مخالفت روسیه با پیشنهاد آمریکا درباره برجام

کد خبر: ۷۳۸۹۹۱
|
۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۷ 16 October 2017
|
3999 بازدید
معاون وزیر خارجه روسیه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره افزودن متمم هایی به برجام، از واشنگتن خواست برای لطمه زدن به توافق هسته ای تلاش نکند.

به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، «سرگی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه تهران به اجرای مفاد برجام پایبند بوده است از آمریکا خواست برای لطمه زدن به توافق هسته ای تلاش نکند.

ریابکوف یکشنبه شب در گفتگو با خبرگزاری روسی «تاس» گفت: چیزی که به خوبی کار می کند نیاز به اصلاح ندارد و این دقیقا همان پیامی است که ما می خواهیم به همتایان خود در ایالات متحده ارسال کنیم.

این اظهارات معاون وزیر خارجه روسیه در واکنش به اظهارات «رکس تیلرسون» همتای آمریکایی وی پیرامون امکان اضافه کردن متمم هایی به توافق هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ صورت می گیرد.

گفتنی است که ترامپ روز جمعه با طرح اتهامات بی اساس علیه ایران، پایبندی این کشور به برجام را زیر سوال برد و تهدید کرد اگر کنگره تغییرات مورد نظر را اعمال نکند، از توافق هسته ای خارج خواهد شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟