در پی ارسال نامهای از سوی قوه قضاییه به وزیر ارتباطات برای فرآهم آوری زمینه و بستر مسدودسازی شبکههای اجتماعی نظیر واتس آپ، وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده، دبیرکمیته ملی فضای مجازی جوانان وزارت ورزش و جوانان، گفت: برخورد با ابزار ارتباطی کار درستی نیست، بلکه باید با افراد خاطی و کسانی که در جهت سوء از این وسایل فعالیت میکنند، برخورد شود.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا رستمی با بیان مطالب بالا اظهارکرد: پاک کردن صورت مساله هیچ کمکی به جامعه ما نمیکند و برخورد با ابزار ارتباطی موجب دستیابی به نتایج مطلوب نمیشود. به جای ایجاد محدودیتهای شدید برای استفاده از شبکههایی مانند وایبر و واتسآپ باید با خاطیان و افرادی که از این وسایل به صورت هدفمند برای اهداف خود سوءاستفاده میکنند، برخورد شود.
وی تاکید کرد: به طور قطع قوه قضاییه با توجه به منابع غنی اطلاعاتی و نظارتی موجود میتواند نسبت به شناسایی و برخورد با خاطیان اقدام کند.
مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور جوانان افزود: ابزاری مانند واتسآپ و وایبر میتواند هم در جهت مفید و هم در جهت مضر مورد استفاده قرار بگیرند و به صرف اقدامات مجرمانه تعداد اندکی از افراد جامعه نباید جوانان را از استفاده سالم و سازنده از آنها محروم کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت برخورد قاطع با سناریوپردازان و افراد خاطی اظهار کرد: کسانی که در جهت خلاف قانون و مسائل اجتماعی و دینی در شبکههای اجتماعی مانند وایبر و واتسآپ فعالیت میکنند باید شناسایی و با آنان برخورد شود. البته برخی از افراد ناپخته هستند و ابزار سوءاستفاده سودجویان قرار میگیرند. آنان کاربران عادی هستند و ممکن است به خاطر اعتراضهای شخصی خود استفادههای غلطی از شبکههای اجتماعی بکنند.
رستمی در پایان گفت: مسدود کردن وایبر و واتسآپ مانند ممنوع کردن استفاده از خودرو به بهانه بهرهگیری سارقان و غارتگران از آن است. همانگونه که نمیتوان به صرف استفاده برخی از افرادسودجو جلوی بهرهگیری همه از خودرو را گرفت. نباید بهرهگیری از شبکههای اجتماعی را محدود کرد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.