کاهش شدید تولید نفت عربستان

عربستان سعودی، به عنوان بزرگترین تولید کننده نفت اوپک تولید نفت خود را در ژانویه امسال شدیدا کاهش داده است تا از قیمت ها و اشباع کمتر بازار حمایت کند. این کار موجب تقویت همکاری با قرارداد کاهش عرضه سازمان اوپک تا بیشتر از 90 درصد شده است.
کد خبر: ۶۶۷۶۱۸
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۴ 15 February 2017
|
7523 بازدید
عربستان سعودی، به عنوان بزرگترین تولید کننده نفت اوپک تولید نفت خود را در ژانویه امسال شدیدا کاهش داده است تا از قیمت ها و اشباع کمتر بازار حمایت کند. این کار موجب تقویت همکاری با قرارداد کاهش عرضه سازمان اوپک تا بیشتر از 90 درصد شده است.

به گزارش تابناک اقتصادی و به نقل از رویترز، سازمان کشورهای صادرکننده نفت از اوایل ژآنویه تا سقف 1.2 میلیون بشکه نفت در روز خود را کاهش می دهد که این میزان اولین کاهش تولید در هشت سال گذشته است. روسیه و 10 کشور تولید کننده دیگر که عضو اوپک نیستند نیز توافق کرده اند تا نصف این میزان از تولید نفت خود را کاهش دهند.

کاهش شدید تولید نفت عربستان

عرضه از 11عضو اوپک با اهداف تولید تحت قرارداد تا 29.888 میلیون بشکه در ماه گذشته کاهش داشته است. آمار و ارقام مابع ثانویه که اوپک برای نظارت بر تولید خود استفاده می کند این میزان کاهش را تأیید می کند. اوپک این اطلاعات را در گزارش ماهیانه خود در روز دوشنبه منتشر کرد.

بعد از انتشار این گزارش نفت بالای 56 دلار به ازای هر بشکه معامله شد.  کاهش تولید اوپک از بازار حمایت می کند اما انتظارات درباره تأثیر این حرکت برای احیای استخراج نفت شیل آمریکا این مسئله را محدود کرده است.

بنابر محاسبات رویترز مبتنی بر ارقام اوپک کاهش تولید 11 عضو اوپک در ژانویه و همکاری آن ها برای اجرای قرارداد به 93 درصد رسید. این رقم بالاتر از ارزیابی 90 درصدی آژانس انرژی بین المللی است که این میزان نیز از نظر آنها بی سابقه بوده است.

محمد بارکیندو دبیرکل سازمان اوپک به رویترز گفت "اعداد و ارقام اولیه نشان دهنده پایبندی بالای اعضاء با اوپک می باشد. تا حالا همه چیز خوب پیش رفته است." عربستان سعودی به اوپک گفت این کشور بیشتر از ارزیابی منابع ثانویه کاهش داشته است و تولید ژآنویه خود را تا بیش از 700 هزار بشه در روز تا سقف 9.748 میلیون بشکه رسانده است که کمتر از سقف تعهد خود تحت قرارداد اوپک می باشد.

این گزارش نشان می دهد که تولید تمام اعضای اوپک شامل کشورهایی که از کاهش تولید معاف شده بودند مانند نیجریه و لیبی، تا 890 هزار بشکه تا حد 32.14 میلیون بشکه کاهش داشته است.

اوپک هیچ اماری از میزان همکاری نداده است. رویترز نسخه قبلی منابع ثانویه در هفته گذشته را دیده است و میزان همکاری را تا 92 درصد تخمین می زند.

درحالی که عربستان سعودی به اوپک گفته است که کاهش شدیدی در تولید داشته است، آمار فراهم شده از تولید کنندگان اوپک برای این سازمان تصویر پیچیده تری از همکاری نشان می دهد.

اوپک نیز با دیدن رشد عرضه از 120 هزار بشکه تا 240 هزار بشکه نفت، پیشبینی خود از استخراج نفت تولیدکنندگان خارج از گروه خود را بالاتر برده است. سطح تولید گزارش شده به اوپک توسط کشورهای اوپک مانند الجزایر، ایران، عراق، امارات متحده عربی و ونزوئلا، بیشتر از ارزیابی منابع ثانویه بوده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟