سوددهی کشتیرانی در دوران زیان لاینرهای جهانی

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران همزمان با زیان های هنگفت شرکت های بین المللی در حوزه حمل و نقل دریایی سال سود دهی را پشت سر گذاشت.
کد خبر: ۶۳۳۴۲۰
|
۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱ 19 October 2016
|
3518 بازدید
همزمان با لغو تحریم ها و بازگشت ناوگان ملی به بازارهای جهانی، رکود بی سابقه ای حوزه حمل و نقل دریایی در بعد بین الملل را فرا گرفته بود بر همین اساس بازپسگیری سهم بازار برای شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی امری دور از دسترس تلقی می شد.

به گزارش بورس نیوز، همزمان با لغو تحریم ها و بازگشت ناوگان ملی به بازارهای جهانی، رکود بی سابقه ای حوزه حمل و نقل دریایی در بعد بین الملل را فراگرفته بود بر همین اساس بازپسگیری سهم بازار برای شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی امری دور از دسترس تلقی می شد.

همچنین نگاهی گذرا به روند کاری شرکت های بزرگ جهانی نشان می دهد که سالی که گذشت (2015-2016) سال اسف باری برای لاینر های بین المللی بود تا جایی که شرکت کشتیرانی مرسک دانمارک به عنوان بزرگترین خط کانتینری جهان 111 میلیون دلار ضرر را نشان داد و از شرکت CGM فرانسه به عنوان سومین لاینر جهانی زیان 700 میلیون دلاری مخابره میشد.

اما این تمام بحران در حمل و نقل دریایی جهان نبود و جایی شرایط بغرنج بازار بین الملل خود را نمایان ساخت که شرکت هانجین کره جنوبی رسما اعلام ورشکستگی کرد.

بر همین اساس هنگامی که ابتدای هفته جاری صورت های مالی شرکت کشتیرانی برای برگزاری مجمع عمومی سالیانه بر روی کدال قرار گرفته یک عدد بیش از پیش نشانگر عملکرد مناسب این شرکت در دوران رکود حمل و نقل بین المللی بود.

بر اساس اطلاعات مندرج در صورت های مالی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ، مبلغ 419 میلیارد و 854 میلیون تومان سود خالص نشان میدهد که اگر آن را به دلار 3500 تومانی بازار آزاد تبدیل نمایی رقم سود دهی این شرکت به 120 میلیون دلار بالغ میشود .

قیاس این ارقام نشان میدهد عملکرد شرکت کشتیرانی در یکسال گذشته (94-95) نسبت به رقبای جهانی اش شگفت انگیز و حیرت آور بوده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات