میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تلفن همراه ، پليس را به دزد حرفه اي رساند

سارق حرفه‌اي كه از وجود سيستم دزدگير در گوشي تلفن همراه بي‌اطلاع بود، با همان گوشي با خانه‌اش تماس گرفت و به اين ترتيب شماره خانه او به دست پليس افتاد.
کد خبر: ۱۶۸۰۳۰
| |
4594 بازدید
ایران: دزدگير گوشي تلفن همراه راز سرقت‌هاي سريالي از آپارتمان‌ها را فاش كرد.

سرهنگ قنبر مداحي - رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي - با اعلام اين خبر گفت: همزمان با افزايش سرقت از آپارتمان‌هاي شهر تبريز در روزهاي تعطيل، تيمي از كارآگاهان مبارزه با سرقت، تجسس براي شناسايي و دستگيري سارق را آغاز كردند. بررسي پرونده‌ها نشان مي‌داد تمام سرقت‌ها از سوي يك سارق حرفه‌اي صورت گرفته و او حتي به آپارتمان‌هاي داراي نگهبان هم دستبرد زده است.

تحقيقات در اين رابطه ادامه داشت تا اينكه سرقت گوشي تلفن همراه داراي دزدگير، راز دزدي‌ها را فاش كرد.سارق حرفه‌اي كه از وجود سيستم دزدگير در گوشي تلفن همراه بي‌اطلاع بود، با همان گوشي با خانه‌اش تماس گرفت و به اين ترتيب شماره خانه او به دست پليس افتاد.مأموران نيز بلافاصله راهي خانه سارق شده و او را دستگير كردند. متهم در بازجويي‌ها تاكنون به 40 فقره سرقت از خانه‌هاي آپارتماني - به ارزش حدود يك ميليارد تومان - اعتراف كرده است.

سارق تك‌رو با قرار وثيقه سنگين در زندان است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات