آنچه رسانه‌های آمریکایی درباره ایران نمی‌گویند!

روزی نیست که مطبوعات و شبکه‌های خبری آمریکایی، اخبار مربوط به ایران، به ویژه موضوع برنامه هسته‌ای کشورمان را مورد توجه قرار ندهند. در این میان، با وجود همه ادعای بی‌طرفی، هر یک از آنها از دید سیاسی خاص خود به این ماجرا می‌نگرند. تحلیلگران مستقل آمریکایی با ارائه مجموعه‌ای از شواهد، به بررسی این موضوع پرداخته‌اند.
کد خبر: ۲۷۵۹۸۹
|
۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۴ 01 October 2012
|
24663 بازدید
|
۶
روزی نیست که مطبوعات و شبکه‌های خبری آمریکایی، اخبار مربوط به ایران، به ویژه موضوع برنامه هسته‌ای کشورمان را مورد توجه قرار ندهند. در این میان، با وجود همه ادعای بی‌طرفی، هر یک از آنها از دید سیاسی خاص خود به این ماجرا می‌نگرند. تحلیلگران مستقل آمریکایی با ارائه مجموعه‌ای از شواهد، به بررسی این موضوع پرداخته‌اند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه «نیشن» پاکستان، امروز تحلیلی را از سایت آمریکایی «ضد جنگ» ـ که یک سایت مستقل و منتقد سیاست‌های دولت آمریکا به شمار می‌رود ـ منتشر کرده که به بررسی جهت‌گیری مطبوعات این کشور در قبال ایران می‌پردازد.

سایت ضد جنگ در مطلب مفصل خود می‌نویسد:

نشست هفته گذشته مجمع عمومی سازمان ملل، با دو سخنرانی آتشین همراه بود؛ یکی سخنرانی محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران و دیگری، سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل. سخنرانی نتانیاهو در تعداد بسیاری از شبکه‌های خبری، کامل پوشش داده شد که شامل تصویر کارتونی بمب وی نیز بود؛ اما تلویزیون «سی ان ان»، از جایی که احمدی‌نژاد شروع به صحبت درباره ضرورت رفع مشکلات میان ادیان و کشور‌ها کرد، سخنرانی وی را قطع نمود.

این تنها نوک کوه یخ اقداماتی است که رسانه‌های تحت کنترل سرمایه داری آمریکایی، در زمینه سانسور اخبار مربوط به احمدی‌نژاد، ایران و برنامه هسته‌ای انجام می‌دهند و این فریب، سال هاست که ادامه دارد.

دیدار احمدی‌نژاد با رهبران مذهبی یهودی در جریان سفر وی به نیویورک نیز از سوی رسانه‌های آمریکایی نادیده گرفته شد. حتی یک فایل تصویری و یا اشاره‌ای به آن نیز از سوی رسانه‌های عمده آمریکا، اروپا و اسرائیل منع شد. در این دیدار، هدیه‌ای از سوی حاخام‌های آمریکایی به احمدی‌نژاد داده شد و احمدی‌نژاد درباره تمایز میان یهودیان و صهیونیست‌های اسرائیلی با آن‌ها صحبت کرد.

ماجرای دیگر درباره ایران که مدت‌ها از سوی رسانه‌های سرمایه داری آمریکا نادیده گرفته شده بود تا این اواخر روزنامه «واشنگتن پست» به آن پرداخت، دسیسه‌ای برای تحریک ایران برای وارد شدن به جنگ در سال ۲۰۰۷ بود که از سوی یک افسر اطلاعات نیروی دریایی آمریکا به نام «گونیت تاد» کشف و خنثی شد. در پی این اقدام، تاد از نیروی دریایی اخراج، از سوی «اف بی‌آی» بازجویی شد و سرانجام تصمیم گرفت به استرالیا نقل مکان کند.

در موردی دیگر، رسانه‌های آمریکایی از اشاره به این موضوع خودداری کردند که با مقایسه آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران با گزارش می ۲۰۱۲ آژانس، می‌توان دریافت که ایران در حقیقت ذخیره اورانیوم ۲۰ درصدی خود را کاهش داده، نه افزایش؛ در عوض، این رسانه‌ها نقطه تمرکز و تبلیغات خود را بر افزایش تولید اورانیوم در ایران قرار دادند.

به گفته کار‌شناسان، کاهش ذخیره اورانیوم ۲۰ درصدی ایران در کنار افزایش تولید آن، نشان دهنده افزایش سرعت بارگذاری صفحات سوخت در رآکتور تحقیقاتی تهران است. زمانی که اورانیوم ۲۰ درصدی برای تولید سوخت به کار رود، بازگرداندن آن برای غنی سازی دوباره تا سطح مورد نیاز برای سلاح هسته‌ای، بسیار مشکل خواهد بود.

در همین باره، نکته دیگری که رسانه‌های آمریکایی به آن توجه نمی‌کنند، این است که گزارش‌های آژانس درباره ایران، تنها به این دلیل در دسترس است که ایران معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را امضا کرده و به بازرسان اجازه دسترسی به تأسیسات هسته‌ای خود را می‌دهد.

سایت ضدجنگ در ادامه به موارد متعدد دیگری پرداخته که طی آن، رسانه‌های آمریکایی با نقض آشکار بی‌طرفی رسانه‌ای، اخبار مربوط به ایران را به شیوه دلخواه خود منتشر می‌کنند؛ از آن جمله می‌توان به مواردی اشاره کرد که نشان دهنده نبود تصمیمی در ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای و همچنین در اختیار داشتن سلاح هسته‌ای توسط رژیم اسرائیل است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۴
انتشار یافته: ۶
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
خدایا این آمریکا چی از جونمون میخواد هزاران کلاهک داره بمب اتم روی انسان استفاده کرده دائم به کشورها لشکرکشی میکنه هرکی رو دوست داره تحریم میکنه خدایا خودت مانند شوروی داغونش کن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
سیاستهای آمریکا همیشه تبلیغات غیر واقعی علیه ما بوده غیر از این اگر بود که بهش نمیگفتند دشمن بزرگ!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
از رسانه های خارجی، یکی پیدا شد حرف حساب بزنه.
آرمان طلائی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
با سلام و احترام، به خوانندگان ارجمند و نیز دست اندرکاران زحمتکش سایت تابناک که انصافا یک رسانه محترم است در این روزگار.
عزیزان نظر حقیر که اقلا یک ایرانیم این است: در دشمنی و بی انصافی دنیای غرب و موجهای سهمگین و پیچیده تبلیغاتی ناجوانمردانه و گزینشی عمده {به اصطلاح} رسانه های آنها شکی نیست. اما آنچه جای کار و بهبود بسیار دارد تدبیر، همگرایی، برنامه ریزی، پختگی و هوشمندی نزد مسوولین و اثرگذاران کشور عزیزمان ایران اسلامی است، منصفانه و دلسوزانه به این سوالات پاسخ دهیم: آیا مدیران سیاسی و اجرایی کشور نمیتوانند به گونه ای عمل نمایند که حداقل خودمان بهانه به دست این قماش غربی ندهیم؟ آیا نحوه اجرای قوانین و اهداف که عموما بدرستی از سوی مسولین ارشد نظام تعریف میشوند درست و مناسب است؟ آیا حق مردم مظلوم ایران به نحو شایسته ادا می شود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
اگر آمریکا جنگ می خواهد ما آماده ایم و باید به این مسئله نیز توجه داشته باشند با یک حریف دست و پا بسته مواجه نیستند و ما نیز علاوه بر اینکه از خودمان دفاع می کنیم نبردی می کنیم برای مرگ یا زندگی و پی مبارزات ایرانی به تن برخی خورده آمریکا از آنها بپرسد ایران چگونه می جنگد .
آرماگدون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
دنیا همین جوری نمیونه . خواهید دید ، که خدا همان با نمرودیان و فرعونیان و قوم بنی اسراییل و مستکبران کرد با این جماعت پست هم همان کند بگونه ای که زمان فرار توبه هم نداشته باشند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟