تیم ملی سرانجام مسافر آفریقا شد

کد خبر: ۳۹۳۱۰۶
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۴ 15 April 2014
|
8807 بازدید
تیم ملی فوتبال ایران ساعت 5 بامداد به آفریقای جنوبی پرواز می‌کند.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران پس از کش و قوسهای فراوان سرانجام با ترکیبی نصف و نیمه راهی آفریقای جنوبی می‌شود تا اردوی سه هفته‌ای و مهم خود را در این کشور برگزار کند.

در این سفر یازده بازیکن تیم ملی را همراهی می‌کنند اما پس از چند روز بازیکنان تیمهای استقلال، سپاهان، پرسپولیس و فولاد به سایر بازیکنان خواهند پیوست.

این تصمیم در حالی گرفته شد که باشگاه‌های استقلال و سپاهان بر خلاف مصوبه ستاد جام جهانی حاضر نشدند که بازیکنانشان را برای همراهی در اردوی آفریقای جنوبی آزاد کنند.

قرار است بازیکنان تیم ملی ساعت 2 بامداد به فرودگاه امام بروند. تیم ملی ساعت 5 به دوبی می‌رود و پس از ترانزیتی چهار ساعته در امارات راهی ژوهانسبورگ می‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟