الهام هم از جریان انحرافی انتقاد کرد

اکنون باید مراقب شیاطینی بود که ولایت را و نصرت مومنین را حقیر می شمرند و ممکن است، دولت مقتدر اسلامی را از این ظرفیت عظیم دور کنند، ولی آنها باید بدانند در خیمه ولایت، دولت و ملت، ید واحده اند تا چشم فتنه کور شود.
کد خبر: ۱۶۰۶۰۵
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۷ 24 April 2011
|
9330 بازدید
غلامحسین الهام در سایت حامی دولت «رجانیوز» نوشت:

در اوایل، دولت دوم خردادی موسوم به اصلاحات بود که جمعی از شورای یک تشکل سیاسی خدمت مقام معظم رهبری رسیده و در مورد ضرورت یا نیاز به حضور و فعالیت خودشان پرسشی کردند. ایشان در مورد نقش افراد در جامعه نکته ای فرمودند که مضمون آن این بود که کوچکترین عضو جامعه نیز نقش آفرین و به وجود او نیاز است. شاید به این بخش از آیه شریفه استشهاد فرمودند که «هوالذی ایدک بنصره و بالمومنین». خدایی که پیامبرش را با مؤمنین یاری می کند، چگونه می شود جامعه اسلامی خود را از کمک مؤمنان مستثنی و بی نیاز بداند؟

کدام رهبر یا شخصیت برجسته ای، بالاتر از محمد(ص) است؟ همین پیامبر با کمک مومنین به اهداف متعالی و بلند خود دست می یابد. وقتی موسای کلیم، مأموریت الهی خود را در حرکت به سوی فرعون دریافت، از خدای متعال خواست او را با کمک برادرش (هارون) تقویت و یاری کند! این امیرمومنان بودند که در سختی ها با صلابت به کام اژدهای مشکلات می رفتند و پیامبر(ص) خود را یاری می کردند، به‌ گونه ای که تا رفع مشکل نمی کردند، آرام نمی نشستند و والاترین یاور پیامبر(ص) و برادر حضرتش بود. امیرمومنان با کمک مالک اشتر، گره گشایی از مشکلات می کرد و سایر اصحاب و یاران هر کدام نقش آفرین در جامعه و یاور امام خود می شدند.

سیدالشهدا یاران خود را با زیباترین تعابیر ستایش می کند و وقتی برادر بزرگوار و علمدارش به شهادت می رسد، می فرماید که پشت او شکست و یاور و پناهش را از دست داد! اگر این امت امام خمینی(ره) نبود، سرنگونی شاه، شکست هیمنه آمریکا، دفع تجاوز هشت ساله دشمنان کینه توز و حفظ خاک پاک میهن اسلامی هرگز میسر نمی شد! نصرت مومنان را باید والاترین نعمت الهی برای جامعه دانست.

به طور خاص سوم تیر ماه 84 و 22 خرداد 88 تجلی نصرت و یاری مؤمنان در حساس‌ترین صحنه انقلاب بود. اینک برخی در مقام شکستن این اعتبارند و بین نیروهای مومن شکاف و شقاق ایجاد می کنند و گاه می گویند هیئات مذهبی چه تأثیری بر رأی و اراده مردم دارند؟
این گروه موجب ریزش آرای مردم می شوند و به تدریج کار را به شکایت و تقابل می رسانند، و حاج منصوری را که هیأت او کانون ارادت ورزان فاطمی و حسینی است و مداحی که همیشه پیشتاز فتنه شکنی است، متهم می شود. کار می رسد به اینجا که القا می کنند نه تنها بی نیاز از مثل او هستیم که وجودشان مزاحم است. خواص، عالمان و بزرگان را که پیوسته وجودشان روشنگر و حامی ارزش‌های متعالی و عدالت و دولت عدالت محور بوده اند، بی حاصل در موفقیت های دولت دانسته و در هیچ مرحله ای خود را رهین حمایت آنان نمی دانند. گاهی حزب الله را ناچیز و بی مقدار می شمرند!

این جریان انحرافی و حاشیه ساز تلاش دارد با القای این اباطیل، جامعه را از نیاز به نصرت مومنان تهی کند. نتیجه این رفتار تردید و تشکیک مومنان در نقش و اراده خود در مسائل اساسی جامعه اسلامی خواهد بود. البته تأکید بر ذکر مومنان، دسته بندی آحاد جامعه نیست. ملت ایران مصداق بارز مومنان هستند و ایمان آنان مورد شهادت امام راحل(ره) است؛ امامی که وفاداری و فداکاری این ملت را از صدر اسلام برتر دانست.

شاخص و تجلی اهل ایمان، مقام ولایت است. نصرت رهبری و امام، بالاترین نصرت و ظرفیت برای جامعه است. بی جهت نیست که مردم مسئول و بصیر، پیوسته در مقام کشف رأی و اراده امام خویش بوده اند و با اتکا به همین اعتقاد و علاقه باطنی است که در صددند تا نصرت رهبری را برای خود مصادره کند.

حمایت گفتمانی، رهبر معظم انقلاب از شخص احمدی نژاد، رئیس جمهور محبوب و مردمی؛ سرمایه عظیم برآمده از نصرت یک مومن است که این یاری را باید غنیمت شمرد و از آن حفاظت کرد. تصرفات رهبری در امور مربوط به قوای سه گانه کشور، مصداق چنین نصرتی است؛ افزون بر آنکه در جایگاه حقوقی خود، واجب الاطاعه هم هست.

آقای احمدی نژاد، رئیس جمهور در نامه سال 88 خود به رهبر معظم انقلاب به این جایگاه حقوقی ـ اصل 57 ـ قانون اساسی و ولایت مطلقه اشاره و تصریح کرده اند که این اقدامات کاملا حقوقی و منطبق به قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی است.

اکنون نیز حکم ابقای وزیر اطلاعات پس از برکناری، مصداقی از این نصرت و حکم ولایی است و گره گشایی از مشکل حقوقی برای کشور بود، چرا که با بر کناری وزیر، ظاهراً ابقای دوباره و مستقیم او به وسیله رئیس جمهور، پس از تحقق کامل عزل یا استعفا دشوار باشد چنانکه عدول از استعفا پس از پذیرش پیش بینی حقوقی نشده است! و ناگزیر وزیر جدید باید با رأی اعتماد جدید مجلس تعیین شود.

حکم ولایی و صریح رهبری که مبتنی بر مصالح نظام و کشور صورت گرفت و در آن به برخی از این مصالح از جمله ضرورت استحکام و انسجام دستگاه اطلاعاتی به مثابه یکی از پایه های مهم اقتدار نظام اسلامی اشاره شده، مشکل ایجاد فترت در مهم‌ترین نهاد نظام و در شرایط حساس امروزی را منتفی ساخت؛ تصمیمی که هرچند از نظر حقوقی حق رئیس جمهور است، قطعاً استفاده از حق در امور حساس و مهم اصولاً نیازمند مشورت و تأمل بیشتری است. به ‌ویژه اینکه وزارت اطلاعات، وزارتی است که دامنه مأموریت آن کل نظام است و مصلحی، وزیر اطلاعات از حامیان اعتقادی و دیرین احمدی نژاد است.

دولت ولایی است و این شاخص را رئیس جمهور در آخرین نطق خود در روز ارتش تصریح می کند، و ارتباط و اتصال به ولایت فقیه را ارتباط و اتصال شرعی به امام عصر(عج) می داند و ضمن اینکه چنین اتصالی مبنای مشروعیت نظام سیاسی است، اسباب اقتدار، توفیق و شکست ناپذیری است.

اکنون باید مراقب شیاطینی بود که ولایت و نصرت مومنین را حقیر می شمرند و ممکن است دولت مقتدر اسلامی را از این ظرفیت عظیم دور کنند، اما هم آنها باید بدانند در خیمه ولایت، دولت و ملت، ید واحده اند تا چشم فتنه کور شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟