مرگ کاربر جرثقیل پس از سقوط از ارتفاع ۵۰ متری

کد خبر: ۶۹۸۶۴۹
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۷ 29 May 2017
|
6754 بازدید
سخنگوی اورژانس تهران از مرگ مردی ۴۲ ساله در حادثه سقوط از جرثقیل خبر داد.

به گزارش میزان، حسن عباسی گفت: ساعت ۱۱ و ۴۳ دقیقه روز یکشنبه وقوع حادثه سقوط از جرثقیل در میدان سپاه تهران به اورژانس اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه که کارگاه مترو آهار بود اعزام و امدادرسانی ها در دستور کار قرار گرفت.

سخنگوی اورژانس تهران با اشاره به حادثه سقوط از جرثقیل اظهارکرد: با حضور نیروهای اورژانس مشخص شد مرد ۴۲ ساله‌ای که در ارتفاع ۵۰ متری مشغول کار با جرثقیل بوده به علت نا معلومی به پایین سقوط کرده است.

عباسی از مرگ مرد ۴۲ ساله در این حادثه خبر داد و افزود: متاسفانه این فرد قبل از رسیدن نیروهای اورژانس به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داده بود.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟