دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: مسئولان و سران قوا بايد آستانه تحملپذيريشان را افزايش دهند و بالا ببرند و ظرفيت حرفهاي مخالف را داشته باشند.
به گزارش ايسنا، محسن رضايي كه براي شركت در مرحله دوم انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در پاي صندوق اخذ راي مستقر در حسينيه ارشاد حضور يافته بود، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: دليلي ندارد در كشور نزاع به وجود آيد. شروع نزاع ميان سران قوا و مسئولان بيانگر ضعف تحملپذيري در آنهاست.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه "آيا براي حضور در انتخابات رياست جمهوري به عنوان كانديدا برنامهاي داريد؟" گفت: در اين مورد هنوز تصميمي نگرفتهام.
دبير مجمع تشخي مصلحت نظام همچنين در مورد توان كارشناسي مجلس آينده اظهار كرد: ظرفيتهاي خوبي در اين دوره از مجلس وجود دارد و البته مجلس آينده، كارآمدتر از مجلس گذشته خواهد بود. مجلس آينده را كارآمدتر از گذشته ميدانم و فكر ميكنم مجلس آينده بهتر بتواند قوانين مورد نياز كشور را در اين زمينه نيز تهيه و تدوين كند.
رضايي در برابر اين پرسش كه "چه راهحلي براي حل اختلافات مجلس و دولت پيشنهاد ميكنيد؟" پاسخ داد: آقايان بايد يكديگر را تحمل كنند. ما نياز به مجلس روحي و معنوي داريم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه "مجمع تشخيص مصلحت نظام چه سياستي درباره حمايت از توليد ملي دارد؟" اعلام كرد: تا خردادماه مجموع سياستهاي كلي را تصويب خواهيم كرد و در آن سياستهاي كلي بحث توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ملي را در نظر گرفتهايم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره برنامههاي اين مجمع براي مبارزه با فساد اقتصادي نيز خاطرنشان كرد: چند ماه گذشته قانوني را با عنوان قانون شفافسازي فعاليتهاي اقتصادي تصويب كرديم. اگر آن قانون پيگيري شود و دولت و دستگاههاي اجرايي و به خصوص نظارتي در راستاي آن فعاليت كنند، دليلي ندارد فساد تا اين ميزان وجود داشته باشد.
رضايي با بيان اينكه "استفاده از سيستمهاي پيشرفته الكترونيكي كه ميتواند همه محاسبات را شفاف كند، بسيار موثر است"، افزود: از نظر سختافزاري بانكها، بيمهها و ادارات پيشرفتهاي خوبي داشتهاند اما از نظر سيستمهاي نرمافزاري كه بتوانند حسابرسي دقيقي انجام دهند، هنوز ضعفهايي وجود دارد و اگر اين موارد رعايت شود فساد در كشور به شدت كاهش پيدا خواهد كرد.
وي درباره بحثهاي مربوط به تعيين رييس مجلس نهم گفت: در مورد رياست مجلس آينده نظر خاصي ندارم.
خبرنگاري پرسيد "اگر علي لاريجاني همچنان رييس مجلس بماند، آيا اين مجلس كارآمدتر خواهد بود؟" كه رضايي پاسخ داد: هر كسي رييس مجلس شود به عنوان يكي از شخصيتهاي كشور بايد مورد حمايت قرار گيرد تا بتواند كارش را انجام دهد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين پرسش كه "آيا ممكن است حدادعادل رياست مجلس آينده را بر عهده بگيرد؟" تاكيد كرد: در حال حاضر قضاوت در ارتباط با اين موضوعها بسيار زود است.