آغازتحقیقات درباره تششعات‌احتمالی آزمایش کره

ژاپن و چین اعلام کردند که در حال بررسی احتمال ورود تشعشعات اتمی و تاثیرات منفی آن بر آب و هوای منطقه شرق آسیا پس از آزمایش بمب هیدروژنی توسط کره شمالی هستند.
کد خبر: ۵۵۹۴۱۶
|
۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷ 08 January 2016
|
4960 بازدید
ژاپن و چین اعلام کردند که در حال بررسی احتمال ورود تشعشعات اتمی و تاثیرات منفی آن بر آب و هوای منطقه شرق آسیا پس از آزمایش بمب هیدروژنی توسط کره شمالی هستند.

به گزارش ایرنا، دولت ژاپن روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد که به رغم گذشت دو روز از آزمایش هسته ای کره شمالی، هنوز گزارشی از آثار رادیو اکتیو غیرعادی مشاهده نشده است اما تحقیقات تا کسب نتیجه نهایی ادامه خواهد یافت.

در چین نیز دولت بررسی های خود را آغاز کرده و نهادهای ذی ربط در سراسر کشور به دنبال یافتن آثار رادیواکتیو هستند.

با این حال هر دو کشور اعلام کرده اند که تغییرات غیرعادی در این روزها پس از انفجار بمب هیدروژنی مورد ادعای کره شمالی مشاهده نشده است.

از سوی دیگر ژاپن در منطقه حساس تری قرار دارد چرا زیرا وزش باد از شبه جزیره کره می تواند امواج رادیو اکتیو و تشعشعات هسته ای را وارد این کشور کند.

ژاپن پیشتر نیز تاکید کرده است که آزمایش های هسته ای و موشکی کره شمالی که در منطقه ای در اطراف آسمان ژاپن انجام می شود برای این کشور خطرناک است.

نزدیک به 300 مرکز و سه فروند هواپیما در سراسر ژاپن ماموریت یافته اند تا ضمن بررسی دقیق از رادیو اکتیو منتشر شده، اطلاعات لازم را در این خصوص کسب کنند.
کره شمالی روز چهارشنبه (16 دی) با انتشار اطلاعیه ویژه ای اعلام کرد که برای نخستین بار یک آزمایش هیدروژنی انجام داده است.

تلویزیون این کشور نیز این اطلاعیه را قرائت کرد و در آن آورد که کره شمالی آزمایش بمب هیدروژنی موسوم به «اچ بامب» را در ساعت 10 قبل از ظهر آن روز به وقت محلی انجام داده است.

این نخستین بار است که کره شمالی پس از آنکه در سال گذشته میلادی اعلام کرد به فن آوری ساخت بمب هیدروژنی که به مراتب قوی تر از بمب اتمی می باشد، دست یافته است، دست به چنین اقدامی می زند.

«کیم جونگ اون» رهبر این کشور در پیامی پس از آزمایش خاطرنشان کرد که کره شمالی سال 2016 میلادی را با لرزه های انفجار بمب هیدروژنی آغاز کرده است.

این کشور پیشتر آزمایش بمب های اتمی را در سه دوره انجام داد و پیش بینی می شد که دست به آزمایش چهارم هسته ای بزند.

در پی این آزمایش یک زمین لرزه مصنوعی شکل گرفته که قدرت آن از 4.2 تا 4.3 ریشتر متفاوت بوده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات