بخشی از پوشاک چین در کره شمالی تولید می‌شود

شرکت‌های نساجی چینی هر روز فعالیت خود در کره شمالی را افزایش می‌دهند و بخشی از منسوجات با برچسب چینی در کره شمالی تولید می‌شود.
کد خبر: ۷۲۱۲۱۹
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۰ 13 August 2017
|
4993 بازدید
شرکت‌های نساجی چینی هر روز فعالیت خود در کره شمالی را افزایش می‌دهند و بخشی از منسوجات با برچسب چینی در کره شمالی تولید می‌شود.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، شرکت‌های نساجی و تولیدکننده پوشاک چینی فعالیت خود را در کره شمالی هر روز افزایش می‌دهند. این شرکت‌ها با اهدف بهره بردن از نیروی کار ارزان‌قیمت در کره شمالی کارخانه تأسیس کرده و محصولات خود را با برچسب «تولید چین» در کره شمالی تولید می‌کند.

کارگزاران و شرکت‌های واقع در مرز چین با کره شمالی اعلام کردند که این محصولات در کره شمالی با برچسب «ساخت چین» تولید شده و سپس به دیگر نقاط جهان صادر می‌شود.

استفاده شرکت‌های چینی برای تولید پوشاک ارزان‌قیمت و فروش آنها در سراسر جهان نشان می‌دهد به ازای هر دری که به موجب تحریم‌های سازمان ملل به روی کره شمالی بسته می‌شود، یک در دیگر به روی این کشور باز می‌شود. تحریم‌های سازمان ملل که با هدف محدود کردن فعالیت‌های موشکی و هسته‌ای این کشور اعمال می‌شود، شامل صادرات پوشاک نمی‌شود.

به گفته یک فعال تجاری کره‌ای ـ چینی در مرز داندونگ چین ما از سراسر جهان سفارش دریافت می‌کنیم. شهر داندونگ در مرز چین با کره شمالی واقع شده و بخش قابل توجهی از مبادلات دو کشور از طریق مرز این شهر انجام می‌شود.

در حال حاضر بسیاری از واسطه‌های فروش پوشاک از چین به دیگر کشورهای جهان نظیر آمریکا، ژاپن، کره جنوبی، کانادا و روسیه و اتحادیه اروپا در شهر داندونگ حضور دارند.

بنا به گفته برخی از این واسطه‌ها مشتریان در دیگر نقاط جهان متوجه نمی‌شوند که محصول آنها در کره شمالی تولید شده است.

پس از زغال‌سنگ، پوشاک دومین صادرات کره شمالی محسوب می‌شود و در سال 2016 این کشور 752 میلیون دلار پوشاک صادر کرده است.

صادرات کره شمالی در سال 2016، 4.6 درصد افزایش یافت و به 2.82 میلیارد دلار رسید. شکوفایی صنعت تولید پوشاک در کره شمالی نشان می‌دهد که چگونه این کشور محروم توانسته است خود را با تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌های موجود وفق دهد.

از سوی دیگر تداوم فعالیت شرکت‌های چینی و همکاری دو کشور در صنعت پوشاک نشان می‌دهد علی‌رغم فشارهای آمریکا بر پکن برای کاهش مراودات این کشور با کره شمالی، پیونگ یانگ همچنان به چین به عنوان یک راه حل برای دور زدن تحریم‌های بین‌المللی نگاه می‌کند.

در نیمه نخست سال 2017 نیز صادرات چین به کره شمالی با 30 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 1.67 میلیارد دلار افزایش یافت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟