تصاویر: تهیه شیره انگور به روش سنتی

بجنورد ـ خبرگزاری مهر: تهیه سنتی و محلی شیره انگور از جمله محصولات استان خراسان شمالی از باغات انگور است.
کد خبر: ۲۷۴۴۸۲
|
۰۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷ 24 September 2012
|
106584 بازدید
|
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۵
انتشار یافته: ۱۳۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
دستت درد نکنه پدر پیر و زحمتکش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
زحمت و رنج روزگار این بزرگوار رو سالخورده تر از اون چیزی که هست نشون میده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حالمون بهم خورد از این همه کثافت کاری ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
یه نفراز اونایی که منفی داده علتش بگه !
خواهشاً
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
سلام لطفا به روش تهیه توجه کنید ( لازم نیست حتما با چکمه این کار انجام بشه) حالا تو شرایط و امکانات اونها از چکمه هایی که مخصوص این کار گذاشتن استفاده شده و بعد جوشیده میشه) درگیر حاشیه نشیم مهم خواص بی نظیر شیره انگور هست و
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
خدا قوت پدر جان
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
ماشاالله به بهداشت!!!

خوشمان آمد!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
شما خیلی پاستوریزه هستید!!! این بابا با این سن سال ببین ماشاالله چه سر حال!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
یه سر به کارخونه های مواد غذایی بزن بعد این حرف رو بزن. به نظر من این یکی از تمیزترین و مقوی ترین غذاهاست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
آقای پاستور! ایرانیان با همین بهداشت هزاران سال زندگی کردند و هیچی نشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
بله ماشاءالله به این همه ذوق و شادابی و این چکمه های بسیار تمیز!!!

معدن میکروب بود اون شیره ی انگور

برای اون کسی که این شیره رو میل کرده از خداوند طلب آمرزش میکنم.خدایش بیامرزد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
سالهای سال ازاین شیره های غیربهداشتی درروستایمان خوردیم بیمارنشدیم حالادرشهربااین همه بهداشت همش بیماریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
بابا این کثافت کاریا چیه اه اه اه اه ..........
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
ناشناس بی تربیت!
چه ربطی داره جرف شما؟
حق با علی آقا است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حتما بهداشت اون ماست با شیرخشک یه سال مونده چینیه آره؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
شاید صنعتیش بهداشتی تر باشه ولی در عوض اینقدر مواد نگهدارنده و ... قاطیش میکنند که اگه همون سنتی شو بخوری آسیب کمتری به بدنتون وارد میشه .
reza
|
United States of America
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
به این طرز تهیه میگن کاملا بهداشتی و عاری از میکروب (البته اگه این تصاویر رو نبینی وفقط طرز تهیه شو بشنوی )!!!
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اخوی... شیره انگور نزدیک یک روز می جوشد پس هیچ میکروب یا .... زنده نمی ماند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اخوی حسین چند تا باکتری رو معرفی کنم خدمتتون که با یه روز جوشیدن هم از بین نمیرن!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
مگه توی پاستوریزه کردن چیکار می کنن که شما خوشت می آد غیر از این که تیزآب یا وایتکس می ریزن توی شیر و ....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اون باکتری که با یه روز جوشیدن از بین نره با هیچ چیز دیگه هم از بین نمیره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اگه همين شيره انگور تو كسافت خونه هاي چيني درست ميشد و يه ماركم روش مي خورد انقدر با علاقه ميل مي كرد. مگه نه؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اخوی ناشناس . اون قدری که روستایی ها عمر می کنند پاستوریزه های شهری عمر نمی کنند.!
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
اخوی ناشناس معرفی کن خدمتمون، منتظریم...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
اگر در چین یا جای دیگری بود برای جذب گردشگر از اینکار استفاده میشد. ولی افسوس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
واقعا که این شیره خوردن داره فقط خدا کنه چکمه هایی که با اون انگورا رو لگد می کنه بار میکروبی در حد استاندارد داشته باشه!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
درود بر همه انسانهای شرافتمند. خدا به رزق و روزی مختصر شما برکت دهاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
كاشكي تصاويرشو نميديدم !
خيلي بهداشتي بود!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
بروش سنتی نه بروش غیر بهداشتی!
ZAMANI
|
Australia
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
سلام. لطفا با گذاشتن این تصاویر خودزنی اقتصادی نکنید کشورهای دیگه اینطوری کار می کنند و یه جور دیگه تبلیغ می کنند ولی ما بر عکس!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
عکاس بنده خدا خواسته یک یه تولید سنتی رو به تصویر بکشه اما در انتخاب محل و فرد می‌تونست دقت بیشتری بکنه . محل‌های بهداشتی تر و بهتر زیاده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فتوای بهداشت و درمان و استاندارد راجع به برنجها یادتون می آد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟