نصب آب‌ شیرین ‌کن خورشیدی در قم

این طرح که با همکاری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت آب و فاضلاب استان قـم در روستاهـای بخش مرکزی قم اجرا شده ، 500 میلیون ریال هزینه در بر داشته است .
کد خبر: ۱۷۴۵۰۵
|
۱۲ تير ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۲ 03 July 2011
|
2706 بازدید
|
۲

نخستین بار درکشور آب‌ شیرین ‌کن خورشیدی دربخش مرکزی قم نصب شد تا کام مردم این منطقه شیرین شود.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، اساس کـار آب‌ شیرین‌ کن خورشیدی به این صورت است که آب شوری که وارد دستگاه می شود بـا دمـای زیـاد تبخیر می شود و بخار بوجود آمده در قسمت دیگر دستگاه خنک و به آب شیرین تبدیل می شود .

این طرح که با همکاری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت آب و فاضلاب استان قـم در روستاهـای بخش مرکزی قم اجرا شده ، 500 میلیون ریال هزینه در بر داشته است .

بخش مرکزی قم بـا 25 هـزار نفر جمعیت دارای 2 دهستان قمرود و قنوات است و تعداد روستاهای آن به 36 روستا با 25 دهیاری می‌رسد. آب این منطقه لب شور است و با این تجهیزات به آب شیرین تبدیل خواهد شد.

آب شیرین‌ کن خورشیدی از چرخه آب در طبیعت الگو گرفته شده است .


آقای ایزانلو مدیر عامل شرکت آبفای استان قم پیش‌بینی کرد در 2 سال ، اعتباری کـه بـرای ساخت و نصب آن هزینه شده است برگشت پیدا کند و به رفع مشکل کیفیت آب در بخش مرکزی کمک کند .
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
بسیار عالی و امیدوارکننده است.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟