میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

صدور قرار منع تعقیب حسین شریعتمداری

کد خبر: ۶۵۹۲۰۲
| |
9679 بازدید

شعبه بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه با صدور قرار منع تعقیب، شکایت فاطمه راکعی فعال سیاسی و نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی از حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان را رد کرد.

سید محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع فاطمه راکعی با اعلام این خبر به تسنیم گفت که ما فکر می‌کردیم بازپرس برای آقای شریعتمداری قرار مجرمیت صادر کرده است زیرا بازپرس گفته بود شریعتمداری را احضار و اتهام را به او تفهیم کرده است.

این وکیل دادگستری اضافه کرد: به تازگی تصمیم شعبه بازپرسی در خصوص شکایت خانم راکعی به ما ابلاغ و بازپرس در ارتباط شکایت موکلم از آقای شریعتمداری، قرار منع تعقیب صادر کرده است.

علیزاده طباطبایی اضافه کرد: طبق قانون، 10 روز فرصت داریم به قرار صادره اعتراض کنیم که امروز این کار را انجام می‌دهم و به قرار شعبه بازپرسی اعتراض می‌کنم.

به گفته وکیل مدافع فاطمه راکعی در این پرونده همه شکایت‌های مربوط به مدیر مسئول روزنامه کیهان تجمیع شده و معلوم نیست دادسرا در ارتباط با شکایت‌های دیگر چه تصمیمی گرفته است

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات