بشار اسد: سوریه را ترک نخواهم کرد

سوریه به زودی یک قرارداد کلان تسلیحاتی با روسیه امضا خواهد کرد که این قرارداد در مقابل استخراج گاز از یک میدان گازی بزرگ که اخیرا در سواحل لاذقیه کشف شده و سالانه دو میلیارد دلار درآمد خواهد داشت، امضا می‌شود.
کد خبر: ۶۴۹۹۷۹
|
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹ 20 December 2016
|
8027 بازدید
روزنامه الدیار لبنان فاش کرد که بشار اسد پیشتر پیشنهاد ترک سوریه و رفتن به روسیه را از سوی یک هیئت آمریکایی رد کرده بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الدیار لبنان، اخیرا یک هیئت عالیرتبه آمریکایی که به صورت محرمانه با بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه دیدار کرده بودند پیشنهاد ترک سوریه و رفتن به روسیه با خانواده‌اش را به وی دادند و تأکید کردند که آمریکا امنیت علوی‌ها در سوریه را نیز تضمین می‌کند.

به نوشته این روزنامه بشار اسد نیز در جواب این هیئت گفته بود که هرگز سوریه را ترک نخواهد کرد.

اسد در دیدار با یک شخصیت عالیرتبه خارجی بعد از آزادی شهر حلب نیز گفته است: من می‌دانستم که شهر حلب به رغم اشغالش از سوی تکفیری‌ها با حمایت ترکیه، به آغوش وطن بازخواهد گشت. حلب از افراد مسلح پاکسازی شده و ما آن را آزاد کردیم. ما جنگ در سوریه علیه تروریسم را ادامه می‌دهیم و در عین حال هیچ مانعی برای برگزاری مذاکرات وجود ندارد اما این مسئله نظر مرا درباره جنگ علیه تروریسم تا زمان ورود به شهر رقه و رسیدن به مرزهای ترکیه تغییر نمی‌دهد.

وی گفت که سوریه به زودی یک قرارداد کلان تسلیحاتی با روسیه امضا خواهد کرد که این قرارداد در مقابل استخراج گاز از یک میدان گازی بزرگ که اخیرا در سواحل لاذقیه کشف شده و سالانه دو میلیارد دلار درآمد خواهد داشت، امضا می‌شود.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟