شناسایی افراد پردرآمد ازطریق بانک اطلاعاتی قوی

کد خبر: ۶۷۴۱۸۲
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۲ 06 March 2017
|
5308 بازدید
قائم مقام وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی می‌گوید: از سال گذشته تا کنون یارانه نقدی حدود ۵ میلیون نفر از گروهای پردرآمد حذف شده و شناسایی افراد متمکن از طریق بانکهای اطلاعاتی قوی صورت گرفته است.
 
به گزارش ایسنا، ابوالحسن فیروز آبادی اظهار کرد: شناسایی گروههای پردرآمد و افراد متمکن از طریق بانکهای اطلاعاتی قوی در اختیار وزارت کار صورت گرفته و به طور مشخص چهار میلیون و ۸۶۰ هزار نفر تا این برج از شمول دریافت یارانه حذف شدند.
 
وی ملاک حذف یارانه افراد پردرآمد را توانایی و تمکن مالی آنها عنوان کرد و گفت: در جریان شناسایی افراد و گروه‌ها، وزارت کار آسیب پذیری و وضعیت زندگی خانوار را مدنظر قرار می‌دهد.
فیروزآبادی درباره تعداد اعتراض کنندگان به حذف یارانه به عدد و رقمی اشاره نکرد اما گفت که تعداد این افراد اندک بوده است.
 
قائم مقام وزیر کار همچنین با تایید ارسال پیامک به افراد قبل از حذف یارانه آنها اظهار کرد: افرادی که پیامک حذف دریافت می‌کنند باید در فرصت داده شده مدارک و مستندات خود را برای اثبات نیازمندی وگرفتن یارانه ارائه کنند تا بررسی شود.
 
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور طی روزهای گذشته از قطع یارانه چهار میلیون و ۸۵۳ هزار و ۳۸۶ نفر از افراد تا اول بهمن ماه امسال خبر داد که درآمد ناخالصشان از سه میلیون تومان بیشتر بوده است.
 
نوبخت در مخالفت با تعدادی از نمایندگان مجلس که حذف یارانه ۲۰ درصد افراد تا پایان سال ۹۶ را پیشنهاد کرده بودند، گفته بود: تاکید مجلس برای قطع یارانه افرادی که تا سه میلیون تومان درآمد دارند، در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها مستاجر یا دارای بیمار صعب‌العلاج و فرزند دانشجو هستند و حذف آنها از دریافت یارانه نوعی بی عدالتی به شمار می‌رود.
 
در حال حاضر شناسایی گروه‌های پردرآمد و افراد ثروتمند برای قطع یارانه بر اساس بانکهای اطلاعاتی مختلفی همچون مالیات، ‌ حقوق و درآمد و مسکن صورت می‌گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟