محسن رضایی در اهواز:

مواضع اخير تركيه در قبال تحولات سوريه ناشیانه است

رضایی خطاب به دولتمردان تركيه گفت: از سويي عليه اسراييل موضع مي‌گيريد و از رژيم اشغالگر قدس مي‌خواهيد به واسطه حمله به كاروان آزادي، از تركيه عذرخواهي كند و از سوي دیگر، ضد كشوري كه سال‌هاست در صف نخست مقاومت در برابر اسراييل است، موضع مي‌گيريد؛ اين يك تناقض آشكار است.
کد خبر: ۱۹۲۰۹۰
|
۳۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۱ 21 September 2011
|
11312 بازدید
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، از مواضع اخير دولتمردان تركيه در قبال تحولات خاورميانه به ويژه سوريه انتقاد كرد.

به گزارش «تابناک»، دكتر محسن رضايي، روز چهارشنبه در مراسم تجليل از ايثارگران شركت برق منطقه خوزستان در اهواز گفت: مواضع دولتمردان تركيه در قبال مسائل كشور سوريه ـ‌كه در صف نخست مبارزه با رژیم صهیونیستی بوده و هنوز يك استان آن در اشغال غاصبان صهيونيست است ـ از ديدگاه ما پذیرفته نیست.

خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي در این باره گزارش داد: رضايي مواضع اخير تركيه در قبال سوريه را نوعي رفتار ناشيانه و هضم‌ناشدنی خواند و گفت: شما (دولتمردان تركيه) از سويي عليه اسراييل موضع مي‌گيريد و از رژيم اشغالگر قدس مي‌خواهيد به واسطه حمله به كاروان آزادي از تركيه عذرخواهي كند و از سوی دیگر، ضد كشوري كه سال‌هاست صف اول مقاومت در برابر اسراييل است، موضع مي‌گيريد؛ اين يك تناقض آشكار است.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، استقرار واحدهايي از ارتش تركيه در مرز با سوريه را اقدامي تحريك‌آميز و گامي در راستاي تضعيف سوريه خواند و افزود: دولت بشار اسد، روند اصلاحات و انتخابات را در پيش گرفته و حتي جمهوري اسلامي ايران از سوريه خواسته است روند اصلاحات را شتاب ببخشد، ولي متأسفانه برخي كشورها از جمله عربستان سعودي بنا را بر توطئه و تضعيف مقاومت لبنان و سوريه گذاشته اند.

رضايي مواضع متفاوت و بعضا متناقض دولت تركيه را در قبال خاورميانه، نوعي ژست به ظاهر اسلامي و انقلابي گرفتن ارزيابي كرد و گفت: جدا كردن سوريه و لبنان از صف مقاومت، امكان‌پذير نيست، چرا كه اين دو كشور، مظهر مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، هشت سال دفاع مقدس را اوج هنرنمايي ملت ايران در محضر خداوند متعال دانست و بيان كرد: دفاع مقدس، سرآغاز بيداري اسلامي نخست در لبنان و سپس در فلسطين شد و هم اكنون اين بيداري به كشورهاي مصر، يمن، تونس، بحرين و ليبي رسيده است.

فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در دوران هشت سال دفاع مقدس، هدف از حمله به ايران را تسخير خوزستان به عنوان شاهرگ حياتي ايران و سرانجام تن دادن و تسليم ملت ايران در برابر خواسته‌هاي نامشروع استكبار جهاني و دست كشيدن از اسلام خواهي و استقلال كشور عنوان كرد و اذعان داشت: دشمن در همان روزهاي نخست جنگ، سقوط نظام جمهوري اسلامي ايران را با توجه به محاسبات دقيق خود انتظار مي‌كشيد، ولي به يكباره ورق برگشت و مقاومت متحيرانه ملت ايران دشمن را گيج و مبهوت كرد.

رضايي به شرايط بسيار سخت اوايل جنگ تحميلي به لحاظ كمبود تجهيزات نظامي و سازماندهي نبودن سپاه و بسيج اشاره كرد و گفت: ما در جنگ غير از خدا و ايمان، چيزي نداشتيم و اين نقطه قوت و پيروزي ما بود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه دشمن بعثي با حمايت همه جانبه غرب و چراغ سبز قدرت‌هاي شرقي و غربي در معادلات خود، تسخير يك هفته‌اي خوزستان را در سر مي‌پروراند، افزود: مقاومت شجاعانه ملت ايران، دشمن را به عقب نشيني مفتضحانه واداشت و حتي پس از فتح خرمشهر، كار جنگ به درون خاك عراق كشيده شد.

وي به شرارت‌هاي منافقين در سی‌ام خرداد سال 1360 و اقدام مسلحانه اين گروهك عليه نظام نوپاي جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و يادآور شد: ملت ايران با مبارزه خود در درون كشور و جبهه‌ها، همه توطئه‌ها را يكي پس از ديگري نقش بر آب و با توكل بر خدا، بر دشمنان و توطئه‌گران غلبه كرد.

رضايي امنيت کنونی كشور را مديون شجاعت‌ها و ايثارگري‌هاي رزمندگان، جانبازان و آزادگان در هشت سال حماسه دانست و گفت: اگر آن شجاعت‌هاي مخلصانه و الهي نبود، ملت ايران در هيچ يك از مقوله‌هاي اقتصادي و امنيتي به پيشرفتي دست پیدا نمی‌کرد و به الگويي براي جهانيان تبديل نمي‌شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟