رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تاکید بر توجه به بیماری های پوست به خصوص در زنان، گفت: فرهنگ استفاده از کرم های ضد آفتاب در کشور ما جا نیفتاده است.
به گزارش مهر، دکتر علی رضا زالی در کنگره متخصصین پوست ایران که در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، افزود: خوشبختانه بارقه های نوین علمی در رشته پوست و مو در کشور همگام با سایر کشورهای پیشرفته دنیا مشاهده می شود و رشته «درماتولوژی» در ایران به خوبی جلو می رود.
وی با عنوان این مطلب که حوزه پوست در ایران شاهد تحولات ساختاری خواهد بود، گفت: تنوع و تکثر بیماری های پوست، آلاینده ها، تغذیه، سبک زندگی و... خلاءهای بسیار جدی در این حوزه هستند.
زالی با اشاره به وجود ۲۰۰۰ بیماری پوست که احصاء شده است، افزود: در این بین، ۳۰ تا ۴۰ مورد آنها از شیوع بالایی در کشورمان برخوردارند. بطوریکه گاهی آمار «اگزما» در ایران بالاتر از وضعیت جهانی است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با تاکید بر توجه به بیماری های پوست به خصوص در زنان، ادامه داد: متاسفانه فرهنگ استفاده از فرآورده های بهداشتی ضد آفتاب در کشور ما جا نیتفاده و این یک مسئله جدی است.
وی همچنین به تغییرات اقلیمی در کشورمان اشاره کرد و افزود: این مسئله می تواند تظاهرات متفاوتی در پوست، مو و... ایجاد کند.
زالی با تاکید بر این موضوع که یک متخصص پوست از توانایی و توانمندی لازم در تشخیص و درمان بیماری های پوست برخوردار است، به وجود ۱۱ گروه آموزشی پوست در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: افزون بر ۱۰۰۰ متخصص پوست در کشور داریم که تقریبا با استانداردهای جمعیتی همخوانی دارد.
وی در عین حال بر ضرورت وجود ۱۵۰۰ متخصص پوست به عنوان پشتیبان برای کشور اشاره کرد و افزود: مشکلی که در این رشته وجود دارد، این است که از نظر فلوشیپ های پوست عقب هستیم.
زالی با اشاره به ماهیت جذاب رشته پوست که توانسته نقب هایی به علوم پایه بزند، ادامه داد: رشته پوست، یکی از پیشقراولان حذف فاصله بین بالین و علوم پایه است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به مشکلات متخصصین پوست اشاره کرد و افزود: آمار محیطی نشان می دهد که همکاران جوان این رشته به لحاظ درآمدی به شدت در تنگنا هستند، زیرا بخش زیادی از خدمات آنها سرپایی است و از همین رو، می بایست نسبت به اصلاح تعرفه های پوست با همکاری انجمن و سازمان نظام پزشکی، اقدام شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.