سقف بیمه در تصادف با خودروهای گران‌قیمت چقدر؟

کد خبر: ۷۵۰۱۸۹
|
۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 25 November 2017
|
26863 بازدید
|
۶

رئیس کل بیمه مرکزی : اگر خودرویی معمولی به خودروی گران قیمت خسارت وارد کند حداکثر سقف تعهد مقصر حادثه متناظر با 126 میلیون تومان است.
واحد مرکزی خبر: عبدالناصر همتی گفت: طبق قانون جدید بیمه شخص ثالث حداکثر مسئولیت مردم در قبال تصادف با خودروهای گران قیمت معادل 50 درصد بیمه ماه‌های حرام است.

وی با بیان اینکه امسال دیه در ماه های حرام 254 میلیون تومان تعیین شده است گفت: بنابراین 50 درصد این مبلغ یعنی 126 میلیون تومان حداکثر سقف پرداخت خسارت به خودروی گران قیمت از نظر قانون است.

همتی افزود: از نظر قانون خودروی گران قیمت متعارف 126 میلیون تومان است بنابراین اگر کسی با این نوع خودروها تصادف کند متناظر با 126 میلیون تومان باید خسارت پرداخت کند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: به طور مثال اگر خودرویی 500 میلیون تومان قیمت داشته باشد و در تصادف به آن 40 میلیون تومان خسارت واقع شود از نظر این قانون چون 126 میلیون تومان یک چهارم 500 میلیون تومان محاسبه می شود بنابراین تعهد و مسئولیت مقصر در قبال این خسارت تنها 10 میلیون یعنی یک چهارم 40 میلیون تومان است.

وی تصریح کرد: بنابراین شرکت های بیمه و فرد مقصر در قبال این خودروها در حد متناظر 126 میلیون تومان نسبت به پرداخت خسارت مسئولیت دارد.

همتی با بیان اینکه به همه دارندگان خودرو در کشور توصیه می کنیم حتما بیمه بدنه داشته باشند گفت: به خصوص به دارندگان خودروهای گران قیمت یعنی خودروهای بالای 126 میلیون تومان توصیه می کنیم حتما بیمه بدنه کامل داشته باشند تا بتوانند مابقی خسارت وارد شده به خودروی خود را از طریق بیمه بدنه جبران کنند.

وی گفت: بر اساس این قانون ارزیابان خسارت و کارشناسان رسمی دادگستری موظفند بر مبنای قاعده متناظر خسارت را محاسبه کنند یعنی یک کارشناس رسمی دادگستری یا ارزیاب خسارت در قبال خسارت 40 میلیون تومانی به یک خودروی 500 میلیون تومانی حداکثر در گزارش خود می تواند 10 میلیون تومان را بنویسد و صاحب خودروی گرانقیمت مابقی خسارت به خودروی خود را باید از طریق بیمه بدنه جبران کند.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه قوه قضائیه هر سال نرخ دیه را اعلام می‌کند، گفت: اگر نرخ دیه در سال های آینده افزایش یابد طبعا مبنای تعیین قیمت خودروهای متعارف گران قیمت نیز تغییر خواهد کرد.
وی گفت: این قانون هم اینک در حال اجراست در حالی که خیلی از مردم از آن خبر ندارند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۶
یک هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
سلام وقت شما به خیر ..

اگر ما به یک خودروی 80 میلونی تصادف کنیم و این خودرو 20 میلیون آسیب دیده باشد .. حالا چقدر باید پرداخت کنیمم ؟

1- آیا از همان قانون تقسیم بر 4 باید استفاده کنیم یعنی 5=4%20
2- آیا باید کل 20 میلیون رو بدهیم..
اگر باید 20 میلیون بدهیم چرا از قانون تقسیم بر 4 تبعیت نمی کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
ممنون از اطلاع رسانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
خیلی خنده دار است
من ماشین لوکس ندارم ولی بنظرم اگر کسی مقصر است پس مقصر است و دیگه برای مقصر بودن که سقف نمیشه گذاشت
یک کاری میکنند که فردا مردم بد رانندگی کنند و بگویند مهم نیست بیمه میدهد
نباید بگیم تو که ماشین لوکس داری باید بری بیمه بدنه بگیری. شما باید بگی مردم سقف بیمه شخص ثالث اینقدر است و برای بقیه اش اگر مقصر بودی یا باید از جیب بدی یا بری یک بیمه پوششی جدید بگیرید
سجاد همدان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
خیلی جالب شد این وبدونید که بیمه بدنه اصلا ربطی به این تصادفات نداره چرا ؟؟؟؟ چون بیمه بدنه فقط ماوالتفات خسارت وبه شخص زیان دیده میده و خودش میره از مقصر شکایت میکنه و پول تو مدت از مقصر میگیره و این باعت میشه کسیم که وضع مالیش خوبه و شاید بگذره از یه ادم معمولی و نخواد ازش پول بگیره ناخوداگاه یکیو بندازه تو گیر و داد بیمه تابی جان یه خبر از جزیاته ایم ماجرا بگیر چون فک کنم سود بیمه بدنه براشون بالاست که ایمطور تبلیغش میکنن ...
کامران وکیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۴
بیمه شخص ثالث مضحک ترین انواع بیمه در جهان است! در حالیکه بیمه نامه باید برای دارنده گواهینامه صادر شود تا امکان تفکیک راننده پرخطر از راننده معقول فراهم باشد و رانندگان کم ریسک از بیمه های بیشتری برخوردار شوند، خودرو بیمه می شود و با فروش خودرو بیمه هم منتقل می شود و اعمال تخفیف روی آهن و لاستیک جزو عجایب هفتگانه هم می تواند محسوب شود!
محمود منیبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۸
سلام, اگر واقعا یک قانون است و تصویب شده گریزی نیست باید به موقع اجرا درآید
ولی یک نکته مهم که امروزه متلابه رانندگان است اینکه اخیرا صاحب اتومبیل زیاندیده پس از گرفتن کامل خسارت بیمه شخص ثالث به دادگاههای شورای حل اختلاف مراجعه و نسبت به افت قیمت اتومبیل پس از تصادف، از مقصر حادثه شکایت
می نمایند که اگر اتومبیل گران قیمت باشد اغلب از توان مالی راننده مقصر حادثه خارج است که حتما قانونگذران بایستی نسبت به این مساله چاره اندیشی کنند و گرنه اقتصاد خانواده ها با بحران مالی روبرو شده و در صورت عدم تامین خسارت با عواقب کیفری روبرو هستند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟