حکم فیروزآبادی برای احمدی‌مقدم

سردار اسماعیل احمدی مقدم طی حکمی به سمت مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی منصوب شد.
کد خبر: ۴۸۲۹۴۹
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳ 11 March 2015
|
28484 بازدید
سردار اسماعیل احمدی مقدم طی حکمی به سمت مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر ویژه رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح طی حکمی سردار اسماعیل احمدی‌مقدم را به عنوان مستشار عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی منصوب کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این حکم خطاب به سردار احمدی‌مقدم آورده است:

نظر به سوابق ارزشمند خدمتی، دانش و تجارب ارزنده و مسئولیت‌هایی که در نیروهای نظامی و انتظامی و از سوابق نورانی در دوران دفاع مقدس برخوردارید و به استناد اختیارات تفویضی مقام معظم فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای عزیز، شما را به عنوان مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی منصوب می‌کنم.

لازم به یادآوری است سردار پاسدار اسماعیل احمدی‌مقدم پیش از این نزدیک به 10 سال سمت فرماندهی نیروی انتظامی کشور جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داشته است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟