نجات ۸۰ نفر از آتش‌سوزی در بیمارستان صدر

کد خبر: ۶۹۵۷۶۴
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰ 20 May 2017
|
7783 بازدید
سخنگوی آتش‌نشانی تهران از وقوع حریق در بیمارستان صدر خبر داد و گفت: ۸۰ نفر از پرسنل و بیماران این بیمارستان از میان دود نجات یافتند.

به گزارش تسنیم، کاظم هاشم‌آبادی با اعلام خبر حریق در بیمارستان صدر درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 6:07 صبح امروز حریق در بیمارستان صدر به آدرس خیابان کریم‌خان‌زند، خیابان به‌آفرین به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان سه ایستگاه آتش‌نشانی و سه گروه امداد و نجات همراه با دو دستگاه خودرو بالابر، یک نرده‌بان، یک خودرو حامل دستگاه تنفسی و دو تشک نجات به محل حادثه اعزام شدند.
 
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: حریق در طبقه آخر بیمارستان (آشپزخانه) به وقوع پیوسته و منجر به دودگرفتگی داخل بیمارستان شده بود که به سرعت آتش‌نشانان حریق را اطفای کردند، بیماران و پرسنل بیمارستان را به فضای امن انتقال دادند و محل حادثه را ایمن‌سازی کردند.

هاشم‌آبادی تصریح کرد: در این عملیات بیش از 80 نفر از بیماران و پرسنل بیمارستان توسط آتش‌نشانان از میان دود نجات یافتند و علت حادثه در دست بررسی است.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟