واکنش باشگاه پرسپولیس به پرونده خلعتبری

مسئول روابط بین‌الملل باشگاه پرسپولیس گفت: نمی‌دانم مبلغی که در حکم فیفا در مورد پرونده خلعتبری آمده است دقیقاً چقدر بود.
کد خبر: ۵۱۵۳۳۱
|
۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵ 07 July 2015
|
3272 بازدید
|
۶
به گزارش تسنیم ؛ ثمر صنیعی، در مورد اینکه آیا مسئولان باشگاه پرسپولیس از جریمه 50 هزار فرانکی فیفا در پرونده محمدرضا خلعتبری اطلاع داشته‌اند یا خیر اظهار داشت: چند ماه پیش حکمی از سوی فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص قرارداد خلعتبری به بخش بین‌الملل باشگاه پرسپولیس ابلاغ شد که ما پس از رؤیت حکم به آن اعتراض کردیم و اعتراض‌مان را هم مکتوب به فیفا ارسال کردیم.

وی ادامه داد: من نمی‌دانم مبلغی که در حکم فیفا آمده دقیقاً چقدر بود، اما می‌دانم که آقایان شکری، خواجه‌وند و رحیمی در جریان کامل مسئله قرار دارند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
Alex
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
1
Alex
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
1
كيوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
با سلام ، متاسفانه پرسپوليس دقيقا پروهنده مشابه راه آهن داشت و راي فيفا تو ايران نبايد تاثيري داشته باشد كميته انضباطي بايد راي خود را مطابق با آئين نامه و همانند راه آهن بايد راي صادر شود و از اينكه خلافي صورت گرفت شكي نيست و نبايد فدراسيون خود را شريك جرم بداند جز اينكه از اين به بعد همه تيم ها همانند پرسپوليس از قوانين فرار كنند . البته مطمئنا باز هم قانون شكسته مي شود .
Alex
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۸
1
Alex
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۸
1
Alex
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۸
1
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟