با تصویب نمایندگان مجلس؛

دولت مجوز افزایش سرمایه بانک مسکن را دریافت کرد

نمایندگان مجلس با اصلاح تبصره ۱۸ لایحه بودجه ۱۳۹۵، به دولت اجازه دادند سرمایه بانک مسکن را تا سقف ۵۰هزار میلیارد ریال افزایش دهد.
کد خبر: ۵۸۹۶۳۷
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶ 16 May 2016
|
1943 بازدید
نمایندگان مجلس با اصلاح تبصره ۱۸ لایحه بودجه ۱۳۹۵، به دولت اجازه دادند سرمایه بانک مسکن را تا سقف ۵۰هزار میلیارد ریال افزایش دهد.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، با اصلاح تبصره ۱۸ لایحه بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور، که با هدف تامین نظر شورای نگهبان صورت گرفت، به دولت اجازه دادند سرمایه بانک مسکن را با شرایطی تا سقف ۵۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهد.

بر این اساس، به دولت اجازه داده می شود در سال ۱۳۹۵ اموال غیر منقول دولتی را که بهره بردار آن وزارت راه و شهرسازی است و واگذاری آنها مشمول سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نیست و مصارف آنها نیز از مصادیق جزء ۲ بند «د» سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نباشد، با رعایت قوانین موضوعه کشور تا سقف ۵۰ هزار میلیارد ریال به فروش رسانده و درآمد حاصله را برای افزایش سرمایه بانک مسکن اختصاص دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟