موافقت‌دیوان‌عالی‌آمریکا با بررسی استیناف ایران

دیوان عالی آمریکا با بررسی درخواست استیناف بانک مرکزی ایران علیه حکم صادره مبنی بر پرداخت غرامت از دارایی‌های کشورمان به بستگان سربازان کشته شده آمریکایی موافقت کرد.
کد خبر: ۵۳۵۸۷۰
|
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۸ 01 October 2015
|
6729 بازدید
|
۱
دیوان عالی آمریکا با بررسی درخواست استیناف بانک مرکزی ایران علیه حکم صادره مبنی بر پرداخت غرامت از دارایی‌های کشورمان به بستگان سربازان کشته شده آمریکایی موافقت کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس، دادگاه عالی آمریکا با بررسی درخواست استیناف بانک مرکزی ایران علیه حکم صادره مبنی بر پرداخت 1.75 میلیارد دلار از دارایی ایران تحت عنوان غرامت به بستگان کشته‌شدگان حمله انفجاری سال 1983 به پایگاه تفنگداران دریایی آمریکا در لبنان موافقت کرد.

درخواست تجدیدنظر بانک مرکزی ایران به منظور جلوگیری و لغو حکم صادره سال گذشته از سوی دادگاه استیناف منطقه دوم نیویورک است که دستور داده بود بانک مرکزی ایران مبالغی را به بستگان نظامیان آمریکایی که در این حمله کشته شده‌اند، پرداخت کند.

این مبلغ که هم‌اکنون در حساب یک هیئت مدیره است؛ در سال 2010 و از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا در سیتی‌بانک شعبه نیویورک کشف شده بود.

دادگاه استیناف منطقه دوم نیویورک در حکم خود دستور داده بود که این مبالغ به عنوان بخشی از حکم (غرامت) 2.65 میلیارد دلاری صادره علیه ایران در سال 2007، تحویل داده شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۴
1
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت