نماینده مردم بناب گفت: باید زنگ خطر دریاچه ارومیه را از 20 سال قبل به صدا درمیآوردند که متاسفانه برخی از همان افراد اکنون میخواهند از این موضوع سوءاستفاده کنند و خودشان را دایه مهربانتر از مادر نشان دهند.
به گزارش فارس، ضیاءالله اعزازی ظهر امروز در جمع مسئولان و اقشار مختلف مردم اين شهرستان اظهار داشت: هیچ مسئولی در نظام مقدس جمهوری اسلامی نباید خود را برتر و مقدمتر از ملت بداند، چرا که همه مردم فریبها در طول تاریخ عاقبت به خیر نشده و شکست را تجربه کردهاند.
وی با بیان اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی برای هر مسئولی جایگاهی در چارچوب قانون اساسی تعریف شده است، گفت: مسئولان باید ضمن توجه به مطالبات مردم، از نیازهای آنان خبردار شده و برای افزایش رضایت عمومی آنها برنامهریزی جدی داشته باشند، چونکه پایه و اساس نظام ما مردمسالاری دینی است.
اعزازی وظیفه اصلی قوای مجریه و مقننه را اتخاذ تدابیر مناسب برای تامین مطالبات مردم دانست و گفت: انصافاً در طول 32 سال اخیر گامهای خوبی برای خدمت به ملت در نظام برداشته شده اما برای ملت فهیم و انقلابی ایران کافی نیست و باید نواقص و مشکلات موجود برطرف شود.
وی افزود: مسئولان فعلی و آینده نظام باید در مسیری حرکت کنند که به رفاه و سعادت مردم منجر بشود.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي، جایگاه نمایندگان مجلس در قانون اساسی را نیز مهم و حساس دانست و اذعان داشت: نمایندگان مجلس نیز باید همواره در خدمت مردم و مصالح کشور بوده و در کنار ملت زندگی کنند.
اعزازي از داشتن روحیه انتقادپذیری و پاسخگویی به آرای اعتماد مردم به عنوان دو ویژگی اصلی نمایندگان مجلس نام برد و تأكيد كرد: انتقاد حق مسلم مردم است و نماینده باید از تضعیف جایگاه نمایندگی و سوءاستفاده از اعتماد مردم جداً پرهیز کند.
نماینده اصولگرای مجلس شوراي اسلامي، در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به موج بیداری اسلامی در منطقه و برخی کشورهای دنیا گفت: ملت ایران باید با مشاهده این تحولات، شکرگزار باشند که الگوی ملتهای مسلمان دنیا قرار گرفتهاند و چند سال از آنها جلوتر هستند.
اعزازی افزود: البته همه این موفقیتهای ایران در سایه رهبری امام راحل(ره) و حضرت آیتالله العظمی خامنهای و نیز برکت خون پاک شهداست اما با این حال باید باز هم هوشیار باشیم، زيرا دشمن هر لحظه در حال توطئه چینی علیه انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: دشمن همواره در صدد ممانعت از صدور انقلاب ما به سرتاسر دنیا بوده اما با پرداخت هزینههای سنگین موفق شدهایم انقلاب اسلامی ایران را به عنوان الگوی تمام عیار در دنیا مطرح کنیم.
نماینده مردم بناب در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ملت فهیم و مومن ایران اسلامی به عنوان ولی نعمتان انقلاب هستند که همیشه تابع و حامی محض رهبری بوده و تا زمانی که آنها را در صحنه نگهداریم و مطالبات آنها را تامین کنیم، نظام ما همانقدر زندهتر و موفقتر خواهد بود.
اعزازی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت شهرستان بناب پرداخت و با اشاره به اقدامات انجام یافته برای توسعه شهرستان و اجرای طرحهای ملی و استانی در این شهرستان گفت: توسعه و پیشرفت چشمگیر شهرستان بناب در سالهای اخیر در سایه تلاش شبانهروزی و وحدت و همدلی بین مسئولان و مدیران شهرستان به وجود آمده است.
وی راهاندازی بیمارستان جدید شهدا در سالجاری را از موفقیتهای بزرگ شهرستان در زمینه بهداشت و سلامت دانست و تصریح کرد: در حالی که هیچ اراده و همّتی برای تکمیل و افتتاح این پروژه ملی 17 ساله نبود، در سه سال گذشته با جذب و هزینه 55 میلیارد ریال اعتبار برای این بیمارستان آن را راهاندازی کردیم که هم اکنون به عنوان یک مرکز تخصصی به شهرهای همجوار نیز خدمات میدهد.
*راهاندازی بخشهای مجهزCCU و ICU در بناب
وی گفت: در آینده نزدیک بخشهای مجهز CCU و ICU هم در بناب راهاندازی میشود که به نیاز استان جواب خواهد داد.
نماینده مردم بناب در مجلس هشتم در ادامه از حل مشکل تامین آب کشاورزی شهرستان بناب به عنوان بزرگترین حرکت ملی و سرنوشتساز در سالهای اخیر نام برد و خاطرنشان كرد: با تکمیل پروژه انتقال آب به دشت بناب از زرینه رود، یک حرکت اساسی در تاریخ بناب انجام شده که نسلهای آینده بناب بعد از 50 سال در مورد آن قضاوت خواهند کرد.
*ضایع شدن حق مسلم مردم بناب از آب کافی کشاورزی
اعزازی تصریح کرد: 20 سال بود که حق مسلم مردم بناب را از برخورداری آب کافی کشاورزی ضایع کرده بودند و اعتبار طرح ملی انتقال آب به دشت بناب را در جاهای دیگری هزینه میکردند که امسال با بهرهبرداری از فاز اول این طرح و انتقال سالانه 34 میلیون مترمکعب آب به دشت بناب به آرزوی دیرینه شهروندان زحمتکش پایان میدهیم.
بخش دیگر سخنان اعزازی به بحث جنجالی بحران دریاچه ارومیه اختصاص داشت.
وی در اين باره توضيح داد: من از نخستین روز مسئولیت نمایندگیام تشخیص داده بودم که خشک شدن دریاچه ارومیه برای شهرستان بناب بزرگترین تهدید است و در این زمینه بارها با رئیس جمهور و مقامات عالیرتبه کشوری مکاتبه و مذاکره کردهام.
اعزازی افزود: سرنوشت آینده شهرستان بناب به موضوع «دریاچه ارومیه» بستگی دارد و دریاچه ارومیـه بزرگترین تهدید برای بناب است، بنابراین اگر مسئولان علاج نکنند، در برابر نسل آینده شهرستان مسئول بوده و باید جواب پس بدهند.
وی تاکید کرد: آنهایی که 20 سال آینده بناب و مناطق همجوار بناب را به مخاطره انداختهاند، باید پاسخگو بوده و به عواقب آن فکر کنند.
اعزازی اظهار داشت: باید زنگ خطر دریاچه ارومیه را از 20 سال قبل به صدا درمیآوردند که متاسفانه برخی از همان افراد اکنون میخواهند از این موضوع سوءاستفاده کنند و خودشان را دایه مهربانتر از مادر نشان دهند و قضیه را علیه نظام سیاسی جلوه بدهند، آنها در فکر ایجاد تفرقه و اختلاف بین مردم و مسئولان هستند.
نماینده اصولگراي مجلس شوراي اسلامي در ادامه خطاب به کسانی که با طرح مسائل قومی و نژادی میخواهند مردم را در برابر مسئولان و نظام قرار دهند، گفت: ما دلمان براي شما میسوزد و شما نباید خودتان را با اینگونه مسائل بیهوده مشغول و هلاک کنید و اگر فکر میکنید میتوانید تفرقه بیندازید، نمی توانید و مثل 32 سال گذشته شکست میخورید.
وي همچنین از مسائل بخش گردشگری بناب سخن به میان آورد و آن را از زیرساختهای مهم و مورد نیاز اين شهرستان ذکر کرد.
اعزازی اذعان كرد: متاسفانه شهرستان بناب از لحاظ دارا بودن مناطق گردشگری کافی و مناسب فقیر است و باید در این زمینه گامهای اساسی برداشته شود.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه در سالهای اخیر با راهاندازی کمپ گردشگری سد دوش و تجهیز بخشی از منطقه گردشگری قرهقشون، کارهایی انجام یافته است اما کافی نیست و باید مکانهای دیگری نیز به عنوان تفریحگاه مردم بناب پیشنهاد و در نخستین فرصت آماده شود.
اعزازی، از مردم خواست با رعایت برخی مسائل اجتماعی و زیست محیطی در طبیعت بناب، چهره تفریحگاهها را خدشهدار نکنند و در حفظ بیتالمال عمومی با مسئولان همکاری کنند.
نماینده مردم بناب در مجلس شوراي اسلامي در خصوص تکلیف احداث پل روگذر میدان معلم نیز گفت: برای این پروژه ملی که 600 متر طول دارد، 150 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است و وزارت راه و شهرسازی در یک اقدام کم نظیر این طرح داخل شهری را تقبل و تصویب کرده است.
اعزازی افزود: برخلاف برخی شایعات که گفته میشود این پروژه را به جای پروژه کمربندی شرقی بناب به این شهرستان دادهاند، هرگز اینطور نیست زیرا برای کمربندی بناب از وزیر دستور ویژه گرفتهام و برای آغاز آن در سال آینده 800 میلیارد ریال اعتبار درخواست کردهایم.
وی اضافه كرد: برخلاف برخی شایعات اخیر، ضمن اینکه در اطراف این پل هرگز 800 باب مغازه وجود نداشته و احداث این پل اقتصاد شهر را فلج نمیکند؛ بلکه اطمینان میدهم که کمربندی شرقی نیز بعد از این پل در سال آینده اجرا خواهد شد و هیچ منافاتی با یکدیگر ندارند.
اعزازی تأكيد كرد: باتوجه به اینکه شهرداری و شورای شهر بناب توان سرمایهگذاری 150 میلیارد ریالی را برای این نوع پروژه در داخل شهر ندارند بنابراین باید این طرح را برای آبادانی شهرمان فرصت و غنیمت بشماریم.
وی افزود: قطعاً مردم و مسئولان بناب راضی نخواهند شد که اعتبار ملی 150 میلیارد ریالی از شهر ما برگردد بنابراین همه باید برای اجرای این طرح همکاری و همراهی کنند.
اعزازی همچنين اظهار داشت: برخی میگویند که خیلی از مردم و ساکنان منطقه از اجرای این پل ناراضی هستند و اگر احداث شود، در کاهش آرای انتخاباتی من تاثیر میگذارد اما بنـده اعلام میکنم که این طرح را به خاطر کسب رای انتخاباتی به بناب نیاوردهام که به خاطر آن نیز آن را از این شهـر ببرم و آن را نیاز شهــر میدانم.
به گفته وي قرار بود این پروژه به صورت روگذر و زیرگذر اجرا شود که به علت مشکل فنی، اجرای زیرگذر در آن مکان مقدور نشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی سپس از آغاز عملیات عمرانی احداث سایت جدید دانشگاه بناب و تاسیس 11 دانشکده در این دانشگاه با اعتبار 50 میلیارد ریال در آینده نزدیک خبر داد و از استانداری و فرمانداری خواست در واگذاری زمین مورد نظر دانشگاه بناب تسریع کنند تا به زودی کلنگ آن توسط وزیر علوم به زمین زده شود.
اعزازی اعلام کرد: اعتبارات عمرانی دانشگاه بناب در سه سال اخیر از 3 میلیارد ریال به 50 میلیارد ریال افزایش یافته است.
این نماینده مجلس شورا اسلامي در پايان اظهارات خود از تاخیر در احداث دو باب سالن ورزشی در روستاهای بناب انتقاد کرد و گفت: با وجود اینکه امسال اعتبارات عمرانی دولت در بودجه سالانه کشور 15 درصد کاهش یافت اما دولت قول داده است تا پایان امسال احداث این سالنها را آغاز کند.
وی از اختصاص 120 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل و راهاندازی پروژه ملی تصفیهخانه فاضلاب بناب در سالجاری به عنوان گامی بزرگ برای حل معضل دیرینه فاضلاب بناب یاد کرد و اظهار داشت: واقعاً در بحث معضل فاضلاب شرمنده مردم هستیم و در ورودی شهر و برخی محلات بوی تعفن فاضلاب مردم را آزار میدهد و به همين خاطر از مردم خجالت میکشیم.
به گفته اعزازی در 10 روستای تابع بناب نیز طرح مطالعات شبکه فاضلاب روستایی انجام یافته و در کنار آن برای ساماندهی و بهبود راههای روستایی و آب شرب روستاها نیـز گامهای خوبی برداشته شده است.