همزمان با ادعاهای واهی امارات علیه تمامیت ارضی ایران

جزیره «آریایی» را از اشغال اماراتی‌ها آزاد کنید!

افکار عمومی ایران در انتظار پاسخ شایسته و قاطع دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی به امارات، این شیخ‌نشین کوچک خلیج‌فارس است که یکی از بهترین راه‌های آن از طریق ادعای مالکیت ایران بر استان جلفاوه (امارات کنونی)، جزیره ایرانی «آریایی» یا «سیربو نعیر» و جزیره نفت خیز «زرکوه» است که در اشغال امارات متحده عربی قرار دارند.
کد خبر: ۳۶۱۴۵۳
|
۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳ 01 December 2013
|
115102 بازدید
|
همزمان با نهم آذر، چهل‌و‌دومین سالگرد بازگشت جزایر سه‌گانه بوموسا، تنب بزرگ و تنب کوچک به مام میهن، تبلیغات اماراتی‌ها با انتشار کتابی با زبان انگلیسی و پافشاری در ادعاهای تجاوزگرانه نسبت به تمامیت ارضی ایران ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است. در حالی که این روز یادآور آزادسازی جزایر سه‌گانه پس از ۶۸ سال اشغال توسط دولت انگلیس است، شیوخ امارات تحت تأثیر و حمایت انگلیسی ها تحریکات ضد ایرانی خود را ابعاد تازه‌ای بخشیده‌اند.

به گزارش «تابناک»، ادعاهای ارضی علیه تمامیت ارضی ایران در ‌سال‌های تولد یک به یک کشور‌های ذره‌بینی از دامن استعمار انگلیس همواره بوده که تغییر و جعل نام ساختگی برای خلیج فارس، ادعای مالکیت بر اروند‌رود و خوزستان از مهم‌ترین این ادعا‌ها بوده است. این ادعاهای نژادپرستانه حتی به جنگی ویرانگر و هشت ساله از سوی صدام علیه ایران و ایرانی انجامید که با حمایت فراموش ناشدنی و پشتیبانی، مالی، تسلیحاتی و لجستیکی قاطبه کشور‌های عربی همراه بوده است.

در این میان، در برخورد با ادعاهای ضد ایرانی کشور‌های عربی و به ویژه امارات، ‌سیاستی مشابه ادعای متقابل به دولت باکو، بسیار کارساز خواهد بود. در مورد ادعاهای دولت باکو به تمامیت ارضی ایران دیدیم، سیاست «مقابله به مثل» هر چند بسیار دیر ولی بجا مورد استفاده قرار گرفت و دشمنان قسم خورده ایران زمین و تجزیه‌طلبان باکو را سر جای خود نشاند و در موضع انفعال قرار داد.

بی‌گمان، افکار عمومی ایران در انتظار پاسخ شایسته و قاطع دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی به امارات، این شیخ نشین کوچک خلیج فارس است که یکی از بهترین راه‌های آن از طریق ادعای مالکیت ایران بر استان جلفاوه (امارات کنونی)، جزیره ایرانی «آریایی» یا «سیربو نعیر» و جزیره نفت خیز «زرکوه» است که در اشغال امارات متحده عربی قرار دارند.

در تارنمای ویکیپدیا که در زیر آمده، به تعلق تاریخی جزیره «سیر بو نعیر» به ایران اشاره ‌و نوشته شده که جزیره «سیر بو نعیر» در مالکیت تاریخی ایران بوده و در سال ۱۹۰۸ میلادی (در‌‌ همان سال‌های اشغال جزایر سه گانه) به اشغال استعمار انگلیس در‌آمده است؛ اشغالی که بر خلاف جزایر سه گانه، متأسفانه هیچ‌گاه به بازگشت این جزیره به سرزمین ایران منتهی نشد.
 ضرورت اطلاع‌رسانی درباره جزیره «آریایی»، جزیره اشغال شده توسط  امارات
تصویر شماره ۱: نقشه قرن ۱۹ Adolf Stieler آلمانی، که «سیر بو نعیر» یا «جزیره آریایی» که در کادر نمایان است، همانند جزایر سه گانه، به رنگ کشور ایران رنگ‌آمیزی شده است.

تصویر شماره ۲: موقعیت جزیره‌های‌ «سیر بو نعیر» یا «آریایی» و‌ «زرکوه» در خلیج فارس در کادر نمایان است.

ضرورت اطلاع‌رسانی درباره جزیره «آریایی»، جزیره اشغال شده توسط  امارات
تصویر شماره ۳: نام جزیره «آریایی» در گوگل ارث

ضرورت اطلاع‌رسانی درباره جزیره «آریایی»، جزیره اشغال شده توسط  امارات
تصویر شماره ۴: عکس ماهواره‌ای جزیره‌ «آریایی»

پیشینه حاکمیت ایران بر بنادر و جزایر شمال تا جنوب خلیج‌فارس

از هزاره دوم پیش از میلاد مسیح (از بیش از چهار هزار سال پیش) تاکنون جزایر سه‌گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک به همراه دیگر جزایر، بنادر و سواحل شمال و جنوب خلیج فارس قلمرو حکومت‌های گوناگون ایرانی بوده است. وجود نقشه‌های باستانی حکومت هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان، سنگ‌نبشته‌های متعدد، نام‌های نژاده پارسی این مناطق، بیش از ۲۳ نقشه رسمی و نیمه‌رسمی که توسط دولت‌های بریتانیا و دیگر دولت‌های غربی در قرون گذشته به چاپ رسیده، نامه‌های رسمی دولتی حکومت‌های گوناگون ایران‌زمین و اسناد و کتاب‌های تاریخی موجود در کتابخانه‌های سراسر دنیا و بسیاری اسناد دیگر، تعلق این جزایر را به ایران به خوبی به اثبات می‌رساند.

خلیج فارس و جزایر آن از جمله ابوموسى در روزگار عیلامیان به ویژه در زمان سلطنت «شیلهک این شوشیناک» در ۱۱۶۵ سال پیش از میلاد تحت تسلط این سلسله بوده است.

در دولت ماد نیز جزایر خلیج‌فارس جزو یکى از ایالت‌هاى جنوب غربى و سپس جزو ساتراپ (استان) چهاردهم دولت ماد به نام «درنگیانه» و بخشى از کرمان بود. در دوران هخامنشیان این جزایر از جمله جزایر ابوموسى و تنب کوچک و بزرگ به موجب بند ۶ ستون اول کتیبه بیستون جزو استان پارس بوده است.

برای نمونه، کتیبه داریوش بزرگ در بیستون نیز سندی دیگر بر مالکیت ایران بر خلیج فارس و کلیه جزایر آن است: داریوش شاه از اربابه ـ بخشی از عربستان ـ ماکا ـ بخش مجاور تنگه هرمز ـ و... نام می‌برد و اینکه جنوب تنگه هرمز و سواحل خلیج فارس نیز کاملا تحت اختیار ایران بوده است.

یکی از قدیمی‌ترین اسناد مالکیت ایران بر کرانه‌های جنوبی خلیج فارس، به محمد ابن جریر طبری باز‌می‌گردد. وی می‌نویسد: در زمان اشکانیان عرب‌ها همه در حجاز بودند و بادیه و مکه و یمن سکونتگاه آنان. آن گروهی که در حجاز و بادیه بودند، به قحطی و گرسنگی دچار شدند. پس به عراق و بحرین کوچ کردند که در اختیار اشکانیان ایران بود.

«دکتر وستفلد» نیز در جای دیگری می‌گوید: پیش از اسلام سواحل غربی دریای پارس توسط ایرانیان اداره می‌شده است. حتی شهری نیز از دوره ساسانی باقی است که به نام یکی از سرداران ایرانی نام‌گذاری شده است. این شهر امروزه اسپیدگان ـ اسفنج ـ نام دارد که در جزیره بحرین قرار داشته و از نام سردار اسپیدویه گرفته شده است.

همچنین در دوران اشکانیان در روزگار سلطنت مهرداد اول (۱۷۱ ـ ۱۳۸ پیش از میلاد) بنادر و جزیره‌هاى پارس تحت حکومت این سلسله قرار گرفت.

در عهد ساسانیان جزایر و بنادر خلیج فارس جزو قلمرو ایران و شهر اردشیر از استان پارس و جزو پادکیسان نیمروز بود. پس از ورود اسلام به ایران در دوره اقتدار آل بویه از ۳۲۲ هجرى قمرى بنادر و جزایر سراسر کرانه‌هاى خلیج فارس در قلمرو فرمانروایى آن‌ها قرار داشت.
این فرمانروایى به دست سلجوقیان کرمان ادامه داشت تا اینکه پس از انقراض ملوک کیش در سال ۶۲۶ هجرى قمرى در روزگار اتابکان فارس و ایلخانان مغول والى‌هاى دریاى فارس یا ملوک هرمز در جزیره کیش سکنى گزیدند و تا سال ۷۷۹ هجرى قمرى بر تمام جزایر خلیج فارس و دریاى مکران ـ عمان ـ حکومت کردند.

تیموریان نیز خراج جزیره کیش و سایر جزایر خلیج فارس را تا سال ۸۷۳ هجرى قمرى که در ایران حکومت داشتند، جزو فارس محسوب و وصول مى‌کردند. با ورود پرتغالى‌ها به خلیج فارس و آغاز فعالیت هاى استعمار نوین در منطقه، جزایر این خلیج از جمله ابوموسى به اشغال دریانوردان پرتغالى درآمد.

در روزگار سلطنت شاه عباس صفوى، پس از یک دوره طولانى نبرد، جزایر و بنادر ایرانى در خلیج فارس از جمله ابوموسى، قشم، هرمز و بحرین به وسیله نیروهاى ایرانى آزاد شد که به همین مناسبت بندر گمبرون به بندر عباس تغییر نام یافت. شاه عباس در سال ۱۶۰۲ میلادی بحرین را از اشغال پرتغالی‌ها خارج می‌کند و در سال ۱۶۱۲میلادی (۱۰۰۱ هجری خورشیدی و سالروز روز ملی خلیج فارس)، «جلفاوه» که امروزه امارات متحده است را اعاده حاکمیت می‌کند.

در سال ۱۱۴۷ هجرى قمرى (۱۷۳۵میلادى) نادرشاه افشار، لطیف خان دشتستانى را به سمت حاکم ایالت هاى جنوب ایران و کاپیتانى کل سواحل و بنادر و جزایر خلیج فارس منصوب کرد که این فرد در سال ۱۷۳۶ میلادى به بحرین لشکر کشید و شیخ جبار هوله، یاغى بحرین را شکست داد و کلید دژ بحرین را براى نادرشاه فرستاد.

کریم خان زند نیز در سال ۱۱۷۹ هجرى قمرى (۱۷۶۵ میلادى) بر سراسر منطقه فارس و جزایر خلیج فارس از جمله ابوموسى و بحرین و... اعمال حاکمیت کرد. در دوره قاجاریه آقامحمدخان پس از شکست دادن جانشینان کریم‌خان زند، موفق شد بر تمام ایران از جمله بنادر و جزایر خلیج فارس مسلط شود.

در روزگار فتحعلى شاه هم جزایر دریاى پارس از جمله کیش، بحرین، ابوموسى، هندرابى، تنب بزرگ و تنب کوچک، فارور و... جزو ایالت فارس محسوب مى‌شد و در سال ۱۲۶۳ ه‌ ق کرانه‌ها و جزیره‌هاى خلیج فارس از جمله جزیره ابوموسى بخشى از ایالت «بنادر خلیج فارس» شد.

در سال ۱۸۵۳میلادی استعمار بریتانیا که از سال ۱۸۱۹ به بهانه حفظ امنیت خلیج فارس از اعراب بادیه نشین جنوب خلیج فارس (اجداد حکام کنونی شیخ نشین‌های جنوب خلیج فارس) که علاوه بر چوپانی از راه دزدی دریایی امرار معاش می‌کردند، استقرار یافته بود در راه تثبیت سلطه خود، حکام منطقه را در کنفراسى جمع کرد و آن‌ها قراردادى را تحت عنوان صلح جاویدان امضا کردند که به موجب آن بریتانیایى‌ها اجازه یافتند نه تنها به بهانه مبارزه با دزدان دریایى بلکه به بهانه حفظ امنیت خلیج فارس بتوانند در هر حادثه اى که در کرانه هاى خلیج فارس اتفاق مى‌افتد مداخله کنند. در سال ۱۸۱۹ میلادى بریتانیا در پى این کوشش‌ها جزایر ابوموسى و تنب بزرگ و کوچک را که از روزگار کهن در تملک ایران و جزو لاینفک خاک آن بود به اشغال خود درآورد.

از میان نقشه‌های رسمی که حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه را به اثبات می‌رساندنقشه رنگی موجود است که وزارت جنگ انگلیس در سال ۱۸۶۸ میلادی تهیه کرده و «لرد سادیس بری» از طریق وزارت خارجه تقدیم ناصرالدین شاه می‌کند جزایر سه گانه به رنگ کشور ایران مشخص هستند.

نقشه بعدی نقشه «لرد کرسن» نایب سلطنه انگلیس در خلیج فارس است که در سال ۱۸۹۰ میلادی تهیه شده است. در نقشه‌های رنگی این کتاب نیز جزایر به رنگ ایران است. حتی فرا‌تر از این‌ها در نقشه دریاداری انگلیس که در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیست تهیه شده نیز باز هم جزایر سه گانه به رنگ ایران مشخص هستند.

از جمله مستندات حقانیت ایران در کتاب‌های تاریخی، می‌توان به کتاب «محمود سدید کبابی بندر عباسی» اشاره کرد که در آن اسناد جالب توجهی موجود است که از آن میان، می‌توان به سندی اشاره کرد که در آن اجداد شیوخ فعلی شارجه و رأس‌الخیمه که چوپانی می‌کردند برای تعلیف احشام خود در جزیره ابوموسی ـ که به دلیل مراتع سرسبز خود به «گپ سبزو» نیز معروف بود ـ از حاکمان ایران اجازه می‌گرفتند و پس از تعلیف هم مراتب خدمتگزاری و سپاس خود را به ایرانیان اعلام می‌داشتند.

دولت ایران در دهه نخست قرن ۱۳ بار‌ها حق حاکمیت خود را بر جزایر تنب و ابوموسى اعلام کرد و در ‌پنجم اسفند ۱۳۰۸ هم وزارت خارجه دولت رضاشاه پهلوی، نامه اعتراضى را مبنى بر برافراشتن پرچم بریتانیا بر فراز جزایر ابوموسى و تنب بزرگ به وزیر مختار بریتانیا در تهران نگاشت تا اینکه پس از سال‌ها تلاش پیگیر توسط همه دولت‌های ایرانی، سرانجام در نهم آذر ۱۳۵۰ سه جزیره به مام میهن بازگشتند.

فرجام سخن اینکه

* هزاران سند تاریخی فارسی، عربی، آلمانی، انگلیسی و...، در تعلق تاریخی جزایر سه‌گانه و همه کرانه‌های امارات متحده کنونی به ایران هیچ شبهه‌ای باقی نمی‌گذارند و با توجه به اینکه در هنگام اعمال حاکمیت دوباره ایران پس از چند دهه اشغالگری انگلیس در جزایر سه‌گانه، هنوز کشوری به نام امارات پدید ‌نیامده بوده که بخواهد ادعایی داشته باشد. جالب اینکه قواسم یا جواسم امارات از‌‌ همان نسل قاسمی‌های ایرانی حاکمان بندر لنگه و ایرانی تبار هستند که بر راس الخیمه و شارجه حکومت می‌کنند بنابراین ایران نیز متقابلا می‌تواند ادعای مالکیت بر شارجه و رأس الخیمه را داشته باشد.

* مقام‌های اماراتی و شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب باید بدانند با توجه به اسناد ‌انکارناپذیر تاریخی علاوه بر بحرین ـ که نه با لایحه دولت و نه با طرح مجلس، بلکه به طور غیر قانونی از پیکره ایران زمین جدا شده ـ تمامی کرانه‌های جنوبی خلیج فارس از جمله شیخ‌نشین دوبی و امارات عربی کنونی و جزایر «سیر بو نعیر» و‌ «زرکوه» اشغال شده توسط امارات هم، در طول تاریخ در مالکیت ایران بوده است و در صورت ادامه ادعاهای کشور‌های عربی و امارات علیه تمامیت ارضی ایران، اعمال حاکمیت مجدد ایران بر امارات و جزایر‌ «آریایی» ‌و‌ «زرکوه» و بحرین و... از سوی ایرانیان قابل پیگیری خواهد بود.

* در پایان باید تأکید کرد، زیبنده نیست که دستگاه دیپلماتیک بیش از این سیاست تساهل و تسامح یک سویه را در برابر امارات دنبال نماید و ضروری است با اتخاذ سیاست دیپلماتیک‌ «مقابله به مثل»، ضرورت بازگشت جزایر ایرانی جنوب خلیج فارس را دنبال نماید یا دست کم برای اذهان خواب زده ضد ایرانیان، پیشینه حاکمیت ملی و هژمونی تاریخی ایران بر هر دو کرانه شمالی و جنوبی خلیج تا ابد فارس را یاد‌آوری کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۳۲
انتشار یافته: ۴۵۱
مجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
حالا شما اینو گفتین. واقعا فکر میکنین چی بشه
ارسلان
|
-
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
در دنیا کشورهای قدرتمند جزیره ها را اشغال میکنند ما ماندیم با جزیره خودمان چکار کنیم .
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
موافقم باید وزارت خارجه این موضوع را مطرح کند.
پاسخ ها
سامان
| Italy |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
امین جان،باید اول پرونده هسته ایی حل و فصل بشه،بعد به حساب تک تکشون می رسیم،خیلی پررو شدن...
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
تو کی هستی که موافقی!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
اصلا براشون مهم نیست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
در سراسر جهان بر سر بسیاری از جزایر اختلاف نظر هست مثل اختلاف آرژانتین و انگلیس بر سر مالویناس-فاکلند یا یونان و ترکیه بر سر چند جزیره در مدیترانه
امید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
بنظر من این اماراتی های پر ادعا که هیچ تاریخچه وقدمتی ندارن را باید یه گوشمالی حسابی بدیم.
محمود
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
همه امارات مال ماست از زمان کورش کبیر
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علي آقا تو كي هستي كه مخالفي؟!؟!؟!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علی آقا امین تنها نیست ، ما هم هستیم.
تو کی هستی که مخالفی!؟
میثم
| United States |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
میثم هستم. من هم موافق هستم
سبزی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علی آقا کلمه ی موافقم یا مخالفم در اینگونه نظرخواهی ها اصطلاحی است که به تمام افراد موافق یا مخالف نظر تعمیم داده میشود . بنابراین اگر شما مخالفید میتوانید گزینه ی مخالف را تیک بزنید یا دست کم نظر مخالف بدید .
منصور نوين
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
همه ما "امين" هستيم.
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علی آقا ایشون یه ایرانی هست پس حق نظر داره! بنده خدا نمیدونست باید از شما اجازه بگیره!!!!
پسر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
درباره نظر علی که به امین گفته تو کی هستی که موافقی باید گفت همون کسی که اگر موافقت نکنن.جزایر همیشه ایرانی بدست بی همه چیزها میفته.پس علی آقا خوبه که یه کم فکر کنی نه زیاد اگه مغزت بتونه تحلیل کنه بعد حرف بزن
حمیدرضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
امین جان تمها نیستی، منم اومدم.
تو کی هستی که مخالفی؟
حامد
| United Kingdom |
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
من هم با امین موافقم حالا علی اقا تو کی هستی ؟
ناشناس
| Ireland |
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
اماراتی ها صبر کنند، آسیاب به نوبت
مرتضی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
همه بر میگرده به خودمون.اگر نمیگذاشتیم از منابع نفتی و گازی مشترک بهره برداری و یا در استخراج جلو نیفتاده بودن الان پولی برای جولان نداشتن
شیرپسرلر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
تابی دمت گرم
ایرانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علی آقا احتمالاً نونشو از اونور آب میخوره. وطن کیلویی چند واسه بعضی ها...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
وزارت امور خارجه باید ادعای بازگشت کل امارات را به ایران پیگیری کند
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
اینا همش بازی سیاسیه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
ناشناس های عزیز من هم با شما هستم و با امین.
نوید
| United States |
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
خجالت نمیکشی ؟
فرید
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
همه هستی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
خود امارات را امپراطوری عثمانی از ایران جدا کرده بود، با متلاشی شدن امپراطوری باید امارات به ایران برگردانده میشد.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
احتمالا تو هم مثل اماراتی ها علی رو جعل کردی که مخالفی. امین خان من 1000 تا مثبت میدم
حمید
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علی آقا امین یه ایرانیه شما کی هستی؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
من هم موافقم، ما ايراني ها موافقيم، مگر اينکه شما ....
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
علی آقا من هم با امین موافقم در ضمن همه ما ایرانی و آریایی هستیم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
امین 840 علی 33
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
خطاب به علی،
اصلا به تو چه که اون کیه که موافقه!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
کشور ایران متشکل از قومیت های مختلف است و هر ایرانی الزاما آریایی نیست . زمانی آریایی ها بر این منطقه حاکم بودند ولی در ادوار مختلف قومیت های مختلف از جمله روم ، عرب ، ترک ، مغول و ... بر این سرزمین حکومت کردند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
پاشین بریم کشور گشایی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
آنهائی که منفی دادن یقینا ایرانی نیستند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
ديگه اين علي رو ولش كنيدبابا.
حالا بچه يه نفهمي كرده
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
آقایون شاید علی خودش اماراتی باشه عرق ملی گرفته باشدش اینا گفته باشه
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
اگر امارات جزيي از ايران باقي ميمانند الان وضعيتي مشابه ابوموسي و جاهاي ديگر ايران داشت.
ممد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
سلام خداييش ما خيلي جو گيريم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
من هم با امین موافقم
علی تو کی هستی که مخالفی
دوست امین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
مخالفی
امین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
سپاس از همه دوستان به خاطر پشتیبانی.
علی آقا شما اماراتی هستی؟زمانی که کشورکی به خودش جرات میده ادعای ارضی به ایران بکنه پاسخش همینه.
یک ایرانی
| Germany |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
من هم مثل هر ایرانی معتقدم این جزایر سه گانه مال بوده
star
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
واقعا متاسفم
نوروز
|
-
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
تقصیر خود مائیم یک جواب درست و حسابی بهشون نمیدیم . به نظر من جزیره ها را نظامی کرده و اماراتی های ساکن در این جزایر را به امارات بفرستیم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
بحث سر این حرفا نیست
خود امارات هم مال ایران بوده
ولی به هر حال زمین متعلق به کسایی که روش زندگی میکنند
مصطفی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
مسئله بر سر تاریخ نیست! بلکه اینست که میخواهند هر طور شده این نام تغییر کند و ماهم هیچ برخوردی نمیکنیم
ابی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
یعنی دبی هم مال ماست ؟
یوسف
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
کاملا موافقم ... من مدتی در عربستان بودم و خوب عرب ها اونور آب رو میشناسم ..تنها زبانی که خوب میفهمند زبان بین المللی زور است . اگه به اینها رو بدید .. بعد مجبورید آستر هم بدید که کار رو مشکل میکنه . البته بسیار ترسو هستند اگه یه کم چش غره هم بیایم بد نیست .....
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
من که میگم بریزیمشون تو دریا
ممد
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
احتمالا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
:))) دبی رو خوب اومدی
habib
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
همه که احمدی نژاد نمیشن
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
عرضه میدونی چیه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
چشم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
بگیریم که چی بشه؟؟
ارسلان
|
-
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
من متعجبم
کریمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
طرح چنین حرفهایی در چنین برهه ای و درست در روز بازدید ظریف از کشورهای عربی ، نشانه شیطنت و خلاف منافع ایرانست.
كمال الدين كمالي
|
United States
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
با سلام:
اگر براي مملكت مفيد با شد من (استاد دانشگاه) از همين امروز و تو وزير خارجه با تعمق و سنجش دقيق تر و زودتر تبليغات قوي و ادعاي مدقن خود بر باز پس گيري مناطق نفت خيز آريائي از دست امارتي ها ترسوي خائن را شروع كنيم. به پيش. البنه مجوز را بايد مقامات آگاه كشور صادر كنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
متقن نه مدقن
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
لطفا رزومه بدید
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
اساتید دانشگاه امروزه در این سطح هستند دیگه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
تو استاد دانشگاهی !!!!!!!!!!!!!!!وای به حال این مردم حق دارند بدوبیرا بگن به یه موضوع حقوقی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
استاد دانشگاه کشوری که که فرق متقن و مدقن رو بلد نباشه وای به حال دانشجویانش !!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
با این مدقن که نوشتی معلوم چقدر استادی
منتظر
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
خداوکیلی چه استادای دانشگاهی داریم ما به جای متقن نوشته مدقن. خدا به داد برسه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
بیچاره دانشجو ها
بیخیال جزیره بابا
ناشناس
| Lithuania |
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
عجب استادی ، عجب دانشگاهی...به به چه نژادی ی ی ...!
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
مدقن= مورد یقین واقع شده
و استاد درست فرمودن...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
اگر ایرانی های مقیم امارات همت کنند با پشتوانه دولت ایران جواب اینها را بدهند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
اصلا چرا باید پول ایرانی بره اونجا؟
نیم نگاه
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
چرا حرف مفت میزنی
منتظر
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
جالبه
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
متاسفانه خودمون بهشون رو دادیم. تمام سرمایه مونو بردیم اونجا و اقتصاد شونو رونق دادیم. حالا برای خودمون شاخ شدن. سرمایه دارامون رفتن اونجا ویلا خریدن و زمین بی ارزش اونجارو قیمتی کردن. بیایین از خودمون شروع کنیم و تا میتونیم با نرفتن، نخریدن و . . . بهشون ضربه بزنیم.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
خروج سرمایه ایرانیها از زمانی شروع شد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟