متخصص عفونی گفت: شستشوی صحیح سبزیجات و عدم استفاده از سالاد در رستورانها میتواند از شیوع بیماری وبا در کشور جلوگیری کند.
معصومه عبدالباقی متخصص عفونی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی برنا با بیان این مطلب افزود: عوامل خطر ساز زمینه ساز شیوع بیماری های عفونی است، به طوری که بیماریهای عفونی همچون بیماریهای اسهالی در تابستان شایع و به عنوان بیماری فصلی مطرح است.
این متخصص عفونی ادامه داد: شایعترین بیماریهای فصل تابستان اسهال، استفراغ، مسمومیت و در برخی موارد ابتلا به بیماری وبا است، به طوری که امسال در کشور شاهد مواردی از ابتلا به وبا بودهایم. این در حالی است که با رعایت بهداشت فردی، کنترل سبزیجات و عدم استفاده از سالاد و سبزیجات در رستوران ها می توان از شیوع این بیماری جلوگیری کرد.
عبدالباقی افزود: هرساله باتوجه به گرم بودن هوا، مسئله بیماری اسهال در جامعه مطرح است، چراکه اسهال و استفراغ بر اثر رشد باكتری ایجاد میشود و رعایت بهداشت فردی بهترین راه پیشگیری از بیماریهای عفونی در فصل تابستان و گرما است.