نامه نمایندگان برای انتشار فکت‌شیت ایرانی

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جمع‌آوری امضا در صحن علنی برای نامه نمایندگان به وزارت خارجه به منظور انتشار فکت‌شیت ایرانی در پاسخ به ادعاهای آمریکا خبر داد.
کد خبر: ۴۸۹۳۷۷
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۹ 08 April 2015
|
5671 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جمع‌آوری امضا در صحن علنی برای نامه نمایندگان به وزارت خارجه به منظور انتشار فکت‌شیت ایرانی در پاسخ به ادعاهای آمریکا خبر داد.

ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم‌آباد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس از جمع‌آوری امضا در صحن علنی امروز خانه ملت برای نامه نمایندگان به وزارت امور خارجه به منظور انتشار سریعتر «فکت‌شیت ایرانی» در پاسخ به ادعاهای آمریکا خبر داد.

وی افزود: تعداد امضاهای این نامه در حال افزایش است.

به گزارش فارس، روز گذشته ظریف وزیر امور خارجه و صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در جلسه غیرعلنی مجلس حاضر شدند و در مورد بیانیه لوزان توضیحاتی داده و بیان کردند که در آینده نزدیک فکت شیت ایرانی منتشر می‌شود.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟