2 كارگر قرباني سهل‌انگاري صاحب رستوران

بدين‌ترتيب كارشناس رسمي دادگستري پس از بررسي‌هاي لازم و بازديد محل حادثه، صاحب رستوران را به دليل سهل‌انگاري در تأمين ايمني رستوران، صددرصد مقصر شناخت.
کد خبر: ۱۵۱۹۸۸
|
۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۶ 06 March 2011
|
3444 بازدید
ایران: صاحب يك رستوران در شمال شهر با اعلام نظر كارشناس رسمي دادگستري، در مرگ دو كارگر جوان مقصر شناخته شد.

صبح چهارشنبه - 24 آذر امسال - مأموران پليس از مرگ دو كارگر 16 ساله در يك رستوران باخبر شدند.

همزمان با حضور مأموران تجسس كلانتري در محل و بررسي‌هاي مقدماتي، مشخص شد هر دو كارگر بر اثر نشت گاز جان باخته‌اند. بنابراين با دستور بازپرس جنايي تهران، اجساد قربانيان به پزشكي قانوني منتقل شد.

كارشناسان نيز پس از بررسي‌هاي لازم، علت مرگ دو پسر را خفگي بر اثر نشت گاز اعلام كردند.

بدين‌ترتيب كارشناس رسمي دادگستري پس از بررسي‌هاي لازم و بازديد محل حادثه، صاحب رستوران را به دليل سهل‌انگاري در تأمين ايمني رستوران، صددرصد مقصر شناخت.

به دنبال اعلام اين نظريه، صاحب رستوران ضمن اعتراض به اين نظريه، خواستار رسيدگي كارشناسان سه نفره به پرونده شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟