سیگنال گرانی خودرو از کجا ارسال می‌شود؟

برخی کارشناسان وابسته به شرکت های خودروسازی با اعلام اینکه امسال بازار کشش رشد قیمت را دارد سعی در ارسال این سیگنال به متقاضیان خودرو دارند که به زودی قیمت خودرو گران خواهد شد.
کد خبر: ۶۸۴۱۰۵
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵ 12 April 2017
|
3529 بازدید
برخی کارشناسان وابسته به شرکت های خودروسازی با اعلام اینکه امسال بازار کشش رشد قیمت را دارد سعی در ارسال این سیگنال به متقاضیان خودرو دارند که به زودی قیمت خودرو گران خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر و بر اساس گزارشات وزارت صنعت، معدن و تجارت، سال گذشته  ۲۱۳ هزار و ۱۴۳ دستگاه مونتاژ پراید؛ ۱۴۸هزار و ۶۲۲ دستگاه پژو ۴۰۵؛ ۱۶۱ هزار و  ۵۹۳ دستگاه پژو ۲۰۶؛ ۱۱۹ هزار و ۲۳۰ دستگاه پژو پارس؛ ۱۰۶ هزار و ۱۳۶ دستگاه تیبا ۲۰۰ x و ۱۰۲هزار و ۷۰۲ دستگاه سمند  تولید شده است.

بر اساس این گزارش همچنین ۸۲ هزارو ۹۵۶دستگاه محصولات رنو؛ ۵۵هزارو۸  دستگاه خوروی MVM؛ ۷۶هزار و ۲۰۰  دستگاه تندر ۹۰؛  ۵۵ هزار و ۲۱۸ دستگاه پراید نسیم و صبا؛ ۴۱ هزار و ۴۴۸ دستگاه جک و لیفان؛ ۲۸ هزار و ۸ دستگاه خودروی دنا؛ ۳۱هزار و ۱۱۵  دستگاه برلیانس؛ ۳۶هزار و ۲۴۹ دستگاه (ساندرو) B۹۰ از ابتدای سال ۹۵ تا پایان اسفندماه تولید شده است.

همچنین در این مدت ۱۲ هزار و ۲۵۳ دستگاه رانا؛ ۱۳ هزار و ۱۹۷ دستگاه سراتو؛ ۱۴هزار و ۲۲۷ دستگاه پارس تندر؛ دانگ فنگ ۱۱ هزار و ۹۱۱ دستگاه؛ ۷ هزار و ۸۳۳ دستگاه تیبا X۲۰۰ دو گانه سوز؛ پراید دو گانه سوز ۵ هزار و ۳۴۷ دستگاه؛ ۲ هزار و ۹۵۲ دستگاه مزدا ۳؛ سوزوکی به تعداد ۲ هزارو ۶۴۵ دستگاه؛ هم چنین ۳ هزار و ۶۸۷ دستگاه هایما؛ چانگان ۴ هزار و ۶۸۶ دستگاه؛ یک هزارو ۸۰ دستگاه آسا و ۲۸۸ دستگاه تیبا X۱۰۰ تولید شده است.

این افزایش تولید درحالی رخ داد که سال گذشته قیمت اغلب مدل های تولیدی و مونتاژ شده در کشور با افزایش مواجه بود.

پس از اجرای بسته خروج از رکود و پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان انبارهای خودروسازان خالی شد. اما این کمک مالی دولت به خودروسازان منجر به کاهش قیمت و یا افزایش کیفیت هیچ یک از خودروهای تولید داخل نشد.

سال گذشته شورای رقابت مجوز افزایش قیمت برخی مدل های خودرو را به خودروسازان داخلی داد اما این مجوز اثر روانی بیشتری بر بازار آزاد خودرو گذاشت. به نحوی که برخی خودروهای داخلی بین ۸۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان افزایش قیمت داشتند.

تا اردیبهشت ۹۶ افزایش قمیت نداریم

رضا شیوا رئیس شورای رقابت اوایل زمستان سال گذشته با اشاره به اینکه شورای رقابت فقط در مورد قیمت و بازار خودروهایی که مشمول دستور العمل قیمت گذاری باشند ورود پیدا می‌کند، اظهار داشت: بررسی تغییرات قیمتی سایر خودروها از جمله وارداتی ها با شورای رقابت نیست و در این زمینه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت صنعت باید اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه خودروسازان به هیچ عنوان امکان افزایش قیمت محصولات خود را ندارند، افزود: باز تأکید می‌کنم در اردیبهشت ۹۶ شاخص های دستور العمل قیمت گذاری خودرو را بررسی و در نهایت قیمت های جدید را اعلام می‌کنیم، اما تا آن تاریخ هیچ خودروسازی اجازه افزایش قیمت خودروهای مشمول دستورالعمل قیمت گذاری را ندارد.

سیگنال گرانی خودرو از کجا ارسال می‌شود؟

این موضوع در حالی بیان شده است که برخی کارشناسان وابسته به شرکت های خودروسازی با اعلام اینکه امسال بازار کشش رشد قیمت را دارد سعی در ارسال این سیگنال به متقاضیان خودرو دارند که به زودی قیمت خودرو گران خواهد شد.

این کارشناسان با وعده افزایش کیفی و ارتقاء امنیت برخی خودروها اقدام به جوسازی و ترغیب خریداران به خرید و در پی آن افزایش تقاضا و رشد قیمت دارند.

این در حالی است که به طور معمول بازار خودرو هر ساله با رسیدن فصل زمستان کاهش تقاضا از سوی خریداران روبرو می‌شود که علت آن را به‌طور طبیعی می‌توان کاهش مسافرت در این فصل دانست. اما به تدریج به روزهای پایانی سال که نزدیک می‌شویم انتظار رونق مجدد بازار در فروشندگان شکل گرفته و قیمتها را افزایش می دهند. گرچه این افزایش صف فروش و صف خرید نوروزی تاثیر فاحشی در قیمت خودرو نمی گذارد.

حال باید منتظر ماند و دید با صدور مجوز افزایش قیمت خودرو توسط شورای رقابت چه اتفاقی در بازارخودرو خواهد افتاد و آیا شورای رقابت پیش شرط های لازم برای صدور اجازه گران کردن خودرو را برای خودروسازان را به نفع مشتریان در نظر گرفته است یا نه!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟