هشدار درباره آگهی آکادمی منچستر

حراست فدراسیون فوتبال در مورد پخش آگهی غیرقانونی حضور علاقمندان به فوتبال در آکادمی فوتبال منچستر یونایتد به خانواده‌های ایرانی هشدار داد.
کد خبر: ۳۹۷۱۷۴
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۲ 30 April 2014
|
8802 بازدید
حراست فدراسیون فوتبال نسبت به پخش آگهی‌های غیرقانونی حضور در آکادمی فوتبال منچستر یونایتد به خانواده‌ها هشدار داد.

به گزارش سایت سازمان لیگ حرفه ای فوتبال، حراست فدراسیون فوتبال در مورد پخش آگهی غیرقانونی حضور علاقمندان به فوتبال در آکادمی فوتبال منچستر یونایتد به خانواده‌های ایرانی هشدار داد.

تازگی شرکتی به نام «پیام‌آور علم مسیر» با پخش آگهی در شبکه‌های فارسی زبان ماهواره مبنی بر ثبت نام برای حضور در آکادمی فوتبال منچستر یونایتد، اقدام کرده است.

این شرکت مجوز رسمی از فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان و باشگاه منچستر یونایتد ندارد و فعالیت آن غیرقانونی است.

حراست فدراسیون فوتبال همچنین اعلام کرد: علاقمندان به حضور در این نوع برنامه‌ها، پیش از ثبت نام باید از مراجع قانونی از جمله فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان استعلام بگیرند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟