مدیرانی که سرافراز تغییر داد

کد خبر: ۵۸۸۰۱۷
|
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۸ 10 May 2016
|
14865 بازدید
|
محمد سرافراز از سال 1363 که سازمان صداوسیما رسما صاحب رییس شد، چهارمین رییس رسانه ملی محسوب می‌شود. صداوسیما بجز ریاست‌های کوتاه یک یا دو ساله که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تجربه کرد و بیشتر به صورت سرپرست بود، با آمدن محمد هاشمی و در پی او علی لاریجانی و عزت‌الله ضرغامی، دوره‌هایی 10 ساله را در ریاست پشت سر گذاشت.

اما محمد سرافراز در حالی این روزها هجدهمین ماه تکیه زدن بر سکان ریاست سازمان صداوسیما را پشت سر می‌گذارد که خبرهای استعفای او به شدت قوت گرفته است.

صداوسیما پس از رفتن سید عزت‌الله ضرغامی و آمدن محمد سرافراز که زمانی معاون برون مرزی رییس رسانه ملی بود، با تغییر و تحولاتی در سیاست‌ها و رویکردها و البته مدیران ارشد و معاونانش همراه بود.

خبرنگار ایسنا با نگاهی اجمالی به تغییر و تحولات مدیران از دوره سید عزت‌الله ضرغامی تا محمد سرافراز، در قالب گزارش به این اسامی اشاره کرده است.

سید رمضان موسوی‌مقدم از جمله مدیرانی بود که در دوره ضرغامی، با عنوان قائم مقام سازمان صداوسیما شناخته می‌شد. با آمدن محمد سرافراز این سمت از وی سلب شد و فرد دیگری جایگزین نشد. حجت‌الاسلام موسوی مقدم هم اینک به عنوان معاون امور مجلس و استان‌ها به کار خود ادامه می دهد و جایگزین کیومرث طهماسبی شد.

با آمدن سرافراز به صداوسیما در بخش مدیر دفتری سازمان نیز تغییراتی انجام شد. «بخشی» مدیر دفتر رئیس سازمان صداوسیما در دوره ضرغامی بود که پس از وی «طائب» این سمت را برعهده گرفت.

ریاست «حوزه ریاست سازمان صداوسیما» در دوره ضرغامی بر عهده رضا شاکری بود که این بخش هم با آمدن سرافراز دچار تغییر شد و با این تغییر، شاکری جایش را به مسعود گرجی داد.

علی دارابی هم در زمان ریاست ضرغامی، معاونت سیما را برعهده داشت که با آمدن سرافراز این سمت به علی اصغر پورمحمدی داده شد. پورمحمدی در دوره ضرغامی ریاست شبکه‌های سه و پنج را عهده‌دار و در اواخر این دوره، از صداوسیما دور بود.

سرافراز با ورودش به صداوسیما در بخش معاونت صدا هم تغییراتی ایجاد کرد که در جریان این تغییرات محمدحسین صوفی جای خود را به نسرین آبروانی داد.

علی عسگری - معاون توسعه و فناوری رسانه - ضرغامی بود که با ورود سرافراز ابتدا مهدی اخوان و سپس رضا علیدادی این سمت را عهده‌دار شدند.

به گزارش ایسنا، لطف‌الله سیاهکلی از دیگر مدیران سازمان صداوسیما در دوره ضرغامی بود که معاونت رسانه‌های مجازی را بر عهده داشت که با تغییر ریاست سازمان، این معاونت نیز با معاونت توسعه و فناوری رسانه ادغام شد.

محمد سرافراز که خود پیشتر معاون برون مرزی ضرغامی بود، با انتصابش به عنوان رییس صداوسیما، محمد اخگری را جایگزین خود کرد.

مجید آخوندی هم در دوره ضرغامی، معاون سیاسی سازمان صداوسیما بود، اما با تغییرات انجام شده، پیمان جبلی این سمت را بر عهده گرفت و بعدها این معاونت با تغییر در ساختار به معاونت خبر تغییر نام داد.

همچنین در دوره جدید در بخش معاونت نظارت و برنامه‌ریزی صداوسیما تغییراتی انجام گرفت که در پی این تغییر، حسن خجسته از پست معاونت نظارت و برنامه‌ریزی صداوسیما رفت و مهدی مجتهد جایگزین وی شد. این معاونت با تصمیم سرافراز به عنوان معاونت برنامه ریزی و امور مالی تغییر نام داد.

حسن تقدس‌نژاد در دوره 10 ساله‌ی ضرغامی معاونت اداری و مالی سازمان صداوسیما را عهده‌دار بود که در دوره سرافراز بخش مالی این معاونت حذف شد و معاونت سرمایه انسانی هم بعد از گذشت یک سال و چند ماه با عنوان مرکز سرمایه انسانی به ریاست جعفری تغییر کرد.

دکتر غلامرضایی هم از معاونان دوره ضرغامی بود که معاونت بخش آموزش و پژوهش سازمان صداوسیما را برعهده داشت. این معاونت پس از آمدن سرافراز از سازمان صداوسیما حذف شد و دکتر غلامرضایی هم به دانشگاه صداوسیما رفت. هرچند، چندی پیش زابلی‌زاده (مدیر سابق شبکه خبر) جای وی را در سمت ریاست دانشگاه صداوسیما گرفت.

در بخش مرکز موسیقی وسرود صداوسیما، حسین تقی‌پور جای خود را به محمدباقر معلم داد و بعدها این مرکز به دفتر تبدیل شد.

همچنین در بخش مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صداوسیما در دوره ضرغامی تا سرافراز تغییراتی انجام شد که در پی این تغییرات، رضا خاشعی جایگزین عبدالکریم خیامی شد.

صادق مقدسی از دیگر مدیران دوره ضرغامی بود که در بخش مدیر کلی مرکز تحقیقات صداوسیما فعالیت داشت. سمت وی با ریاست محمد سرافراز به جعفر عبدالملکی سپرده شد و این مرکز به مرکز پژوهش و سنجش افکار صداو سیما تغییر نام داد.

محمدتقی سهرابی هم که در دوره سید عزت الله ضرغامی، مدیریت اداره کل روابط عمومی سازمان صداوسیما را بر عهده داشت،‌ با تغییر رییس صداوسیما، جای خود را به داود نعمتی انارکی داد.

در بخشی دیگر از این تغییرات، شاکر طاهری با آمدن سرافراز در حالی سمت مدیر کل اداری مالی سازمان صداوسیما را عهده‌دار شد که این سمت در دوره ضرغامی وجود نداشت. همچنین امین صدیقی که در ابتدا به عنوان مشاور فرهنگی رییس صداوسیما معرفی شد، بعدها به سمت ریاست مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی رسید.

حراست سازمان صداوسیما هم از جمله بخش‌هایی بود که با ورود سرافراز از قلم نیفتاد و این بخش هم دچار تغییراتی شد. رضاییان که در دوره ضرغامی در بخش حراست صدا‌و سیما فعالیت داشت، با تغییرات انجام شده، جای خود را به محمد باقر زهرایی داد.

به گزارش ایسنا، مدیر کل امور مجلس صداوسیما هم در دوره ضرغامی حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی بود که اداره این بخش با آمدن سرافراز، به حسن گروسی رسید.

بخش سروش رسانه سازمان صداوسیما نیز از دیگر بخش‌هایی است که با ریاست جدید سازمان دچار تغییر شد. در دوره ضرغامی این بخش را زاهدی‌وش عهده‌دار بود که در پی تغییرات در صدا‌وسیما، این سمت به محمد شریف‌خانی سپرده شد. در دوره قبلی سازمان صداوسیما، بخش تکتای این سازمان، بر عهده کاشانی بود که با آمدن محمد سرافراز این بخش به کمانی سپرده شد.

پدرام کرباسیان و مجتبی رضایی هم از جمله افرادی هستند که در دوره محمد سرافراز با سمت رییس مجامع شرکت‌های وابسته معرفی شدند در حالی که در دوره ضرغامی چنین بخشی در صداوسیما نبود.

شرکت سروش صداوسیما در دوره ضرغامی نیز بر عهده محمد پیشگاهی‌فرد بود که با تغییر ضرغامی، تقی رستم وندی فعالیتش را در این بخش آغاز کرد.

همچنین در بخش انتشارات سروش صداوسیما در دوره ضرغامی، مهدی فضائلی این مسوولیت را برعهده داشت که با آمدن سرافراز این سمت از او گرفته شد و فرد دیگری برای این بخش انتخاب نشد.

اداره کل بازرسی سازمان صداوسیما هم از دیگر بخش‌هایی بود که با ورود سرافراز با تغییر مواجه شد. در پی این تغییر حسینی جایگزین حجت‌الاسلام اربابی‌فر شد.

همچنین در بخش مدیران شبکه‌های سیما سرافراز تغییرات اساسی انجام داد.

شبکه اول که در دوره‌ی ضرغامی توسط مهدی فرجی اداره می‌شد، با آمدن سرافراز توسط محمد احسانی اداره شد که با استعفای وی، فضل الله شریعت پناهی به عنوان سرپرست معرفی شد. جعفری جلوه هم در شبکه دو سیما جایگزین علی بخشی‌زاده شد.

در شبکه سه سیما مجید زین العابدین جای خود را به غلامرضا میرحسینی داد. تقی رستم‌وندی هم که پیشتر مدیریت شبکه چهار سیما را عهده‌دار بود، با آمدن سرافراز از این سمت برکنار و غلامرضا غلامی جایگزین وی شد. غلامی در همان ماه‌های اول مدیریتش استعفا داد ولی با استعفایش موافقت نشد تا اینکه اخیرا مجددا استعفا داد و از شبکه چهار رفت.

شبکه پنج سیما هم که در دوره ضرغامی ریاستش برعهده مسعود احمدی بود، با آمدن سرافراز مجید زین‌العابدین مدیریت این شبکه را برعهده گرفت.

همچنین شبکه خبر هم با آمدن سرافراز دچار تغییر شد. در پی این تغییر عبدالرضا بوالی به عنوان مدیر جدید شبکه خبر معرفی شد و اردشیر زابلی زاده از مدیریت این شبکه رفت.

در شبکه قرآن سیما که پیش از این با مدیریت حسن گروسی اداره می‌شد، با ورود رییس جدید ابتدا محمدی نیا به عنوان مدیر شبکه قرآن معرفی شد و سپس مدیریت این شبکه به موسوی سپرده شد.

در دوره ضرغامی مدیریت شبکه جام‌جم برعهده علی طلوعی بود که در دوره جدید ریاست، این شبکه به سعید اشناب سپرده شد.

همچنین مدیریت مرکز بسیج سازمان صداوسیما پیشتر بر عهده علی‌اصغر جعفری بود که با تغییرات انجام شده، سرافراز محمود عاطفی را به این سمت منصوب کرد.

شبکه پویا نیز از دیگر شبکه‌های سیماست که سرافراز مدیریتش را تغییر داد. این شبکه پیشتر با مدیریت حسین ساری اداره می‌شد و در حال حاضر محمد سرشار مدیریت آن‌ را بر عهده دارد. حسین ساری نیز از جمله مدیرانی بود که علاوه بر مدیریت شبکه پویا در دوره ضرغامی، بخش صبا را هم اداره می‌کرد که با ورود سرافراز، اداره این بخش به مرتضی شمسی سپرده شد.

مدیریت شبکه مستند سیما هم در دوره سید عزت الله ضرغامی بر عهده دکتر رضا پورحسین بود که بعدها، امیر تاجیک با حکم محمد سرافراز به عنوان مدیر شبکه مستند معرفی شد. رضا پورحسین هم در سمت قائم مقام معاون سیما در کنار پورمحمدی به کار در صداوسیما ادامه داد.

شبکه نسیم و نمایش در دوره ضرغامی با مدیریت حسین کرمی اداره می‌شد که سرافراز مدیریت آن‌را تغییر نداد و در حال حاضر مدیریت این دو شبکه همچنان بر عهده کرمی است.

محمد سرافراز در دوران ریاستش در سازمان صداوسیما، شبکه‌های تماشا و شما را که در دوره ضرغامی به ترتیب با مدیریت کامبیز اخوان صفا و مهدی قاسمی اداره می‌شدند، را به ترتیب با شبکه‌های نمایش و آموزش ادغام و آنها را حذفکرد. همچنین شبکه بازار هم با شبکه پنج سیما ادغام و از کانال‌های تلویزیونی حذف شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۵
شجاعی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
خسته نباشی دلاور ، خداقوت پهلون ، اینهمه تغییروتحول کار هرکسی نیست ، بخدافقط از یه آدم آبرومند برمیومد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
اگر این تغییرات در دولت روحانی اتفاق افتاده بود اصول گرایان سینه چاک تا بحال دنیا را زیر وزبر کرده بودند.کفن پوش به خیبان ها ریخته و وامصیبتا سر داده بودند.و ....
فاضل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
ایشان درطول 18 ماه ریاست چگونه این همه تغییرات داده؟ یقینا مدیریت باثبات درروندکارهابسیارمثمرثمراست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
یعنی در هر ماه دو تغییر، رفتارش به احمدی نژاد خیلی نزدیکی داشته.
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
حالا دوباره برای مدت یک سال تمام بخش های سازمان با تغیر مدیریت مواجه خواهد شد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
اولا به تبع اینها خیلی از تغییرات نوشته نشده دوما اضافه کنیم 250 ابلاغ آماده امضایی را که کنار گذاشت بخاطر اینکه مهندس ضرغامی دستور داده بود و همه آنها غیر قانونی می دانست وتصور می کرد فقط خودش قانونی است
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
مشکل صدا وسیمای میلی با این عزل ها و رفتن رئیس حل نمیشه . ریشه ای باید کار کرد. بخش خصوصی باید وارد عمل بشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
چه خبره..........بعد میگن روحانی با داس مدیراشو درو کرد..........این که با لودر زیر و رو کرده
سید مصطفی هاشمی سهی
|
United States
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
روستای آبا و اجدادی ما بنام سه soh از توابع شاهینشهر اصفهان است. این روستا هم بعد انقلاب مثل همه روستتاها خالی سد و به شهرهای بزرگ مهاجرت کردند. و روستایی که در دهه 50 500 دانش اموز داشت درحال حاضر با چند روستای هم جوار روی هم 7 دانش اموز دارد!! انهایی که مانده اند یا پیرها هستند یا معتادها و یا کسانیگه خرجشونو در میارند. یکی از همشهری ها به پاسگاه مورچه خورت مراجعه میکند و شکایت میکند که معتادها مشکلات فراوانی تولید کرده اند. رییس پاسگاه میگه هفته دیگه یه مینی بوس میفرستم همکاری کنید تا معتادها را دستگیر کنیم و ببریم برای ترک و....
همشهریمون میگه اونکارو نکنید یه پیکان سواری بفرستید سالمها را بگیریم ببریم یه جای دیگه!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
هر ایرانی باغیرتی بایستی اینترنت موبایلشو خاموش کنه تا رانتخواران نتوانند به اهداف خود برسن. جزای گرونی نخریدن است تا کی میخواهین فرهنگ گرون خریدن را ادامه بدهین.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟