بازدید 10284
10284 بازدید
اعترافات دیرهنگام ولیعهد بحرین
امیر "سلمان بن حمد آل خلیفه" ولیعهد بحرین در اظهاراتی قیام مردم بحرین را در حد واژه "اعتراضات" تقلیل داد و گفت : اعتراضات اخیر جامعه را دو تکه کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵ 26 May 2011
کد خبر: ۱۶۷۰۷۷
| ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵ 26 May 2011
| 10284 بازدید
10284 بازدید
در حالی منابع آگاه از تعویق برگزاری جلسات دادگاه انقلابیون بحرینی خبر می دهند که ولیعهد بحرین در اظهاراتی به دو دسته شدن این کشور اعتراف کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، امیر "سلمان بن حمد آل خلیفه" ولیعهد بحرین در اظهاراتی قیام مردم بحرین را در حد واژه "اعتراضات" تقلیل داد و گفت : اعتراضات اخیر جامعه را دو تکه کرده است.
شیخ سلمان پس از دیدار با "ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس با تاکید بر ادامه آنچه اصلاحات در بحرین خواند، افزود: ناآرامیهای اخیر در کشور با گذشته متفاوت بود چون جامعه را در نهایت به جای اینکه یکپارچه کند، چند تکه کرد.
سلمان بن حمد آل خلیفه در دیدار با هیگ با بر شمردن دلایلی که به شکست گفتگوی ملی با مخالفان منجر شد، اعتراف کرد: در روزهای اخیر همه اشتباه کردیم، اما از این تجربه درسهایی گرفته ایم.
از سوی دیگر، منابع خبری از تعویق محاکمه 21 مبارز بحرینی خبر می دهند. براین اساس مقرر بود این افراد به اتهام واهی تاسیس و مدیریت گروهک تروریستی، تلاش برای تغییر قانون اساسی و نظام پادشاهی بحرین محاکمه شوند که این مسئله به سبب وحشت رژیم آل خلیفه از واکنشهای شدید مردم تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.
الجزیره در خبری دیگر اعلام کرد جوانان بحرینی که در روزهای اخیر همچون جوانان مصر و تونس رو به استفاده از شبکه های اجتماعی به ویژه فیس بوک آورده بودند، نمی دانستند که این مسئله به عنوان مدرک جرمی علیه آنها در دادگاه استفاده می شود.
بر این اساس، در جریان تحولات اخیر، رژیم آل خلیفه با بررسی صفحات فیس بوک به رصد تحرکات مخالفان پرداخته و از این مسائل در جهت محکومیت مخالفان استفاده می کند.
با وجود حاکم شدن فضای خفقان و وحشت در بحرین و ادامه حضور نظامیان متجاوز وابسته به رژیمهای مرتجع عربی حاشیه خلیج فارس، اعتراضات مشروع و قانونی مردم مسلمان بحرین درمناطق مختلف ادامه دارد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.