رکورد کشورهای عربی حوزه‌خلیج‌فارس درکسری بودجه

جدیدترین داده های آمار از بحران مالی کشورهای عربی حوزه جنوبی خلیج فارس ، از شکسته شدن رکورد کسری بودجه در این کشورها حکایت دارد.
کد خبر: ۶۹۳۰۷۸
|
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵ 11 May 2017
|
3030 بازدید
جدیدترین داده های آمار از بحران مالی کشورهای عربی حوزه جنوبی خلیج فارس ، از شکسته شدن رکورد کسری بودجه در این کشورها حکایت دارد.

به گزارش ایرنا، عبدالفتاح دندی مدیر کل امور اقتصادی سازمان کشورهای عربی صادر کننده نفت 'OAPEC' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در کویت، با اشاره به تاثیرات منفی که بحران نوسان قیمت نفت در بازارهای جهانی بر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تصریح کرد: این کشورها در سال مالی 2015 - 2016 کسری بودجه 130 میلیارد دلاری را پشت سر گذاشته اند که تاثیرات به سزایی در زمینه کاهش هزینه ها به همراه داشته است .

وی افزود : در محدوده سال مالی 2015 -2016 درآمد نفت کشورهای شورای همکاری (خلیج فارس) بیش از 42 درصد کاهش یافت و این کشورها امروزه به دنبال یافتن منابع درآمدزایی جدیدی به غیر از نفت هستند .

پیشتر نیز شاخص ها آماری حکایت از آن داشت که اعتماد شهروندان کشورهای عربی از جمله کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس به حوزه اقتصادی کشورهای خود به دنبال تشدید بحران مالی و مشکلات ناشی از کسری بودجه ٬به حداقل رسیده است . 

کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که شهروندان آن به زندگی پرخرج در میان عرب ها شهرت دارند، امروزه بدنبال کاهش درآمدهای نفتی با مشکل جدی روبه رو شدند و سطح معیشت شهروندان روند نزولی داشته است. علاوه بر آن افزایش قیمت بنزین و کالاهای مصرفی نیز به عنوان یک عامل مهم سبب تشدید مشکلات شده است .

بر اساس آمار ارائه شده از سوی موسسه اقتصادی «کامکو» که یکی از نهادهای اقتصادی معتبر در حوزه جنوبی خلیج فارس است٬مبادلات تجاری کشورهای شورای همکاری خلیج فارس 22 درصد کاهش یافته و همزمان ضرر و زیان مستمر بورس اوراق بهادار در این کشورها لطمه های فراوانی را به سیستم اقتصادیشان وارد کرده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟