میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«میت رامنی»؛ گزینه احتمالی برای وزارت خارجه آمریکا

کد خبر: ۶۴۱۶۴۵
| |
7843 بازدید
«میت رامنی»؛ گزینه احتمالی برای وزارت خارجه آمریکا«دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا «میت رامنی» نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ را برای تصدی وزارت امور خارجه این کشور در نظر دارد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، شبکه خبری «اِن بی سی» روز پنج شنبه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا «میت رامنی» نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ را برای تصدی وزارت امور خارجه در نظر دارد.

شبکه «اِن بی سی» اعلام کرد که «رامنی» فرماندار پیشین ایالت ماساچوست قرار است روز یکشنبه برای بحث و گفتگو پیرامون این سمت با ترامپ دیدار کند.

شایان ذکر است که در جریان رقابتهای انتخاباتی ۲۰۱۶، میت رامنی بارها با انتقاد شدید از ترامپ، او را فاقد صلاحیت و شایستگی لازم برای تصدی فرماندهی کل قوای آمریکا می دانست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات