کشف آب شیرین در خشک‌ترین جای زمین

کد خبر: ۶۴۹۴۱۴
|
۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۹ 18 December 2016
|
20368 بازدید
با تحقیقات گسترده مشخص شد حیوانات منطقه آب شیرین بین ۹ تا ۱۷ هزار سال قبل در خشک‌ترین نقطه زمین زندگی می‌کردند.

به گزارش تسنیم، بر اساس یک بررسی جدید مشخص شد خشک‌ترین بیابان جهان روزگاری یک دریاچه بزرگ و چند تالاب داشته است که هم‌اکنون هیچ نشانه‌ای از آنها دیده نمی‌شود.

خشک‌ترین نقطه جهان «بیابان آتاکاما» نام دارد که در کشور شیلی واقع شده است و محققان ادعا می‌کنند که در آن بقایای گیاهان سازگار با آب شیرین و حیوانات را که در زیر خاک مدفون شده بودند، کشف کردند.

با تحقیقات گسترده روی این گیاهان و حیوانات مشخص شد آنها بین 9 تا 17 هزار سال قبل در این منطقه زندگی می‌کردند و پس از آن خشکسالی نسل موجودات زنده را در این منطقه منقرض کرد.

دانشمندان پس از برگزاری یک نشست در «مرکز ژئوفیزیک آمریکا» در سانفرانسیسکو اعلام کردند که این منطقه برای مهاجران اولیه قابل سکونت بوده است.

«مارکو فیفِر» از دانشگاه کالیفرنیا در این خصوص گفت: «زمانی که شما در دل این بیابان حرکت می‌کنید، تنها چیزی که می‌بینید سطح پوشیده شده از نمک سفید است. زمانی که ما حفاری‌های خود را انجام دادیم و این پوسته سفیدرنگ نمکی را کنار زدیم، مشخص شد شرایط زندگی در خشک‌ترین نقطه زمین کاملا متفاوت بوده است».

بیابان آتاکاما سالانه به طور میانگین 15 میلیمتر بارندگی دارد و برخی از بخش‌های آن قرن‌ها است که حتی یک قطره آب هم نداشته است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟