمی و جمعی از فرماندهان سپاه در کنار رهبر انقلاب. وی در اواسط سال ۱۳۸۴ از سوی فرمانده کل سپاه، به فرماندهی نیروی زمینی منصوب شده بود.
عکس یادگاری سردار کاظمی و دو پسرش در سال های پایانی عمر خود.
سانحه هوایی سقوط هواپیمای فالکن در نزدیکی ارومیه که به شهادت جمعی از فرماندهان سپاه از جمله سردار کاظمی منجر شد.
اين تصوير آخري من رو به ياد جمله امير المومنين علي عليه السلام بر جنازه عمار انداخت كه فرمودند:«اعزز علي يا ابا يقظان ان اراك صريعه مجدلا»اي ابا يقظان(كنيه عمار)چه قدر بر من ناگوار و سخت است كه تو را به خاك افتاد و به خون غلطان ببينم!! روحش شاد