به دنبال انتشار خبر و تصویری در فضای مجازی و برخی از سایت ها مبنی بر اسکان یک جانباز در بوستان جوانمردان در منطقه 22 تهران و پیگیری های روزنامه خراسان درباره این موضوع، مشخص شد این جانباز که البته مدارک جانبازی ندارد، با هماهنگی شهرداری منطقه 22 در یکی از بیمارستان های این منطقه پذیرش و بستری شده و مراحل درمان وی درحال انجام است.
به گزارش خراسان، در خبری که دو روز قبل با عنوان «جوانمردی» که در پارک «جوانمردان» آواره شد منتشر شد، آمده است: «جانبازی به نام «ابوطالب فلاح» به همراه همسرش با شرایط جانبازی و تاولهایی که ناشی از عوارض جانبازی است، مدتهاست در «بوستان جوانمردان» اسکان دارد. این جانباز طی پنج سال گذشته پس از عود عوارض جانبازی ، از سوی نهادها و سازمانهای مختلف نامهای مبنی بر تایید جانبازی میگیرد و پس از پنج سال جانبازی وی به تایید نزاجا میرسد و قولهایی برای پرداخت حقوق به وی داده می شود اما او همچنان در انتظار پاسخ است. جانباز فلاح سه ماه قبل برای درمان راهی تهران می شود اما از آن جایی که هزینههای درمان زیاد است، از سوی هیچ بیمارستانی پذیرش نمیشود.»
با انتشار این خبر، روزنامه خراسان پیگیر صحت موضوع و مشخص شدن تکلیف جانباز مورد نظر از دستگاه های مرتبط از جمله نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی(نزاجا) ، بنیاد شهید و همچنین شهرداری منطقه 22 شد. در جریان این پیگیری ها شهرداری منطقه درجوابیه ای آورد: طبق گزارش ها و اطلاعات واصل شده درخصوص حضور یکی از جانبازان معزز در بوستان جوانمردان و پس از بررسی ها مشخص شد این فرد که یکی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس کشور است، به دلیل پیگیری روند درمان از شهر قوچان از توابع استان خراسان رضوی به تهران مراجعه کرده و به علت عدم تکمیل پرونده جانبازی در بنیاد پذیرش وی میسر نگردیده است لذا با همسر خود در بوستان جوانمردان سکنا گزید و با وجود پیگیری روند اداری کار توسط همسر وی و از طریق بنیاد شهید، متاسفانه در نهایت موفق به انجام مراحل پذیرش و درمان خود در بیمارستان نشده است که با هماهنگی های صورت گرفته توسط نمایندگان شهردار منطقه 22 کار پذیرش و مراحل درمان و بستری وی در یکی از بیمارستان های منطقه در کمتر از یک ساعت انجام شد . در ادامه این جوابیه نیز آمده است: پیگیری وضعیت جانباز مذکور که به بنیاد شهید مرتبط می شود از طریق شهردار منطقه 22 در حال انجام است. انتشار این جوابیه در حالی است که بنیاد شهید مدعی است فرد مذکور هیچ گونه پرونده ای در بنیاد ندارد و پیگیری خراسان از طریق روابط عمومی نزاجا نیز به نتیجه ای نرسید.
نکته: مگر او رزمنده دفاع مقدس نیست؟
بنیاد شهید عزیز! نهادهای مرتبط با جانبازان و ایثارگران! واقعا در این سه ماه که آقای فلاح در تهران پیگیر درمان دردهایش بوده، یک تخت مراقبت برای این رزمنده نداشتید؟ می گویید جانباز نیست، که البته گفته شده نزاجا جانباز بودن او را تایید کرده است. حالا فرض را می گذاریم که آقای فلاح جانباز نیست یا مدرک کافی دال بر جانباز بودنش ندارد، مگر او رزمنده دفاع مقدس نیست؟ تا به حال ندیده اید یا نشنیده اید دیگر کشورها کهنه سربازان وطن را چگونه روی چشم و سرشان مراقبت و تکریم می کنند؟ مگر رسیدگی و کمک به درمان یک فرد که روزگاری برای این آب و خاک لباس رزم به تن داشته چقدر هزینه دارد؟ اصلا چرا باید یک رزمنده برای هزینه های درمانش این قدر این طرف و آن طرف بدود که آخر کار هم خبرها و عکس هایش در فضای مجازی دست به دست بچرخد و به یک سوژه تبدیل شود. آخرش هم مجبور می شوید برای این که خودتان را تبرئه کنید جوابیه یا تکذیبیه صادر کنید. آقایان مسئول! گاهی برای انجام یک کار خیر ممکن است دیگر خیلی دیر شده باشد و شاید روزی هم برای این که بخواهیم به عملکردمان پاسخ دهیم، زبانمان بند بیاید... .