میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دبیر شورای عالی امنیت ملی به دیداز مراجع قم رفت

کد خبر: ۶۳۵۶۱۱
| |
3417 بازدید
علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی که صبح پنج شنبه برای دیداری دوروزه وارد شهر مقدس قم شد با آیت الله العظمی صافی گلپایگانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، شمخانی در این دیدار گزارشی از شرایط مطلوب امنیتی در ابعاد داخلی و مرزهای کشور وهمچنین برنامه هایی که برای مدیریت  تهدیدات طراحی و اجرا شده است ارایه کرد.
 
در جریان این دیدار آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی طی سخنانی با ابراز رضایت از امنیت کاملی که در سایه تلاش مسولین ذیربط در کشور وجود دارد بر ضرورت توجه بیشتر به موضوع تامین معیشت مردم و بهبود مستمر وضعیت اقتصادی کشور که موجب تقویت روحیه امید در احاد مردم خواهد شد تاکید و اظهار کرد: تجربه همکاری و مودت  میان مردم و مسولین در سالهای دفاع مقدس نشان داد که در سایه ایمان به خدا  ووحدت و همدلی امکان عبور موفق از سخت ترین بحرانهای امنیتی و اقتصادی میسر می باشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات