تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند. اگر خبر بهماهو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
رصدخانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمیگیرد، برای مخاطبان آماده میکند؛ خبرهایی که گاه به ملاحظه جناحهای سیاسی مورد توجه قرار نمیگیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانهها به حاشیه میروند، ولی همین خبرها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه میکنند.
در رصدخانه تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و اینک رصدخانه تابناک را میبینید.
حضور سرزده وزیر در جلسات کمیسیونهای مجلس!
علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز به صورت سرزده و بدون آنکه دعوتی از وی به عمل آمده باشد در جلسات کمیسیونهای تخصصی مجلس حاضر شد.حضور ربیعی در جلسه کمیسیون بهداشت در حالی صورت گرفته که وزیر بهداشت و درمان در حال ارائه گزارش به اعضا بود و حضور وزیر کار و معاونانش دراین شرایط تعجب نمایندگان را به همراه داشت.این روزها احتمال استیضاح وزیر کار در مجلس قوت گرفته و وی با این قبیل اقدامات در صدد است تا نمایندگان را از انجام استیضاح منصرف کند.این خبر را فارس منتشر کرده است.
رونمایی از چهرههای سوخته جریان اصولگرا
اجازه دزدی به معتادان تکذیب شد!
آنچه از قول رئیس کمیته امداد امام خمینی مبنی بر بلااشکال بودن سرقت از صندوقهای صدقات توسط افراد معتاد و سارق نقل شده، به صورت جدی تکذیب میشود. چرا که کمکهای مردمی بسان امانتی است که لزوم امانتداری در فرایند دریافت و رساندن آن به دست نیازمندان یک تکلیف شرعی، قانونی و اخلاقی به شمار میرود.روابط عمومی کمیته امداد این خبر را منتشر کرده است.
همه کنکوری ها قبول میشوند!
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت، تمام داوطلبان رشتههای ریاضی و انسانی در کنکور قبول میشوند/نصف ظرفیت دانشگاهها ثبتنام داوطلب داشتیم.
تیم اطلاع رسانی دولت هیچ حسنی ندارد
عباس عبدی در گفت و گو با روزنامه شرق ضمن انتقاد از تیم رسانه ای دولت گفت: کلا ستاد آقای روحانی ضعیف است و دفتر او بوروکراتیک و غیرسیاسی است درحالیکه دفتر رئیسجمهور باید سیاسی باشد. در بخش رسانه هم فوقضعیف است. اگر بخواهیم ایرادهای سیستم اطلاعرسانی و ارتباطی دولت را بگوییم، بهتر است که نگوییم چون اساسا حسنی ندارد.
دستگیری مدیرعامل معزول یک بانک
علی رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت با دستور مراجع قضایی و توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده است. علی رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت با دستور مراجع قضایی و توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده است.بنابراین گزارش پس از مدتها کار شناسایی و اطلاعاتی یک شبکه فساد بانکی در کشور کشف شده که رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت یکی از اعضای این باند است.رستگار یکی از مدیرانی بود که در جریان افشای حقوقهای نجومی مدیران دولتی و بانکی از سمت خود استعفا کرده بود!.فارس این خبر را منتشر کرده است.
ناگفته های ظریف از احمدی نژاد
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گویی در پاسخ به سئوالی درباره اولین برخورد با احمدی نژاد بیان داشت، قبلا هم در دفتر مجلس سابق با ایشان دیدار کرده بودم. دیداری که بعد از پیروزی ایشان در انتخابات و قبل از تحلیف و تنفیذ انجام شد و در آن جلسه از ایشان پرسیدم که برنامه شان برای سفر به نیویورک چیست تا مقدمات سفر را آماده کنم.
شما چه زمانی متوجه شدید ایشان می خواهند بحث هولوکاست را مطرح کنند؟
آقای احمدی نژاد بحث هولوکاست را در آن سفر مطرح نکردند. آن را در یک سفر دیگری که به سازمان کنفرانس اسلامی – سازمان همکاری اسلامی کنونی که در آن زمان هنوز به نام سازمان کنفرانس اسلامی شناخته می شد -- در مکه داشتند، مطرح کردند. حدودا مهر ماه به نیویورک آمدند و اشاره ای هم به بحث هولوکاست نکردند، اما اگر اشتباه نکنم در آذر ماه و در مکه مکرمه و در حاشیه اجلاس ویژه سران کنفرانس اسلامی موضوع هولوکاست را طرح کردند.
یعنی در نیویورک ایشان هیچ اشاره ای به بحث هولوکاست نداشتند؟
خیر. من در دو سفر ایشان به نیویورک مسئولیت داشتم که در هیچ یک از این دو سفر، ایشان اشاره ای به هولوکاست نداشتند.
شما دیپلمات و سفیر با سابقه ای در سازمان ملل بودید و احتمالا روابط گسترده ای هم با دیپلمات های سایر کشورها داشیتد، بر این اساس مقامات سایر کشورها در باره گفتمان تازه و عجیب رئیس جمهور ایران از شما سوال نمی کردند؟ به هر حال مطالعه و تحلیل چرایی و چگونگی آقای احمدی نژاد آن روزها به یکی از سوژه های جذاب و مهم جهان بدل شده بود.
من تا امروز تلاش کردم در مورد فردی که به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم بوده، به رغم اختلاف اساسی که در دیدگاه با ایشان داشتم صحبتی نکنم و تصمیم ندارم امروز این روش را عوض کنم.ایسکا نیوز این خبر را منتشر کرده است.
فعالیت انتخاباتی «پنهان» یک تشکیلات اصولگرایی
وزنامه «اعتماد» نوشت: «حسین نجابت، نماینده اصولگرای سابق مجلس با رد حمایت خود از احمدینژاد گفت: من از این افراد نیستم. بهتر است از خودشان سوال کنید. بروید از آقای کریمی قدوسی سوال کنید. صاحبش ایشان است.او افزود: در حال حاضر یک گردونه ٣٠ نفره برای انتخابات ریاستجمهوری سال ٩٦ مطرح هستند و آقای احمدینژاد هم یکی از آنهاست اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست و این افراد باید ارزیابی شوند.او با اعلام این خبر که کمیتهای پنهان از اصولگرایان مشغول ارزیابی کاندیداهاست، گفت: یک تشکیلاتی از اصولگرایان این کار را انجام میدهد اما بهطور غیررسمی کار میکند.»
واکنش تهمینه میلانی به پرونده پزشکی کیارستمی
تهمینه میلانی معتقد است: اگر در روند درمان عباس کیارستمی خطایی رخ داده باشد، باید در آرامش به آن رسیدگی شود.این کارگردان در گفتوگویی، گفت: اکثر اعضای خانواده من از جمله پدر و برادرها و داییها، شوهر خواهرم و ... و نسل بعد ایشان پزشک هستند و در مورد اتفاقاتی که برای عباس کیارستمی رخ داد پزشکان خانواده و دوستان پزشک ما هم بر این باور هستند که خارج از تعصب بیاساس،اگر در مورد ایشان و البته همهی بیمارانی که در موردشان خطای پزشکی رخ میدهد، قبل از آنکه بیدلیل فردی را قضاوت کنیم باید رسیدگی شود.وی با اشاره به جمله یکی از بزرگان معماری جهان لویی کان ادامه داد: فرق معماران و پزشکان در این است که معماران نمیتوانند خطاهایشان را دفن کنند اما پزشکان به راحتی این کار را انجام میدهند. اما امیدوارم با پیگیری پرونده ی پزشکی عباس کیارستمی فصل جدیدی در نظام پزشکی ما آغاز شود و نه تنها در مورد ایشان، بلکه در مورد همه شهروندان اگر خطایی صورت گرفت، خطای پزشکان دفن نشود و سرآغازی باشد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.این کارگردان تاکید کرد: فکر میکنم در این زمینه پزشکان کشور برای اعادهی حیثیت از شغل خود باید پیشقدم باشند، نه اینکه با تهدید و توهین با این موضوع برخود کنند!ایسنا این گفت و گو را منتشر کرده است.
اجازه رهبر انقلاب برای نظارت بر زیرمجموعهها و دفتر رهبری
بهرام پارسایی در گفتوگو یی در پاسخ به سوالی درباره بینتیجه ماندن بسیاری از پروندههای تخلفها در کمیسیون اصل نود مجلس نهم و تاکید رئیس پیشین این کمیسیون مبنی بر اینکه قرائت گزارش برخی تحقیق وتفحصها همچون پرونده بنیاد شهید صلاح نیست، اعلام کرد: باتوجه به اینکه مقام معظم رهبری اجازه دادهاند که کمیسیون اصل نود حتی نهادهای زیرمجموعه رهبری و حتی دفتر ایشان را مورد نظارت قرار دهد، دیگر جای بحثی نبوده و نیازی به این مصلحتاندیشیها نیست. چراکه صلاح این است که افکار عمومی به روشنی در جریان واقعیتها قرار بگیرند و هرچه بیشتر واقعیتها را به افکار عمومی منتقل کنیم، اعتمادشان به مسئولان بیشتر میشود.سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس دهم همچنین اضافه کرد: مقام معظم رهبری در دیداری که نمایندگان در زمان آغاز به کار مجلس دهم با ایشان داشتند، بر بعد نظارتی و به سرانجام رساندن تحقیق و تفحصهای مجلس نیز تاکید فرمودند.ایلنا این خبر را منتشر کرده است.
واردات شورلت با ١٥ میلیون تومان!
پرونده ورود و تردد خودروهای آمریکایی به کشور گویا بسته شدنی نیست. حتی علیرغم اینکه مقام معظم رهبری هم نسبت به ورود این خودروهای پرمصرف و البته لوکس آمریکایی تذکراتی را به دولت دادند، اما هنوز منفذهایی برای رخنه این خودروها به خیابانهای ایران وجود دارد و به نظر میرسد که دلالان واردات خودروهای آمریکایی دست بردار نیستند و نمیتوانند از سودهای جذابی که واردات این خودروها برایشان دارد، دست بردارند. یکی دیگر از واردکنندگان خودروهای آمریکایی گذرموقت در گفتگو با خبرنگار مهر میگوید: یک خودروی گذر موقت تنها ۶ ماه اجازه تردد در کشور را خواهد داشت، پس از ۶ ماه باید از مرز خارج شود و اگر صاحب آن بخواهد بارها و بارها میتواند مجدد وارد کشور شود. پس از اتمام ۶ ماه، برای بار اول گذرموقت تمدید میشود و هزینهای برای مشتری نخواهد داشت، اما در هر دفعه که قرار باشد گذرموقت تمدید شود، بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان باید به عنوان هزینه این کار، پرداخت شود.او میافزاید: خروج خودروی گذر موقت در مرزهای جنوبی کشور به صورت صوری انجام میپذیرد، یعنی خودرو سوار بر کشتی میشود و مهر خروج میخورد، بلافاصله بعد از ثبت مهر خروج، مجدد میتوان به عنوان یک خودروی جدید آن را وارد کشور کرد و مهر ورود آن را دریافت کرد، پس از آن هم که پلاک موقت برای تردد خودرو به صورت قانونی صادر میشود، به راحتی میتوان در خیابانهای کشور تردد کند.این فروشنده خودروهای آمریکایی گذرموقت میگوید: شما میتوانید هر مدل خودروی آمریکایی را که بخواهید خریداری کرده و سفارش دهید، هیچ مشکلی وجود ندارد و بعد از استفاده شش ماه که اعتبار پلاک گذرموقت آن تمام شده است، ما با کسر ۲۰ درصد از مبلغ خودرو، آن را از شما خریداری خواهیم کرد، اما اگر هم بخواهید که تمدید شود، حدود ۱۵ میلیون تومان هزینه دارد که باید بپردازید و دوباره خودروی خود را تحویل بگیرید.مهر این خبر را منتشر کرده است.
واکنش امیری به طرح استیضاح ربیعی
حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیسجمهور در حاشیه اختتامیه همایش معاونان سیاسی، امنیتی و اجتمای استانداریهای سراسر کشور که در محل وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران در واکنش به طرح نمایندگان برای استیضاح ربیعی اظهارداشت: به نمایندگان مجلس شورای اسلامی خوشبینم و به همکاریشان امیدوارم و اگر هم تذکر و سوالی هم دارند در جهت بهبود وضعیت کشور و اصلاح امور است.
رئیس دائم فراکسیون امید مشخص شد
نشست مجمع عمومی فراکسیون امید عصر امروز سهشنبه با هدف انتخاب هیات رئیسه دائم فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی برگزار شد.براساس آرای ماخوذه اعضا فراکسیون امید، محمدرضا عارف نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی رئیس دائم فراکسیون امید مجلس دهم شد.