بازار سیاه در اجاره کیوسک‌ها؛

کیوسک‌های مطبوعاتی یا دخانیات؟!

اما در این میان، برخی از افراد سودجو، این کیوسک‌ها را با بهای اندکی از شهرداری اجاره کرده‌اند که خود نیز با قیمت‌های سرسام آور یا بعضا نجومی همان کیوسک‌ها را به اشخاص دیگری اجاره می‌دهند که همین موضوع، باعث شده تا اجاره بهای این کیوسک‌های مطبوعاتی بالا رود و کیوسک‌داران، مجبور به فروش اجناسی غیر از مطبوعات و روزنامه شده‌ا‌ند
کد خبر: ۱۹۴۴۳۱
|
۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۴ 03 October 2011
|
6329 بازدید
سرویس اجتماعی «تابناک» ـ به هر کیوسک مطبوعاتی تهران که سر می‌زنیم، امکان ندارد سیگار در کنارش نباشد؛ حتی برخی از سیگارهای وارداتی و خارجی را که در مغازها یافت نمی‌شود، می‌‌توان در بساط کیوسک‌دارها پیدا کرد و حتی به جایی رسیده‌اند که مهمترین منبع درآمدشان همین فروختن سیگار است.

شهرام، یکی از کیسوک‌داران مطبوعاتی پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار ما می‌گفت: با این مخارج بالای زندگی، فروش مطبوعات به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی گذران زندگی ما باشد؛ بنابراین، باید فروش سیگار و خوراکی‌ها را هم در کنار مطبوعات داشته باشیم، وگرنه از پس کرایه این کیوسک‌ها برنمی‌آییم، چه رسد به خرج و مخارج زندگی.

کیوسک‌های مطبوعاتی در سیطره دلالان

با اینکه مسئولان شهرداری با مشکلات کیوسک‌داران آشنایند، بنا به گفته آنان، شهرداری با گرفتن مبلغ مشخصی، کیوسک‌های مطبوعاتی سطح شهر را در اختیار افراد می‌گذارد، ولی در این میان، برخی افراد سودجو، این کیوسک‌ها را با بهای سرسام‌آور و گاه نجومی به اشخاص دیگری اجاره می‌دهند که همین موضوع، باعث شده تا اجاره بهای این کیوسک‌های مطبوعاتی بالا رود و کیوسک‌داران، مجبور به فروش اجناسی غیر از مطبوعات و روزنامه شوند.
 
البته هر چند از سال 87، رئیس اسبق اداره ساماندهی شهرداری تهران برای نخستین بار داستان تعویض کیوسک‌های مطبوعاتی قدیمی به کیوسک‌های مدرن را ـ که دارای جایگاه ویژه روزنامه و مکانی برای ارایه تبلیغات باشد ـ بیان کرد تا کمک خرجی برای کیوسک‌داران باشد، هنوز پس از گذشت سال‌ها و تغییر مدیریتی این اداره، این طرح کامل اجرایی نشده تا آن که دیگر کیوسک‌داران، مجبور به فروش دخانیات و تنقلات نباشند و تنها با فروش روزنامه و مطبوعات گذران زندگی کنند.

علیپور، رئیس اداره ساماندهی مشاغل شهرداری تهران، با اشاره اینکه هم اکنون یک هزار و دویست کیوسک در شهر تهران وجود دارد که نیازمند ساماندهی است، گفت: کیوسک‌های مطبوعاتی، باید به هویت اصلی‌شان بازگردند، ولی به دلیل هماهنگ نبودن اتحادیه کیوسک‌داران این رخداد تا کنون عملی نشده است.

در ادامه سید محمدجواد شوشتری، مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران نیز علت اجرایی نشدن طرح تعویض کیوسک‌های مطبوعاتی را ناهماهنگی اتحادیه کیوسک‌داران با قیمت و شرایط کیوسک‌های جدید و همچنین ممنوعیت فروش دخانیات و تنقلات عنوان کرد.
 
وی گفت: به دنبال همین ناهماهنگی، چند نمونه از کیوسک‌های جدید ـ که در برخی نقاط شهر هستند ـ جمع‌آوری شده است.

شهرداری منطقه 19 این بار برای ساماندهی کیوسک‌ها به پا خاسته

شهرداری منطقه 19 با کیوسک‌داران متخلف که به افراد زیر هجده سال ـ که بنا بر قانون، فروختن دخانیات به آنها ممنوع است ـ دخانیات می‌فروشند، برخورد کرده، اقدام به پلمپ  کیوسک آنها می‌کند.

این در حالی است که 50 درصد کیوسک‌داران، بدون توجه به سن افراد، به آنان دخانیات می‌فروشند و متأسفانه، هیچ گونه کنترل و برخوردی با این افراد انجام نمی‌گیرد.

امیدواریم روزی برسد که کیوسک‌های مطبوعاتی در کشور ما، تنها محل ارایه روزنامه مطبوعاتی باشند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس آنجلس دارید؟