تمسخر ارزش‌ها توسط مانکن‌ها

در اين طرح، ملاك بدپوششي مشخص شده و عكس افراد بدحجاب به عنوان نمونه در اختيار مأموران نيروي انتظامي قرار گرفته است تا ملاك مشخص باشد و بر اساس آن با افرادي كه به صورت مانكن در خيابان‌ها هستند، برخورد ‌شود.
کد خبر: ۱۷۱۳۱۷
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳ 18 June 2011
|
20990 بازدید
|
اين روزها شاهد رفتارهاي خلاف عفت و پوشش‌هاي نامناسب برخي افراد در سطح شهر هستيم افرادي كه به دنبال سلب كردن امنيت و آسايش اخلاقي از جامعه هستند كه ديگر نصيحت هم فايده‌اي ندارد.

به گزارش فارس، نيروي انتظامي طرح امنيت اجتماعي را در قالب برخورد با اراذل و اوباش، مزاحمان خياباني، آلودگي صوتي، برخورد با بدپوششي و بي‌حجابي را از ۲۵ خردادماه اجرا كرده.

در اين طرح، ملاك بدپوششي مشخص شده و عكس افراد بدحجاب به عنوان نمونه در اختيار مأموران نيروي انتظامي قرار گرفته است تا ملاك مشخص باشد و بر اساس آن با افرادي كه به صورت مانكن در خيابان‌ها هستند، برخورد ‌شود.

در اين طرح همچنين با مرداني كه داراي آرايش زنانه، موهاي فشن و پيراهن‌هايي با نوشته‌هاي نامتعارف هستند، برخورد مي‌شود.

* هنجارشكنان آرامش مردم را از ميان برده‌اند

طاهره شاه قلي كارمند با استقبال از برخورد با بدحجابان در سطح شهر گفت: وضعيت بدحجابي در شهر تهران بسيار گسترش يافته و شاهد هستيم كه برخي از افراد اعم از مرد و زن با پوشش‌هاي نامناسب و رفتار خلاف عفت در سطح شهر حضور مي‌يابند.

وي ادامه داد: برخورد با بدحجابي يك ضرورت است چرا كه اگر افراد هنجارشكن به حال خود رها شوند با ظاهر بدتر و رفتارهاي زننده‌تر در سطح اجتماع حاضر مي‌شوند؛ اين گروه بي توجه به اصول و ارزش‌هاي جامعه، آرامش مردم را از ميان برده‌اند.

* طرح امنيت اجتماعي فقط در صورت استمرار مي‌تواند موجب كاهش آمار بدحجابي شود

مائده ابوطالبي دانشجو بيان كرد: اين اقدام نيروي انتظامي در مقابله با بدحجابي مؤثر نخواهد بود چرا كه پس از مدتي اين طرح را رها مي‌كنند، اقدامات مقطعي در حل مشكل بدحجابي تأثير نمي‌گذارد ولي اگر طرح امنيت اخلاقي و اجتماعي به صورت گسترده در تمام خيابان‌هاي شهر و به صورت مستمر ادامه يابد مي‌تواند موجب كاهش آمار بدحجابي شود.

اين دانشجو ادامه داد: براي گرايش جوانان به سمت حجاب و عفاف نيازمند اقدامات فرهنگي هستيم، اقدامات سلبي و برخورد با جوانان در خيابان‌ها كمتر مي‌تواند موجب كاهش آمار بدحجابي شود چرا كه پس از اتمام مدت زمان اجراي اين طرح مجدد شاهد حضور افراد با پوشش نامناسب در جامعه خواهيم بود.

وي گفت: اگر پوشش‌هاي مناسب و زيبا را در فروشگاه‌ها و بازار لباس ارائه كنيم مسلماً شاهد خواهيم بود كه جوانان براي استفاده از آنها ترغيب مي‌شوند.

ابوطالبي افزود: مدل‌هاي متنوع چادر كه هم اكنون در بازار موجود است در عين راحتي، بسيار زيبا است و مشاهده مي‌كنيم كه طيف زيادي از دختران جوان با ارائه اين مدل از چادرها به بازار لباس، ترغيب به استفاده از پوشش چادر شده‌اند.

* مجبور نيستيم تا رفتارهاي خلاف عفت عده‌‌اي از افراد را تحمل كنيم

شكوفه ايران منش با بيان اينكه برخي افراد با سوء استفاده از مفاهيم آزادي با پوشش نامناسب در جامعه هرج و مرج ايجاد كرده‌اند، عنوان كرد: حضور گسترده زنان و دختران بي بند و بار در خيابان‌ها باعث ناامني در سطح شهر شده به اين شكل كه هر روز كه از منزل خارج مي‌شويم بايد شاهد متلك پراني،‌ بد رفتاري اخلاقي و عدم آسايش سمعي و بصري باشيم.

اين دانشجو گفت: نيروي انتظامي با برخورد مقتضي مي‌تواند آسايش را براي مردم فراهم كند چرا كه هنجارشكنان امنيت اخلاقي جامعه را دچار اختلال كرده‌اند.

* پليس در برخورد با بدحجابان احترام را فراموش نكند

فاطمه اصلان‌بيگ يكي از موافقان طرح امنيت اخلاقي و اجتماعي نيروي انتظامي است و وضعيت بدحجابي كنوني در جامعه را نگران كننده مي‌داند.

وي افزود: اقدام پليس در برخورد با بدحجابان بايد بر اساس ضوابطي از جمله ادب و احترام باشد تا اين اقدام موجب لجبازي جوانان نشود همچنين نيروي انتظامي بايد با افرادي كه از قصد با وضع نامناسب در جامعه حضور مي‌يابند و هدف آنها مخالفت آشكار با ارزش‌ها و هنجارهاي جامعه است برخورد كند.

* تأمين امنيت اخلاقي و اجتماعي جامعه درخواست مردم از مسئولان نيروي انتظامي

منيره نوبخت در گفت‌و‌گو با خبرنگار زنان باشگاه خبري فارس «توانا» با بيان اينكه جامعه به امنيت اخلاقي و اجتماعي در ابعاد مختلف نياز دارد، گفت: مردم متوقع هستند كه نيروي انتظامي با عمل به وظايفش در ابعاد مختلف، امنيت اخلاقي و اجتماعي جامعه را تأمين كند.

وي اظهار داشت: طرح امنيت اخلاقي و اجتماعي كه توسط نيروي انتظامي اجرا مي‌شود، طرح جامعي است كه در دستور كار نيروي انتظامي بوده و ضرورت دارد تا به صورت مستمر و در ابعاد مختلف اجرا شود كه نحوه اجراي آن نيز در مبارزه با بدحجابي بسيار مهم است.

نوبخت در ادامه افزود: انتقاد و ايراد وارده به طرح امنيت اخلاقي و اجتماعي اين است كه اين طرح پس از مدتي متوقف شده يا به صورت مقطعي اجرا مي‌شود.

عضو شوراي فرهنگي و اجتماعي زنان با بيان اينكه هم اكنون جامعه به يك امنيت اخلاقي و اجتماعي در ابعاد مختلف نياز دارد، گفت: مبارزه با بدحجابي و حفظ امنيت اخلاقي و اجتماعي جامعه در طول سال بايد اجرا شود نه اينكه به صورت مقطعي و در فصل‌هاي مختلف به فكر مبارزه با بدحجابي بيفتيم.

نوبخت بيان كرد: موضوع برخورد با بي‌حجابي را بايد با همه حساسيت‌ها و پيچيدگي‌ها مورد توجه قرار دهيم و همه دستگاه‌ها بايد خودشان را در تصحيح اين آسيب اجتماعي مسئول بدانند، نهادهاي فرهنگي غيردولتي در اين زمينه بسيار مؤثر هستند و تمام مجموعه‌هايي كه به نوعي مي‌توانند فضاي فرهنگي و عمومي جامعه را نسبت به اين موضوع حساس كنند، بايد وارد عمل شوند.

* راهي جز برخورد با معاندان مروج پوشش نامناسب وجود ندارد

حجت‌الاسلام سيد‌محمود علوي نماينده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبري گفت: افرادي كه درصدد ترويج حركات انحرافي در روش و پوشش نادرست برمي‌آيند، از حكم خدا اطلاع دارند ولي با عناد و لجاجت عمل مي‌كنند كه راهي جز برخورد با اين افراد وجود ندارد.

وي عنوان كرد: ارشاد به معناي راهنمايي فردي جاهل و براي انسان‌هايي است كه با حكم خدا آشنا نيستند كه به منظور آشنايي او با حكم خدا صورت مي‌گيرد و امر به معروف و نهي از منكر در خصوص كساني‌ است كه حكم خدا را مي‌دانند اما به آن جامه عمل نمي‌پوشانند يا از آنچه خداوند متعال نهي كرده است، اجتناب نمي‌كنند.

نماينده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه اسلام همواره و در درجه نخست اقدام به ارشاد مي‌كند تا حكم خداوند از سوي افراد درك شود، ادامه داد: رسانه‌هاي گروهي و مؤسسات فرهنگي بايد در جهت نهادينه كردن فرهنگ حجاب و بيان آثار سازنده آن در جامعه اقدامات لازم را انجام دهند، در اين زمينه اقدامات زيادي صورت گرفته اما هنوز اقدامات فرهنگي كه در اين عرصه بايد صورت گيرد، كافي نيست.

* فرهنگ سازي در مورد افرادي تأثير دارد كه از روي جهل حجاب را رعايت نمي‌كنند

وي اظهار داشت: كساني كه عادت به بدحجابي داشته و ناسازگاري با حكم خدا ندارند، علاقه‌مند به پيامبر اكرم (ص)، دين مبين اسلام و ائمه (ع) بوده اما با مسائل ديني آشنا نيستند؛ اين افراد بايد با فرهنگ اسلام آشنا شوند و آن را درك كنند چرا كه تجربه نشان داده است چنين افرادي در صورت آشنايي به قوانين اسلام، به آن عمل خواهند كرد كه نهادهاي فرهنگي بايد اين وظيفه را انجام دهند.

حجت‌الاسلام علوي در ادامه گفت: اما كساني كه تعدادشان در جامعه زياد نيست، وجود دارند كه حكم خدا را مي‌دانند ولي با نوعي لجاجت ناشي از هوسراني يا انگيزه‌هاي ديگر ممكن است با اقدامات منفي فرهنگي سعي كنند به لحاظ ظاهر، تعداد افراد هم‌پوشش خود در جامعه را زياد كرده و پوشش نادرست خود را ترويج كنند.

وي در خصوص برخورد با كساني كه با پوشش نامناسب در جامعه حاضر‌ مي‌شوند، عنوان كرد: از يك سو برخورد با اين افراد لازم است و از آن بايد حمايت كرد؛ از سوي ديگر برخورد بايد حساب شده باشد تا كساني كه روحيه عناد و لجاجت ندارند و بر اثر عدم درك مفاهيم، معارف و احكام اسلامي راه خطا مي‌روند، آسيب نبينند و به جمع كساني نپيوندند كه لجوجانه و همراه با عناد در مقابل معارف الهي و اسلامي مي‌ايستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
برخورد با پوشش نامناسب (چه مرد يا زن) از وظايف اوليه پليس است و ما اين را از پليس مي خواهيم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
اميدوارم همانند برنامه هاي قبلي يك روزه نباشد.
سايت هنرمندان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
تحليل دلائل دهن كجي به ارزش‌ها :
۱ـ افراط و تفریط در هدایت وضیت حجاب توسط دختران و مسئولين امر
۲ـگرانی شدید و تورم بویژه در امر ازدواج
۳ـ نبود جایگزینهای مناسب و مشروع برای ازدواج دائم
۴ـ غمگین بودن برنامه های صداوسیما
۵ـ نبود مراکز تفریحی فرهنگی هنری ورزشی رایگان و مکفی
۶ـ آزاد شدن سریع مجرمین و احساس نوعی حاشیه امنیت
۷ـ عدم جدیت نیروی انتظامی و قوه قضاییه در مقابله با اراذل و اوباش
۸ـ ماهواره ـ اینترنت ـ ویدئو ـ بلوتوث بویژه در غیاب تحول و نشاط در صداوسیما و مراکز فرهنگی تفریحی
۹ـ عدم نظارت جدی والدین
۱۰ـ عدم بومی شدن پذیرش دانشجو بویژه برای دختران
۱۱ـ عدم وجود یک حمل و نقل عمومی مکفی و شبانه روزی
۱۲ـ عدم امکان تخلیه مشروع هیجانات جوانی
۱۳ـ عدم احساس مسئولیت مسئولین و فرار مدیران از مسئولیت پذیری در سیاستگزاری و پیگیری مسائل جامعه
۱۴ـ عدم تولید فیلمهای سینمایی شاد و با نشاط
۱۵ـ سرگرم شدن و منحرف شدن ذهن مدیریتی مسئولین به مسائل حاشیه ای داخلی و خارجی و دور شدن از مسائل اجتماعی و نیازهای جامعه خودی
۱۶ـ تعدد مراکز تصمیم گیر و سیاستگزار فرهنگی در کشور و عدم مهندسی فرهنگی به روز و جوان پسند
۱۷ـ کمبود شدید نیروهای انتظامی مراقبتی و امنیتی بویژه در حومه و مسیرهای برون شهری
۱۸ـ اختلاط دانشجویان دختر و پسر در سر کلاس درس
۱۹ـ رها نمودن نسل جوان به حال خود و عدم مدیریت بر وضعیت نیازهای روحی روانی جنسی شغلی ایشان
۲۰ـ تمرکز بودجه های دولتی و بیت المال بر روی یک سری نهادهای امور فرهنگی که همگی یک کار واحد و تکراری و خشک و بی روح و بدون کاربرد امروزی جوان پسندانه البته در قالب مشروع را انجام میدهند
ح ن ي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
از همه بدتر حمل انواع سگ و گربه و .......است كه جامعه را مستعد انواع مرض ها كرده!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
شما اگرامنیت فردی رو تامین کنید(شامل :جلوگیری از تجاوز،جلوگیری از سرقت،جلوگیری ازپخش وفروش مواد مخدر،جلوگیری از کیف قاپی،خفت گیری ومزاحمت های خیابانی،جلوگیری از قتل های خیابانی"مانند حادثه میدان کاج") کار را به نحو احسنت انجام داده اید
امیر
|
Germany
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
فکر می کنید مشکل ما بد پوششی است
احمقانه است
لابد این همه جنایت مربوط به بد پوششی است... هههههههه
پس اگه اینطوریه کل دنیا غیر ایران
مرتب داره جنایات فجیع میشه
آدم در این مملکت حتی در ملک وخانه خصوصیشم امنیت نداره
پس باید زنها در خونه هم حجاب وچادر کنند
مسخره ها.............
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
به نظر من جریمه از این افراد گرفته بشه خیلی بهتره. انگیزه اقتصادی بهتر از هر چیز دیگی ای جواب میده
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟