نجار: پایتخت منتقل نمی‌‌شود

محمدنجار با انتقاد از اینکه برخی از دستگاهها دایما تکرار می‌کنند که برای مدیریت بحران بودجه نداریم، گفت: الحمدالله تمامی وزارتخانه‌ها و استانها براساس عدالت بودجه و تجهیزات خوبی دارند و نیاز به تامین بودجه خاصی به عنوان مدیریت بحران نیست زیرا هر دستگاه وظیفه دارد در زمان بحران از تمامی امکانات خود استفاده کند.
کد خبر: ۱۴۹۱۹۹
|
۳۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۷ 19 February 2011
|
7844 بازدید
|
۲
وزیر کشور از اختصاص 100 میلیارد تومان به تجهیز تهران در برابر زلزله خبر داد و افزود: رئیس جمهور همچنان دغدغه زلزله در تهران را دارد و مسئولان پایتخت باید در تقویت مدیریت بحران و برگزاری مانورها کوشا باشند.

به گزارش مهر، مصطفی محمدنجار روز شنبه در حاشیه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا انتقال پایتخت با توجه به اینکه تهران بر روی گسل زلزله قرار دارد در دستور کار دولت است، گفت: مرور نقشه راه مدیریت بحران در تمامی استانهای کشور یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت کشور است و همچنین تقویت مدیریت بحران و آگاهی دادن به مردم در شرایط بحرانی ولی تهران همیشه یکی از دغدغه‌های رئیس جمهور بوده است. برای همین ایشان در سال گذشته 7 میلیارد تومان بودجه ویژه برای این موضوع اختصاص دادند که در افزایش پایگاه‌های اقماری، توسعه بهداشت و درمان و امداد و نجات به کار برده شود.

وی افزود: انتقال تهران در دستور کار نیست ولی سبک سازی پایتخت از طریق انتقال کارکنان و دورکاری از مهمترین برنامه‌های دولت است.

وزیر کشور با بیان اینکه از 43 بلای طبیعی در دنیا ایران 34 مورد را تجربه کرده است، گفت: خوشبختانه امروز سطح پیشگیری و مقابله بالا رفته به نحوی که در مقابل زلزله‌های 6 یا 5 ریشتر مشکلی نداریم که این نشان از مقاوم سازی مسکن روستایی و بالا رفتن سطح مدیریت بحران در کشور است.

نجار اظهار داشت: ولی در برخی از کشورها مردم با وجود زلزله 8 ریشتری همچنان به کار خود ادامه می‌دهند که نشان از داشتن آمادگی و همچنین پیش‌بینی و پیشگیری است که ایران در این زمینه ضعف دارد.

وی گفت: هرچند که مانورهای زلزله کرامت و امداد و نجات نوروز موثر بوده است ولی باید در تقویت این مانورها و همچنین برای ارتقاء سطح علوم برای پیش‌بینی و پیشگیری از زلزله بیشتر فعالیت کنیم.

محمدنجار استفاده از ظرفیت دانشگاهها و نخبگان کشور را در مدیریت بحران لازم دانست و افزود: گسترش صنعت بیمه، وجود نظام مدیریت جامع اطلاعات، اطلاع رسانی دقیق و به هنگام از مهمترین وظایف مدیریت بحران است که امیدواریم مدیر جدید سازمان مدیریت بحران این مشکلات را برطرف کند.

وزیر کشور با انتقاد از ارایه آمارهای غلط در بروز حوادث گفت: به عنوان مثال ساعت 2 بامداد تماس می‌گیرند و می‌گویند در یک زلزله در فلان استان صدها هزار راس دام تلف شده‌است و یا تعدادی کشته شده‌اند در حالی که این آمارها غلط است لذا باید آمارها در زمان وقوع حوادث دقیق اعلام شود تا بتوانیم تصمیم سریع و فوری بگیریم.

محمدنجار با انتقاد از اینکه برخی از دستگاهها دایما تکرار می‌کنند که برای مدیریت بحران بودجه نداریم، گفت: الحمدالله تمامی وزارتخانه‌ها و استانها براساس عدالت بودجه و تجهیزات خوبی دارند و نیاز به تامین بودجه خاصی به عنوان مدیریت بحران نیست زیرا هر دستگاه وظیفه دارد در زمان بحران از تمامی امکانات خود استفاده کند.

وی افزود: استانداران هر استان باید در سال دهها بار شورای مدیریت بحران را تشکیل دهند تا از کمبودها و نقصها اطلاع داشته و آنها را رفع کنند و نگذارند وقتی که حادثه‌ای رخ داد جلسه تشکیل شود.

وزیر کشور با ابراز تاسف از آتش‌سوزیهای اخیر در جنگلهای گلستان و بخش زیادی از جنگلهای کشور گفت: باید بلافاصله طراحی مناسبی برای جلوگیری از آتش سوزی جنگلها انجام دهیم تا مثل دفعات اخیر مردم با خاک و گل آتش را خاموش نکنند. اگر آمار و پیش‌بینی لازم بود آتش سوزی جنگل رخ نمی‌داد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۳۰
خوب شد خبر دادین!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟