مرگ دسته‌جمعي دلفين‌ها در جاسك

وي با اشاره به اينكه اين حادثه در خور مركزي جاسك رخ داده است تصريح كرد: متاسفانه در روز شنبه نيز لاشه 6 دلفين كه بر اساس اطلاعات اوليه از نوع بيني بطريي بوده‌اند در حوالي همان منطقه ديده شد كه مسوولان محيط زيست منطقه نسبت به دفن لاشه و انجام اقدامات تكميلي اقدام كردند.
کد خبر: ۱۴۴۰۷۷
|
۰۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۶ 23 January 2011
|
10608 بازدید
|
معاون محيط زيست دريايي سازمان حفاظت محيط زيست از به گل نشستن 9 قطعه دلفين پوزه بلند (بيني بطري) در سواحل جاسك خبر داد.

دكتر سيد محمد باقر نبوي در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اينكه به گل نشستن دلفين‌هاي پوزه بلند در سواحل جاسك از روز جمعه آغاز شده است گفت: با مشاهده به گل نشيني دو قطعه دلفين بيني بطريي در روز جمعه اداره محيط زيست جاسك با همكاري مردم محلي نسبت به بازگرداندن آنها به دريا اقدام كردند.

وي با اشاره به اينكه اين حادثه در خور مركزي جاسك رخ داده است تصريح كرد: متاسفانه در روز شنبه نيز لاشه 6 دلفين كه بر اساس اطلاعات اوليه از نوع بيني بطريي بوده‌اند در حوالي همان منطقه ديده شد كه مسوولان محيط زيست منطقه نسبت به دفن لاشه و انجام اقدامات تكميلي اقدام كردند.

معاون محيط زيست دريايي سازمان حفاظت محيط زيست افزود: روز شنبه همچنين يك قطعه دلفين بيني بطريي كه زنده بود در همان منطقه مجددا رويت شد كه عليرغم تلاش كارشناسان محيط زيست منطقه و مردم محلي براي بازگرداندن آن به دريا، مجددا دلفين مذكور به گل نشست.

وي با اشاره به اينكه هم‌اكنون تلاش براي بازگرداندن اين دلفين و عمليات امداد و نجات آن ادامه دارد به ايسنا گفت: با فعال شدن شبكه امداد و نجات محيط زيست مسوولان دامپزشكي و شيلات به همراه مسوولان محيط زيست براي نمونه‌برداري و بررسي علل مرگ شش دلفين ديگر به منطقه اعزام شدند.

مهندس اميد صديقي، مدير كل دفتر اكوبيولوژي دريايي سازمان حفاظت محيط زيست نيز با اشاره به اينكه به گل نشستن دلفين‌ها عوامل متعددي از جمله شرايط توپوگرافي، آلودگي، شرايط آب و هوايي، سموم، بيماري، وابستگي‌هاي اجتماعي، صوت و صيد و صيادي دارد به ايسنا گفت: مسوولان سازمان محيط زيست و شبكه امداد و نجات دريايي در تلاشند تا علت اين حادثه كه از روز جمعه آغاز شده است را مشخص كنند.

وي در عين حال تاكيد كرد: هم اكنون كارشناسان اداره محيط زيست جاسك و كارشناسان مربوطه در منطقه مستقر هستند و با فعال شدن شبكه امداد و نجات پستانداران دريايي، عمليات پايش ادامه دارد تا در صورت مشاهده موارد مشابه عمليات امداد و نجات را آغاز كنند.

مدير كل دفتر اكوبيولوژي دريايي سازمان حفاظت محيط زيست با تاكيد بر اين كه تا كنون علت به گل نشيني اين دلفين‌ها مشخص نشده است تصريح كرد: بايد مشخص شود كه علت مرگ دسته جمعي اين دلفين‌ها عوامل طبيعي بوده يا عوامل ديگري مانند صيد و صيادي و انساني در اين پديده دخيل بوده است كه در اين خصوص تيم كارشناسي به محل اعزام شده است.

وي اظهار اميدواري كرد كه با دريافت اطلاعات بيشتر از اين حادثه جزئيات بيشتري از آن به اطلاع عموم برسد.

به گزارش ايسنا 73 قطعه دلفين دوم آبان ماه سال 86 در سواحل «كوه ‌مبارك» جاسك و 79 دلفين نيز 2 مهرماه همان سال در نواري 13 كيلومتري، در منطقه حد فاصل كليرك تا بياهي بندر جاسك تلف شدند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
چند روز دیگه همشون میرن داخل قوطی کنسرو ماهی تن .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
اون از شیرها اینم از دلفین ها
نه در خشکی وضعیت مناسبه نه در دریا
برای انسان ها که دیگر نمی گویم و خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
بگین زحمت نکشند و کلی هم هزینه نکنند دانشمندان خارجی هنوز علت را نفهمیدن اون وقت ....
صبر کنند هر وقت دانشمندان خارجی اعلام کردند اطلاع رسانی کنند و از صرف و حیف و میل کردن کلی پول خودداری کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
فکر کنم تنها راه نجات کره زمین حذف انسان باشه تا بقیه موجودات یک نفس راحت بکشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
در خصوص تجهیزات هارپ که در آلاسکا آمریکا نصب شده تحقیق کنید متوجه میشید چرا این اتفاقات میفته با این تجهیزات در هر جای دنیا میشه زلزله ساختگی یا بارندگی و سیل و یا خشک سالی و در دریا باعث مرگ موجودات شد. در ظاهر این تجهزات برای تحقیق و کشف منابع زیر زمینی هستن ولی در واقع کاربرد های خطر ناکی دارن.
میلاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
این ها شاید نشانه های هارپ باشه
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
بهتره تو اینترنت سرچ کنید هارپ(HAARP)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
اين طور كه آقاي دكتر كاظمي در مصاحبه گفتن چيزي به نام خودكشي دلفين نداريم. بلكه اين دلفين‌ها داخل تورهاي صيد ماهي تن گرفتار مي‌شوند و در موقع بالا كشيدن تور به دليل مشكل تنفسي ميميرند. بعد صيادان لاشه‌ها را به آب مي‌اندازند و آب لاشه‌ها را به ساحل مي‌آورد. در كشورهاي ديگر براي حل اين مشكل تورها را طوري طراحي مي‌كنند كه اجازه خروج به دلفين از بالاي تورها را مي‌دهد ولي تورهاي داخل كشور اين قابليت را ندارند. فكر كنم با اين حرف ماهيت قضيه روشن هست
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟