مطهری: هیچ چیز نباید جلوی آزادی بیان را بگیرد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید مطهری معتقد بود تنها با آزادی دادن به مخالفان می توان از اسلام دفاع کرد.
کد خبر: ۳۹۷۱۷۰
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۶ 30 April 2014
|
4827 بازدید
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: به اعتقاد شهید مطهری هیچ چیز نباید جلوی آزادی بیان و تفکر را بگیرد.

به گزارش ایرنا ، ˈ علی مطهریˈ روز چهارشنبه در همایش رفتار و افکار شهید مطهری در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: مقوله آزادی، موضوعی بود که شهید مطهری بسیار روی آن تاکید داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری پس از پیروزی انقلاب تنها دو ماه و 20 روز در قید حیات بود، افزود: این شهید در همین مدت مسائلی که حدس می زد ممکن است بزودی اتفاق بیفتد، مورد بحث قرار می داد.

مطهری با تاکید بر اینکه باید تصور و برداشت درستی از عدالت داشت، بیان کرد: به اعتقاد شهید مطهری عدالت ما، عدالت سوسیالیستی یا سرمایه داری نیست و معتقد بود جامعه بدون طبقه، جامعه ای بدون تبعیض است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید مطهری معتقد بود تنها با آزادی دادن به مخالفان می توان از اسلام دفاع کرد.

مطهری با اشاره به اینکه تعصب اعراب از گذشته تا به امروز بدبختی آنها را رقم زده، گفت: اروپایی ها با وعده امپراتوری عربی، اعراب را وادار به خیانت علیه عثمانی ها کردند و در نهایت نیز کشورهای عربی را قطعه قطعه نموده و بذر اسرائیل را در آن منطقه کاشتند.

وی در خصوص توقیف روزنامه 9 دی نیز گفت: در این نشریه توهین وجود داشت اما با وجود این در نشست نظارت بر مطبوعات رای منفی به توقیف آن دادم.

وی با بیان اینکه توقیف همیشه راه حل مناسبی نیست، اظهار داشت: اگر شهید مطهری در زمان تدوین قانون اساسی زنده بود، قانون اساسی بهتری تدوین می شد.

نماينده تهران گفت: همه مي‌دانند که احمدي‌نژاد در حد رييس‌جمهور نبود؛ البته خوبي‌هايي نيز داشت. اين مشکل به ما بر مي‌گردد، گاهي خودمان کارهاي غير اصولي مي‌کنيم، دو سال شهردار بودن و يکباره به رياست جمهوري رسيدن مناسب نبود. رييس‌جمهور بايد پله پله جلو رود تا رييس‌جمهور شود.

به گزارش ايسنا، علي مطهري خاطر نشان کرد: جامعه بدون تبعيض جامعه‌اي نيست که همه افراد هم‌چون دنده‌هاي شانه، مساوي باشند، اما بايد در نظر داشته باشيم که تبعيض باعث بروز عقده‌ها و بعضا جنايت‌ها مي‌شود. مطهري خاطر‌نشان کرد: بايد توجه داشته باشيم که برخي از تبعيض‌ها و القاب، دل‌ها را از هم دور مي‌کند، اين القاب بعضا از گذشته وجود داشته و برخي را ما بعدا ساختيم، در دانشگاه دکتر را لقب کرديم و در حوزه علميه آيت‌الله را. او با انتقاد از تعصب‌گرايي و تعصب نژادي يادآور شد: همين عرب‌ها نيز تمام بدبختي‌شان از تعصب نژادي‌شان است، اگر اکنون گرفتار اسراييل شدند بدين سبب است، ديرزماني چون نمي‌خواستند زير سلطه ترک‌ها باشند به وعده اروپايي‌ها اعتماد کردند، خليج‌فارس را هم نبايد به مساله نژادي تبديل کرد، اسناد تاريخي نشان مي‌دهد که خليج‌فارس، فارس است، اگر اسناد نشان مي‌داد که اين خليج ع ر ب ي است آن را عربي مي‌کرديم. اين عضو کمسيون فرهنگي مجلس افزود: بايد توجه داشت که غرب که پاي مذاکره با ايران مي‌نشيند به اين کشور احساس نياز مي‌کند، چون مي‌داند در مساله هسته‌اي به جايي رسيده که امکان عقب‌گرد وجود ندارد و تاثيرات زيادي نيز بر منطقه دارد. او اظهار کرد: پدرم معتقد بود که روحانيون پست اجرايي در کشور نگيرند، مگر اين که شرايط اضطراري پيش آيد، نظر امام (ره) نيز همين بود. نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که هميشه نياز به نقد وجود دارد، افزود: هميشه بايد خود در پي اصلاح خود باشيم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟