هاشمی رفسنجانی :

وقتی‌ارزش‌ها‌منزوی‌شود،‌ضدارزش‌ها‌رواج‌می‌یابند

کد خبر: ۳۹۱۷۳۱
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۸ 09 April 2014
|
4497 بازدید
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مصادیق سیئات اخلاقی همچون دروغ، سخن چینی، غیبت، دو به هم زنی، تجسس در زندگی مردم، گفت: وقتی ارزش های فرهنگی مثل صداقت منزوی می شوند، ضد ارزش ها مانند پنهان کاری یا ریا کاری رواج می یابند و برای بعضی ها، شغل می شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در دیدارهای جداگانه با رییس و معاونان مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضا شورای شهر، شهردار و جمعی از خانواده های شهدا و رزمندگان شهر بهبهان و معاون امور مجلس رییس جمهور و معاونین وی، با تبریک سال نو، فرهنگ را به خاطر سابقه مباحث آن در جامعه، یک موضوع قدیمی و به خاطر توجه مقام معظم رهبری در نامگذاری امسال، یک پدیده جدید دانست.

وی اظهارداشت: رئوس فرهنگ که در کتب با عناوین مکارم و سیئات اخلاقی آمده، می تواند پایه تحقیقات عمیق باشد و مرکز تحقیقات استراتژیک، ظرفیت مناسبی برای تحقق این امر مهم دارد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ارایه تعریف درست برای فرهنگ را از سوی محققان علوم انسانی، ضرورتی برای کارهای میدانی خواند و گفت: توجه به ظواهر و موضوعات فرعی نباید ما را از اصل موضوع غافل نماید.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به سفارش های امام موسی کاظم(ع) به هشام بن حکم، لشکریان عقل و جهل را برشمرد و اظهارداشت: هر یک از مصادیق متضاد، پایه های فرهنگ هستند که کودکان باید در خانواده ها، مهد کودک ها و مدارس بیاموزند و جوانان در دانشگاه ها و قاطبه مردم در فضای عمومی جامعه یاد بگیرند.

وی، تفرقه را یک کار ضداخلاقی و ضد فرهنگی خواند و خاطرنشان کرد: متأسفانه در جهان اسلام شاهد افزایش روز افزون این بلیه هستیم که پیروان فرقه های مختلف اسلامی، همدیگر را تکفیر می کنند و می کشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خویش، حلّ مسایل سیاست خارجی و انرژی اتمی را ضرورت امروز و آینده کشور دانست وگفت: بسیاری از گره هایی که در کار مردم و کشور ایجاد شده بود، ریشه در مسایل سیاست خارجی دارد و حل دیپلماتیک آن، ویژگی هر کشوری است که می خواهد در تعامل با دیگر کشورها کار کند.

هاشمی رفسنجانی، وابستگی مسایل داخلی و خارجی را دوسویه خواند و اظهارداشت: در داخل کشور هم باید با حمایت از برنامه های خوب دولت، باعث تقویت روحیه سربازان نظام برای مذاکرات سیاسی بود تا از حق و حقوق مردم ایران اسلامی دفاع کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بهبهان را دارای سوابقی روشن در تاریخ و خصوصاً در تاریخ شیعه و جدال های فکری اخباریون و اصولیون بویژه نقش استاد آیت الله وحید بهبهانی معرفی کرد و افزود: شهرت بهبهان به خاطر زادگاه فقها، مورخین و ادبا، فراتر از ایران و در جهان اسلام است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه ای با یاسر عرفات در اوایل جنگ اشاره کرد وگفت: زمانی که برای میانجیگری آمده بود، اطلاع داد که در اتاق جنگ بعثی ها نقشه ای دیدم که هدف پیشروی صدام در خوزستان، فلشی به سوی مسجد سلیمان و فلش دیگری بسوی بهبهان است.

فرمانده هشت سال دفاع مقدس در خصوص نقش مردم بهبهان در طول جنگ تحمیلی اظهارداشت: جوانان بهبهان در تمام خطوط مقدم جبهه، ایثارگری داشتند و مردم بهبهان نیز چندین بار مورد هجوم مستقیم بعثی ها، مخصوصاً حمله موشکی به دانش آموزان و بمباران شیمیایی رزمندگان بهبهانی از گردان فجر در عملیات کربلای پنج قرار گرفتند.

هاشمی رفسنجانی با یادآوری کارهای دولت سازندگی برای شهر بهبهان، و پاسخ به تشکر حاضران به خاطر اقدامات دولت سازندگی، خاطرنشان کرد: هرکس خوزستان و بهبهان را بشناسد، وظیفه خویش می داند که برای آبادانی و زندگی بهتر مردم این شهر تلاش کند.

وی با تأکید بر این جمله که «سلام مرا به مردم بهبهان برسانید»، گفت: دل ما با بهبهان است که همیشه در تحولات سیاسی ایران نقش چشمگیری دارد.»

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: بهبهان ریشه عمیقی در تمدن ایرانی دارد و کتیبه های باستانی، شناسنامه شهر شما در تاریخ است.

در آغاز دیدار اوّل، ابتدا علی اکبر ولایتی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک گزارشی از فعالیت ها و برنامه های مرکز ارایه کرد و گفت: ایران به عنوان کشوری تأثیرگذار در جهان اسلام و کشورهای جهان سوّم فراتر از روزمرگی، تحولات منطقه ای را زیرنظر دارد و بررسی می کند.

دکترمهرپور هم به بیان دیدگاه خویش در خصوص چگونگی فعالیت های دینی، فقهی و حقوقی در مجموعه نهادهای زیرنظر مجمع تشخیص مصلحت نظام پرداخت.

در دیدار دوّم نیز آقای دانایی، رییس شورای شهر بهبهان با اشاره به قدمت تاریخی آن شهر در تاریخ ایران و استان خوزستان، به بیان ایثارگری های مردم بهبهان در 8 سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: فقط در زمان دولت سازندگی بود که رئیس جمهور وقت (آیت الله هاشمی رفسنجانی) با نگاه زیربنایی به بهبهان آمدند و سد مارون را ساخته و خودشان افتتاح کردند.

علی آقاجری، رئیس کمیسیون عمرانی شورای شهر، سید صدرالدین آقا میری، شهردار و عطاالله رحیمی عضو شورای شهر، گزارشی از اوضاع شهر بهبهان و کمبودها و مشکلات مردم ارائه کردند و خواستار توجه مسؤولین به این خطّه شدند.

در دیدار سوّم نیز حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری با ارائه گزارشی از برنامه های معاونت پارلمانی رییس جمهور، تعامل دولت و مجلس را مثبت ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که این تعامل روز به روز بیشتر شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟