نخست وزیر بنگلادش با افشای آماری تکان دهنده از ناپدید و ربوده شدن ۲۷۵ هزار شهروند انگلیسی توسط سرویس های اطلاعاتی این کشور در سال ۲۰۰۹ میلادی خبر داد.
به گزارش مهر به نقل از گاردین، در پی بالا گرفتن اتهام های وارده به دولت بنگلادش در خصوص آدم ربایی و ناپدید شدن شهروندان این کشور توسط نیروهای دولتی و سرویس های اطلاعاتی در این کشور، «شیخ حسینه» نخست وزیر این کشور طی سخنانی با بیان اینکه حفظ جان شهروندان بنگلادش در اولویت کار دولت قرار دارد، گفت که گم شدن شهروندان تنها مختص کشورش نبوده و سرویس های امنیتی در انگلیس و آمریکا آماری بالاتر از بنگلادش در این زمانه دارند.
حسینه گفت: بر اساس آمارهای منتشر شده در سال ۲۰۰۹، بیش از ۲۷۵ هزار شهروند انگلیس تنها در همان سال ناپدید شده اند که محل نگهداری ۲۰ هزار تن از آنها اصلا مشخص نیست. اگر نگاهی به آمریکا بیندازید هم وضعیت حتی بدتری را شاهد خواهید بود.
وی همچنین در ادامه سخنان خود با مقایسه آمار بنگلادش و انگلیس در زمینه ناپدید شدن شهروندان گفت که بنگلادش کشوری در حال توسعه با ۱۶۰ میلیون نفر جمعیت است. درحالی که انگلیس تنها ۶۵ میلیون نفر جمعیت دارد که در مقایسه آماری، وضعیت ما از انگلیس و آمریکا بهتر است.
گفته می شود از سال ۲۰۰۹ تاکنون دست کم ۴۰۲ تن از شهروندان بنگلادش ناپدید شده اند. سازمان ملل و گروه های مدافع حقوق بشر با انتقاد گسترده از دولت بنگلادش، معتقدند این تعداد از شهروندان این کشور به دست سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بازداشت و ربوده شده اند.