داشتن وعدههای غذایی سالم که حاوی تمام انواع مواد مغذی باشند امری طبیعی و البته ضروری در زندگی هر فردی است اما بر اساس یک مطالعه جهانی که اخیرا انجام شده بسیاری از مردم جهان با این ایدهآل فاصله قابل توجهی دارند.
به گزارش ایسنا، مطالعات جدید حاکی از آن است که رژیم غذایی ناسالم با یک پنجم مرگومیرها در سراسر جهان مرتبط است.
متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند میلیونها انسان در سراسر جهان رژیمهای غذایی را دنبال میکنند که حاوی نمک و چربی اشباع شده است و همچنین به اندازه کافی از میوه، سبزی، خشکبار، امگا ۳ و غلات مصرف نمیکنند.
همچنین رژیم غذایی بد یکی از مشکلات اصلی سلامت در آمریکاست و فاکتورهای تغذیهای با سهم قابل توجهی از مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع دو مرتبط است. حدود ۴۵ درصد مرگ و میرهای ناشی از عوامل ذکر شده میتواند از پرخوری یا داشتن رژیم غذایی فاقد ۱۰ نوع خوراکی ناشی شود.
به گزارش اینترنشنال بیزینس تایمز، به گفته متخصصان آمریکایی خوراکیهای خوبی که کمتر مصرف میشوند شامل خشکبار، غذاهای دریایی حاوی امگا ۳، میوه، سبزیجات و غلات میشوند. در حالیکه غذاهای بد یا موادی که در مصرف آن پرخوری میشود شامل نمک، گوشتهای فرآوری شده، گوشت قرمز و نوشیدنیهای حاوی مواد قندی است.